در حاشیه یک مشت واکنش شتابزده
چرا فرهاد مجیدی اهمیت اینستاگرام و استوریهایش را درک نمیکند؟ (گزارش)
پست مجیدی تندتر بود و معاون وزیر بهداشت و شخص وزیر ورزش را هدف میگرفت.
به گزارش ایلنا، فرهاد مجیدی و امیر قلعهنویی دو چهره مشهوری بودند که بلافاصله بعد از اتفاق رخ داده برای متین قوسی، در صفحه اینستاگرامیشان به این موضوع واکنش نشان دادند. سرمربیان سپاهان و استقلال ضمن ابراز تاسف از اتفاق رخ داده، به نوعی خواهان لغو مسابقات این فصل شدند.
در این بین پست مجیدی تندتر بود و معاون وزیر بهداشت و شخص وزیر ورزش را هدف میگرفت. مجیدی اما مثل خیلی از اوقات، خیلی زود از درج این پست پیشمان شد و آن را پاک کرد. اینکه فرهاد مکررا مواضع شتابزده میگیرد و بعد منصرف میشود یک بحث است و اینکه سرمربی استقلال هنوز متوجه نشده حتی انتشار چند لحظهای یک پست در صفحه او باعث ذخیرهسازی مطلب از سوی مخاطبان میشود یک بحث دیگر! به عبارت دیگر پاک کردن مطلب در صفحاتی با این حجم از دنبالکننده واقعا معنا ندارد و چنین افرادی باید قبل از انتشار پست، ابعاد مختلف موضوع را بسنجند.
به هرحال مجیدی که قبلا سابقه انتقاد نصفهونیمه از وزارت خارجه را داشت، این بار هم وزارت بهداشت و وزارت ورزش را هدف قرار داد، در حالی که خودش به نوعی زیر مجموعه همین وزارتخانه آخر محسوب میشود! انتشار مطالب مزبور در صفحه قلعهنویی و مجیدی، موجی از انتقادها را علیه این دو نفر به دنبال آورد و بسیاری تذکر دادند ابتلای متین قوسی اصلا در فضای فوتبالی نبوده و این بهانه خوبی برای لغو مسابقات نیست.
در عین حال اما اتفاقات رخ داده در حاشیه مرگ متین قوسی که واکنش تند پدر او را هم به دنبال آورد، یک مساله را بیش از هر چیز دیگری روشن کرد؛ اینکه قصه مقاومتها در برابر برگزاری لیگ برتر به این راحتی به پایان نخواهد رسید و مخالفان همچنان در کمین خواهند ماند تا هر اتفاقی را به سود خود مصادره کنند. نقطه اوج بحران جایی خواهد بود که خدای ناکرده بعد از شروع لیگ، یک بازیکن یا یکی از نزدیکان درجه یک او مبتلا به کرونا شود. در این صورت غائلهای به پا خواهد شد که ابعادش فراتر از همه اینهاست. در عین حال مخالفان همچنان هیچ ایده منطقی دیگری به جای برگزاری لیگ ارایه نمیدهند و حاضر هم نیستند از منافع خودشان کوتاه بیایند. خلاصه اینکه این رشته سر دراز دارد