خبرگزاری کار ایران

نقش سازمان لیگ در مصدومیت ستاره استقلال

نقش سازمان لیگ در مصدومیت ستاره استقلال
کد خبر : ۸۲۷۵۱۴

مسابقات فوتبال لیگ برتر و جام حذفی با فاصله کمی دنبال می‌شود و این تقویم فشرده با اعتراضات مربیان و مسئولان تیم‌ها روبه‌رو شده است.

به گزارش ایلنا، دکتر نوروزی، معاون پزشکی باشگاه استقلال به پارگی رباط شجاعیان اینگونه واکنش نشان داده است: «آقای فتاحی عزیز! ما حرفه‌ای نیستیم. برگزاری چهار روز یک بار مسابقات لیگ برای بازیکنان نمی‌تواند مثمرثمر باشد. این فاصله زمانی برای بازیکنانی خوب است که شرایط ریکاوری داشته باشند و باشگاه‌ها حرفه‌ای باشند. کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال ساکت ننشیند. در فوتبالی که حرفه‌ای نیست اجازه ندهید مسابقات چهار روز یک بار با این زمین‌های بد و مشکلاتی که بر باشگاه‌ها حاکم است برگزار شود. چقدر بگوییم نمی‌توانیم برای بازیکنان ریکاوری خوبی انجام بدهیم.»

فراز کمالوند، سرمربی پارس جنوبی که تیمش دیروز با استقلال بازی داشت هم در نشست خبری قبل از بازی گفت: «یکسری از دوستان می‌گویند در انگلستان تیم‌ها هر سه، چهار روز یک بار بازی می‌کنند. این دوستان بهتر است به نقشه نگاه کنند؛ در اروپا از یک صبح تا شب می‌توان هشت کشور را دید و این فرق می‌کند تا اینکه بخواهید از عسلویه بروید تبریز که 35 درجه اختلاف دما دارد. در کشور ما در عسلویه کولر روشن است اما در سرعین اردبیل برف روی زمین نشسته. این با کشوری که کل مساحتش را با قطار می‌توان یکساعته رفت فرق می‌کند. خیلی از تیم‌های لیگ برتری ما با اتوبوس سفر می‌کنند اما تیمی که در اولدترافورد بازی می‌کند، شرایطش با ما فرق دارد.»

نقش سازمان لیگ در مصدومیت ستاره استقلال

چند روز قبل سعید فتاحی، مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ در واکنش به اعتراضات به فشردگی مسابقات از جمله مصاحبه فرشید اسماعیلی، هافبک استقلال از دلایلی برای این برنامه‌ریزی نام برد که مهم‌ترین آنها پایان مسابقات پیش از خرداد ماه است.

با این حال وقتی مربیان، بازیکنان و پزشکان مختلف که درگیر مسابقات هستند به این فشردگی اعتراض دارند، باید این نارضایتی جدی گرفته شود و سازمان لیگ راه‌های خروج از این شرایط را بررسی کند.

دلایلی که دکتر نوروزی یا فراز کمالوند درباره تفاوت‌های فوتبال ایران و اروپا اشاره کردند قابل تأمل است و نمی‌توان از آنها به سادگی گذشت. فاصله زیاد شهرها، محدودیت‌های شبکه حمل و نقل، امکانات ضعیف تیم‌ها و کیفیت پایین زمین‌ها می‌توانند عامل ریکاوری ناقص، تجمیع خستگی، بالا رفتن احتمال مصدومیت و کاهش کیفیت مسابقات باشند.

اصرار فراوان سازمان لیگ به پایان به موقع مسابقات نه‌تنها به سلامتی بازیکنان آسیب می‌زند که می‌تواند کیفیت لیگ را هم پایین بیاورد و هواداران را از فوتبال دور کند.

با اصرار به برگزاری فشرده لیگ تعداد زیادی از مسابقات وسط هفته برگزار می‌شود تا استقبال تماشاگران هم کمتر باشد. بی‌توجهی سازمان لیگ به افت کیفیت مسابقات و کاهش تماشاگران هم از آن اتفاقات عجیب است؛ در حالی که این سازمان باید اولین مدافع و حامی مسابقات، تیم‌ها و بازیکنان باشد.

آرمن ساروخانیان

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز