تصمیم رئیس فدراسیون در دعوت به همکاری مجدد با دبیر پیشین؛
تخصص و مدیریت آشوری به موفقیت کاراته در المپیک کمک می کند/ دست از جناح بندی و حاشیه سازی بردارید
بدون جانبداری از شخص آشوری و با یادآوری کارنامه وی در مسئولیت های مختلف در فدراسیون کاراته باید گفت او از موفق ترین مدیران تاریخ ورزش کاراته و جزو بزرگان ورزش مملکت در چند دهه اخیر است.
به گزارش ایلنا، جامعه کاراته در هفته گذشته روزهای متفاوتی را پشت سر گذاشت که تحت الشعاع بازگشت دبیر سابق فدراسیون بود. بعد از انتشار این خبر برخی ساز مخالفت کوک کرده و به «محسن آشوری» اتهامات مختلفی وارد کردند. در این که عملکرد هر شخصی به ویژه در جایگاه مدیر و مسئول آن هم در حوزه پرمشغله و پرحاشیه ورزش قابل نقد است شکی نیست و قطعاٌ دبیر پیشین فدراسیون کاراته نیز از این قائده مستثنی نیست؛ اما نوع برخورد برخی افراد و البته بعضی رسانه های همسو با آنان، به دور از انصاف و واقعیت است و رنگ و بوی انتقام دارد.
بدون جانبداری از شخص آشوری و با یادآوری کارنامه وی در مسئولیت های مختلف در فدراسیون کاراته باید گفت او از موفق ترین مدیران تاریخ ورزش کاراته و جزو بزرگان ورزش مملکت در چند دهه اخیر است. آشوری شاخصه هایی دارد که کمتر مدیری در ورزش کشور از آنها برخوردار است. او در ورزش تخصصی کاراته جزو بزرگان و اهل فن این ورزش است و در بحث مدیریتی نیز سوابق اجرایی زیادی دارد و از روابط عمومی گرفته تا سرپرستی فدراسیون را در کارنامه دارد.
آشوری در بخش علمی و تحصیلات نیز دکترای علوم سیاسی دارد که در کنار تمامی مولفه های قبلی باعث می شود اکثر جامعه کاراته بر روی آشوری اجماع داشته باشند. به این موارد کسب موفقیت های بزرگ کاراته ایران در عرصههای قارهای، جهانی و بین المللی را نیز باید اضافه کرد. به همین جهت بود که طباطبایی، رئیس فدراسیون کاراته از آشوری دعوت به همکاری کرده تا در سال منتهی به المپیک، کاراته ایران از تخصص و مدیریت وی بهرهمند شود که واقعا جا دارد به حسن این انتخاب دست مریزاد گفت.
حال چرا برخی از بازگشت دبیر پیشین کاراته به خانه خودش و همکاری با رئیس فدراسیون آن هم با هدف ارتقا این رشته ورزشی و سربلندی در المپیک توکیو ناراحت هستند و حاشیه سازی می کنند موضوعی است که جواب آن مشخص نیست و به خودی خود جای تعجب و البته تاسف دارد و بهتر است آنها را به فرمایش مولا علی ( ع ) ارجاع دهیم که فرمودند: « قولو الحق و لو کان مرا: حق را بگویید اگرچه تلخ باشد. » و ما این حق را بیان کردیم.