خبرگزاری کار ایران

چه تضمینی وجود دارد که بازیکنان به کرونا مبتلا نشوند؟

پزشک ماشین سازی: پروتکل نوشتن راحت است اما می‌توانیم آن را اجرا کنیم؟

پزشک ماشین سازی: پروتکل نوشتن راحت است اما می‌توانیم آن را اجرا کنیم؟
کد خبر : ۹۱۳۹۲۱

پزشک تیم فوتبال ماشین سازی برگزاری مسابقات فوتبال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی را عملاً غیرممکن دانست.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی ماشین سازی تبریز، دکتر مسعود عباس‌زاده با بیان اینکه پیش‌تر طی نامه‌ای مخالفت خود را با برگزاری لیگ در شرایط فعلی به مسؤولان باشگاه اعلام کرده، گفت: به واقع باشگاه‌ها امکان برگزاری مسابقات را ندارند. صحبت‌هایی در مورد برگزاری مسابقات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مطرح می‌شود امّا همه می‌دانیم که نوشتن پروتکل راحت است ولی آیا می‌توانیم این پروتکل را اجرا کنیم؟

پزشک تیم فوتبال ماشین سازی با تاکید بر اینکه بوندسلیگا اگر می‌خواهد شروع شود همه بازیکنان و اعضای تیم را دو هفته قبل به قرنطینه می‌فرستند، اظهار داشت: باشگاههای اروپایی قبل از برگزاری هر بازی، تمامی بازیکنان، کادرفنی و حتی اعضای باشگاه تست پزشکی انجام می‌دهند، آیا همچنین فرآیندی برای باشگاه‌های ما فراهم است؟ 

دکتر عباس‌زاده با اشاره به عدم رعایت اصول بهداشتی مقابله با شیوع کرونا در جامعه بیان کرد: آیا ما توانسته‌ایم فاصله اجتماعی در اتوبوس‌ها و متروها اجرا کنیم ؟ خیلی از مردم اصلا ماسک نمی‌زنند. ما در قلب کرونا هستیم، منِ پزشک از اول اسفند با کرونا درگیر هستم. هر روز دو سه نفر را به قرنطینه فرستاده‌ام. این بیماری با کوچکترین ارتباط و تماس منتقل می‌شود که یکی از شاخصه‌های اصلی ان است. 

وی در ادمه اظهاراتش اضافه کرد: دو بازی آتی ماشین سازی با دو تیم خوزستانی است که باید به اهواز و مسجد سلیمان برویم، در حالی که بیماری کرونا در خوزستان به حالت اپیدمی درآمده. چه تضمینی وجود دارد که اعضای تیم که به آنجا می‌روند در فرودگاه، هتل، ورزشگاه و.. به این بیماری مبتلا نشود؟

پزشک تیم فوتبال ماشین سازی تصریح کرد: حتی اگر احتمال یک درصدی برای انتقال و ابتلا به این بیماری باشد، نباید با زندگی بازیکنان بازی کرد، برای مثال می‌گویند بازیکنان به صورت 12 نفره تمرین کنند . کدام باشگاه ایرانی چنین سخت افزار و امکاناتی را دارد که تیمش در چند گروه در زمین های مختلف تمرین کند؟ یکی از مشخصه‌های این بیماری پنهان بودن ان به مدت 14 روز است. چطور می خواهند این بیماری را تشخیص دهند که چه کسی مبتلا و ناقل است؟ چه تضمینی است مردمی که برای استقبال  از بازیکنان به فرودگاه می آینذ ناقل یا خدایی مبتلا نشوند؟ پس در نتیجه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری مسابقات عملا امکان پذیر نیست. 

دکتر عباس‌زاده با بیان اینکه آقایان اگر خیلی مطمئن هستند که پروتکل‌های بهداشتی در مسابقات رعایت می‌شود، خودشان یا یکی از نزدیکانشان را به همراه تیم ها به شهرهای مختلف بفرستند، خاطرنشان کرد: من پزشک سه ماه است که ارتباطی با پدر و مادرم نداشته‌ام که مبادا این بیماری را به آنان انتقال ندهم. نمی‌دانم چطور می‌خواهند بین این همه بازیکن و مربی و ... فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

عباس زاده در پایان اظهاراتش باردیگر با تاکید بر اینکه پروتکل نوشتن راحت است اما مهم اجرا و رعایت آن است، عنوان کرد: ما نباید خودمان را با باشگاههای حرفه‌ای دنیا که امکانات فوق العاده بیشتری از ما دارند مقایسه کنیم. خدایی ناکرده در این فرآیند اگر حتی یک نفر آسیب ببیند و یک خانواده عزادار شود تا آخر عمر پشیمان خواهیم بود. در نهایت ما تابع تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم ولی امیدوارم مسؤولان با در نظر گرفتن تمام جوانب تصمیم بگیرند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز