جلسه مهم تر از یک دیدار دوستانه برای تبادل نظر؛
معاون باشگاه یکی از این چهار نفر است!
کمیتهای که گویا برخلاف گذشته قراراست جای موسپیدها و پیشکسوتان 60 سال به بالا ، اغلب اعضای آن پبشکسوتان جوان باشند.
به گزارش ایلنا، احمد سعادتمند به جلسه دیروز خصوصی سازی دوباشگاه استقلال و پرسپولیس نرفت. دلیل غیبت او باید موضوع مهمی بوده باشد. موضوعی مهم تر از جلسهای برای بحث و بررسی واگذاری باشگاه به بخش خصوصی که گویا امسال با دستور ویژه رییس جمهور جدی تر از سالهای گذشته مطرح است.دلیل غیبت سعادتمند جلسه اش با چند نفر از پیشکسوتان استقلال بود.
برخلاف مدیران قبلی که معمولا این گونه جلسات را با چهرههای موسپید کرده و پا به سن گذاشتهای چون حسن روشن، علی جباری، اکبرکارگر جم، جواد قراب و پرویز مظلومی برگزار میکردند و پای درد دل و نصیحتهای اغلب بی نتیجه آنها مینشستند، سعادتمند سراغ گزینههای جوانی رفت که برای نسل جدید شناخته شده تر و البته محبوب تر است.
این دیدار و غیبت سعادتمند در جلسه خصوصی سازی وقتی جالب تر میشود که میدانیم او برای انتخاب معاون ورزشی باشگاه به دنبال یکی از پیشکسوتهای جوان و سرپای استقلال بود که ابتدا گزینه هایی چون پیروز قربانی، مهدی پاشازاده و امیدرضا روانخواه مطرح شد. گزینه هایی که همگی سودای سرمربیگری در استقلال را دارند و در تیمهای مختلف لیگ یک و دو به عنوان سرمربی مشغول بودند هستند.از طرف دیگر آنها پیش پیش به پنین پیشنهادی دست رد زده بودند.
از طرف دیگر برای فرهاد مجیدی سرمربی جوان استقلال هم کار کردن با مدیی که بالفعل و بالقوه میتواند و میخواهد سرمربی استقلال باشد کاری سخت خواهد بود. آنها هرچه که باشند ممکن است آلترناتیوی برای فرهاد باشند. مجیدی با انتخاب سعید رمضانی به عنوان سرپرست و پافشاری روی آن نشان داد که روی این موضوع حساسیت خاصی دارد. آرش برهانی، رضا عنایتی،رضا حسن زاده و امیرحسین صادقی 4 پیشکسوت جوان استقلال بودند که به دیدار مدیرعامل جدید رفتند.
حسن زاده از پرافتخار ترین بازیکنان تاریخ باشگاه استقلال است و اکنون سرمربی تیم امید باشگاه است. او سالها در سازمان ورزشی شهرداری کار کرده و تجربه مدیریت ورزشی هم دارد. رضا عنایتی که به تازگی باشگاه سرخ پوشان پاکدشت ورامین را در دسته اول خریده است. همان باسشگاهی که فرزاد مجیدی هم مدیر آن است. آرش برهانی هم تجربه ناموفقی در مربیگری داشته و صادقی هم که تا اینجا به کارهی مدیریتی بیش از مربیگری علاقه و تمایل نشان داده است. در واقع این جلسه را میتوان به نوعی پیش درآمد انتخاب معاون ورزشی باشگاه قلمداد کرد. شاید هم بیش از یک معاون از این جمع 4 نفره بیرون بیاید.غیر ازبحث انتخاب معاون، سعادتمند قصد دارد کمیته فنی باشگاه را هم فعال کند.
کمیتهای که گویا برخلاف گذشته قراراست جای موسپیدها و پیشکسوتان 60 سال به بالا ، اغلب اعضای آن پبشکسوتان جوان باشند. همچنین امیرحسین صادقی چند روز قبل مدعی شد که میتواند به همراه پند پیشکسوت دیگر در راه حل شدن مشکلات مالی به باشگاه کمک کند و از قبلا از برگزاری این جلسه خبر داده بود. باید دید خروجب این جلسه که مشخص است بیش تر از یک دیدار و گپ و گفت دوستانه و تبادل نظر خشک و خالی اهمیت داشته چه خواهد بود.
نتیجه ای که شاید خیلی زود مشخص شود. به خصوص که فرهاد مجیدی با هیچ کدام از این چهرهها مشکل یا چالش خاصی نداشته است و بعید است فرهاد مانند پهره هایی پون پرویز مظلومی مخالف فعالیت آنها درباشگاه یا کنار تیم باشد. برای کارهای اجرایی و مدیریتی گزینه هایی پون حسن زاده وعنایتی معقول تر و امتحان پس داده تر هستند. به ویژه اینکه در بحث مذاکره با بازیکنان در نقل و انتقالات و تمدید قراردادها حرف این نفرات بیشتر خریدار و به اصطلاح برش دارد.