خبرگزاری کار ایران

درخواست دبیرکل فدراسیون قایقرانی برای حمایت از این رشته

درخواست دبیرکل فدراسیون قایقرانی برای حمایت از این رشته
کد خبر : ۹۳۱۲۳۸

دبیرکل فدراسیون قایقرانی با حضور در برنامه یه روز تازه شبکه پنج سیما از فعالیت های فدراسیون قایقرانی گزارشی ارائه داد.

به گزارش ایلنا، رضا صابونچی دبیرکل فدراسیون قایقرانی طی گفت و گویی در برنامه به روز تازه شبکه پنج سیما گفت: فدراسیون قایقرانی 8 رشته را تحت نظر دارد که در سطح جهان 3 فدراسیون مختلف امور آن ها را انجام می دهند و در کشور ما فدراسیون قایقرانی مسئولیت آن ها را به عهده دارد که از این 8 رشته، 4 رشته المپیکی، 2 رشته دیگر هم در بازیهای آسیایی قبل بوده و امیدواریم به المپیک بپیوندد. ما به همراه دو و میدانی و شنا، سه فدراسیون پر مدال در بازیهای المپیک هستیم.

وی با اشاره به تمرینات ملی پوشان برای کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: در سال گذشته ما در بین 4 رشته المپیکی بیشتری امید را در رشته روئینگ داشتیم چراکه دو تن از قهرمانان، بهمن نصیری و نازنین ملایی مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا را بدست آوردند و خیلی امیدوار بودیم که در فروردین 99 در مسابقات انتخابی دو سهمیه کسب کنیم که کرونا همه مسابقات را به عقب انداخت.

صابونچی در خصوص آغاز فعالیت های ورزشی پس از شیوع ویروس کرونا بیان کرد: دریاچه آزادی تقریبا از 15 فروردین فعال کردیم و بچه ها جسته گریخته تمرین کردند. اما بحث مهم خوابگاه ها و اسکان ورزشکاران در اردو هست که ما را دچار مشکل می کند.

وی افزود: دستگاه های شبیه سازی قایقرانی را در اختیار ملی پوشان المپیکی قرار گرفته است. ما 8 فروند ارگومتر داشتیم که ملی پوشان برای اولین بار به خانه بردند.

صابونچی همچنین گفت: بچه ها سالی دوازده ماه در اردو هستند. کرونا هم عواقبی برای ما داشت و هم مزیت هایی پدید آورد. در بعضی از رشته ها 10 12 ثانیه نسبت به قبل از شیوع کرونا و تمرینات خانگی رکورد بهتری ثبت کردند. به هرحال از زمانی که کار را در فدراسیون آغاز کردیم سعی کردیم دید علمی داشته باشیم و این مسئله هم باید مورد تحقیقات بیشتر قرار گیرد که چه عواملی تاثیرگذار بوده است.

دبیرکل فدراسیون قایقرانی با اشاره به تمرینات قایقرانان در شرایط قرنطینه اظهار کرد: به طور مثال اسلام جاهدی ورزشکار پارکانو ما این رکورد را ثبت کرده و برخی دیگر از بچه ها هم رکوردهای خوبی داشته اند یا حداقل عقب رفتی نداشتیم که باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.

صابونچی برنامه های پیش روی فدراسیون را این گونه توضیح داد: برنامه های متعددی برای فدراسیون داریم اما حقیقتا همه چیز فعلا مبهم و باید ببینیم مسئولین امر چه تصمیمی خواهند گرفت. فعلا زمینه تمرینات انفرادی فراهم شده و دریاچه آزادی از 7 صبح تا 7 غروب باز است و ورزشکاران فعالیت می کنند. ما هم از طریق فضای مجازی به صورت مداوم برنامه ها را رصد می کنیم.

وی درباره شروع اردوهای قایقرانی گفت: با توجه به تقویم آغاز مسابقات جهانی از آبان ماه، فعلا برنامه این است که از 15 تیرماه اردوها را آغاز کنیم. بیشتر اردوها متمرکز در اردوها است البته در سال گذشته حمایت خوبی از سوی هیات ها داشتیم و حدود 10 استان میزبانی اردوها را به عهده گرفتند که جای قدردانی دارد.

صابونچی با تقدیر از حمایت های وزارت ورزش و کمیته المپیک تاکید کرد: کمیته ملی المپیک حمایت خوبی از ما دارد. به هر صورت از بچه های المپیکی حمایت می کند. اسپانسرها هم با توجه به لغو مسابقات فعلا جلو نیامده اند. از رسانه ها هم تقدیر می کنیم که به قایقرانی به عنوان یکی از پرمدال ترین رشته های المپیک توجه دارند و امیدواریم رسانه ها به رشته های المپیکی مثل قایقرانی که از رشته های استراتژیک هم هست توجه بیشتری داشته باشند تا همین موضوع زمینه جذب اسپانسر شود.

دبیرکل فدراسیون قایقرانی در پایان گفت: در هر صورت وضعیت و شرایط مالی کنونی چالش برانگیز است و باید توجه بیشتری  به رشته پرمدال قایقرانی صورت گیرد و رسانه ها می توانند کمک خوبی به فدراسیون های ورزشی برای جذب اسپانسر داشته باشند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز