کریمی: رئیس فدراسیون اسم 5 بازیکن تیم ملی را هم نمیداند/ ریالی از بودجه بولینگ برای این رشته هزینه نمیشود
مربی با سابقه بولینگ کشورمان هم یکی از منتقدان جدی عملکرد فدراسیون است.
به گزارش ایلنا، ماجرای فدراسیون بیلیارد و تخلفاتی که به ادعای برخی از پیشکسوتان و اهالی این رشته ورزشی اخیراً صورت گرفته است چند وقتی میشود حسابی سرو صدا به پا کرده و هر روز یکی از نفرات مرتبط با بیلیارد، بولینگ و بولس دست به افشاگری میزنند. علی کریمی، از بازیکنان و مربیان با سابقه بولینگ هم در گفتگو با خبرنگار ورزشی ایلنا موارد جالبی در این راستا مطرح کرده است. لازم به توضیح است که مسئولیت صحت و سقم مسائل مطرح شده بر عهده ایشان میباشد و خبرگزاری ایلنا برای مسئولان فدراسیون بیلیارد، بولینگ و بولس حق پاسخگویی قائل است و در صورت تمایل به پاسخگویی آماده بازتاب آن هستیم.
* رئیس فدراسیون نام 5 بازیکن تیم ملی را هم نمیداند
علی کریمی هستم با ۳۵ سال سابقه در رشتهی بولینگ بعنوان بازیکن و مربی فعالیت میکنم و از سال ۹۳ الی ۹۷ در فدراسیون بولینگ و بیلیارد مشغول خدمت به جامعه بولینگ بودم. سابقه بولینگ در کشور عزیزمان ایران، بیش از نیم قرن است. ما در سال ۱۹۷۴ میزبان جام جهانی در این رشته بودیم و در سال ۱۹۷۳ استاد کامبیز کیانی نفر سوم جهان شدند ولی متاسفانه این روزها و به واسطهی بی مسؤلیتی مسئولین، فدراسیون حال خوشی ندارد. اگر امروز بولینگ به حیات خودش ادامه میدهد فقط و فقط به همت خود بازیکنهاست. اگر همین حالا با جناب اسکندری رئیس فدراسیون تماس بگیرید و از ایشان بخواهید اسم پنج بازیکن را حتی بازیکن تیم ملی را نام ببرد ایشان جوابی نخواهد داشت.
* ریالی از بودجه بولینگ برای این رشته هزینه نمیشود
سالهاست بنام بولینگ از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بودجه میگیرند و ریالی بابت بولینگ هزینه نمیشود. سال ۹۶ بنده و آقای اسکندری جلسهای با وزیر محترم ورزش داشتیم که از ایشان خواهش کردیم سالنی در اختیار بازیکنان بولینگ قرار بدهند تا بتوانیم برای مسابقات برون مرزی تمرین کنیم. که بعداز چند ماه سالن بولینگ انقلاب به فدراسیون واگذار شد، و از زمانی که فدراسیون سالن انقلاب را تحویل گرفت نه تنها هیچ بازیکنی رایگان تمرین نکرده، بلکه هزینهی خط بولینگ نزدیک به دو برابر شده است.
* تمامی هزینهها را خود بازیکنان پرداخت میکنند
چهار سال من مسئول کمیته بولینگ بودم و سالی ۵۰۰ تا ۸۰۰ ملیون تومان هزینه مسابقات ما بود تمامی هزینهها را خود بازیکنان پرداخت میکردند و آقای اسکندری یک ریال هم به این بچهها و مسابقات کمکی نکردند.
سال گذشته مسابقات جهانی هنگ کنگ بود ما ۶ نماینده داشتیم، کلیهی هزینهها را خود بازیکنها پرداخت کردند، طبق قانون وزارت ورزش اگر تعداد نفرات تیمی که اعزام میشود بیش از سه نفر باشد باید سرپرست همراه تیم باشد که اینطور نبود ولی در سال ۲۰۱۵ در مسابقات جهانی آمریکا علی قاسمنژاد بعنوان نمایندهی ایران انتخاب شد و آقای فوادیان نایب رئیس فدراسیون گفتند که این بازیکن باید به همراه سرپرست اعزام شود. چطور میشود یک بازیکن به سرپرست نیاز دارد ولی شش بازیکن سال گذشته نیازی به سرپرست نداشتند؟ دلیلش این است که آن یک نفر به آمریکا اعزام میشد و آن ۶ نفر به هنگکنگ. جالب اینجاست که گفتند اگر بازیکن میخواهد به این مسابقات اعزام شود هزینهی سرپرست را هم باید خودش پرداخت کند و او هم چون تجربه اولش در تیم ملی بود و نمیخواست این فرصت را از دست بدهد به ناچار قبول کرد.
* بدون اجازه از ویزا کارت بازیکن برداشت کردند
حتی داستان به همینجا ختم نشد و روزی که بازیکن برای گرفتن روادید عازم ترکیه بود، در فرودگاه امام با آقایان هاشم اسکندری رئیس فدراسیون و آقای کامران شهلا مربی تیم ملی بیلیارد و شخصی به نام محسنی که یکی از همکاران آقای اسکندری بودند، روبرو شد و در نهایت تعجب دید که آقایان چمدانهایشان را بستند و میخواهند همراه بازیکن به آمریکا سفر کنند و جالب است که بدانید بازیکن موفق به دریافت ویزا نشد ولی آقایان همراه، هر سه نفر ویزای آمریکا را گرفتند و بدین ترتیب آنها به بلاد کفر رفتند و بازیکن برگشت.
نکته جالبتر آنکه علی قاسمنژاد کلیهی هزینههای کامران شهلا را نیز پرداخت کرد، و آقای محسنی هم بدون اجازه از ویزا کارت بازیکن پول برداشت کرده بود که تا به امروز هم آقای محسنی و هم آقای اسکندری مبلغ ۶۰۰ دلار به بازیکن بدهکار هستند.
در مجمع سالانهی فدراسیون سال ۹۶ برای سال ۹۷ آقای اسکندری درخواست بودجهی اعزام شش تیم برای مسابقات برون مرزی داشتند که من نمیدانم با کدام یک از این اعزامها موافقت کردند و یا در سالهای قبل با چند مسابقهی برون مرزی موافقت شده و بودجه گرفتند ولی این را میدانم حتی یک اعزام هم با هزینهی فدراسیون صورت نگرفته است.
از وارد کننده خط درخواست میلیاردی داشتند
طبق جلسهای که با آقای اسکندری و آقای فوادیان داشتیم قرار شد دیگر فدراسیون اجازه ندهد خطهای غیر استاندارد وارد باشگاهها بشود و از من خواستند اگر کسی را میشناسم که خط استاندارد وارد کند معرفی کنم و من به همین دلیل با شخصی که در شیراز بود و انسان پاکدست و سالمی بود تماس گرفتم و چند روز بعد با آقای فوادیان داشت که در این جلسه گفتند اگر میخواهید ما با شما کار کنیم اول باید یک میلیارد تومان به حساب فدراسیون واریز کنید و ایشان در پاسخ گفتند من به شما خبر میدهم که دیگه خبری از ایشان نشد در واقع فراری شدند.
وقتی من با او تماس گرفتم و جویای نتیجهی مذاکراتشان شدم که ایشان گفتند فوادیان چنین درخواستی داشتهاند و من چنین پولی ندارم.
وقتی این موضوع را به اطلاع آقای اسکندری رساندم به من گفتند با ایشان تماس بگیرید و بگویید دوشنبهی هفته آینده مستقیما به دفتر من بیایند و به همین خاطر من و این بزرگوار هفته بعد از آن به فدراسیون به دفتر آقای اسکندری رفتیم و در آنجا به ما گفتند یک میلیارد را فراموش کنید در عوض هر خطی که وارد میکنید ۱۰ درصد مبلغ کل خط را به ما بدهید. ظاهراً در اینجا آقای اسکندری خواسته به قول معروف ابرویش را درست کند ولی چشمش را درآورد.
البته این از شگردهای هر دو بزرگوار بود که آقای فؤادیان به مرگ میگرفت و جناب اسکندری به تب راضی میکرد که صد البته اینگونه رفتارا در همهی موارد مصداق پیدا میکرد، در صورتی که اگر این دو عزیز کمک میکردند خطهای استاندارد وارد کشور شود باعث پیشرفت در رشته بولینگ میشد ولی تنها چیزی که برای این آقایان اهمیت نداشته و ندارد پیشرفت رشته بولینگ است.
خلاصه این فدراسیون به قدری از این قبیل داستانها دارد که اگر بخواهیم به تمام آنها اشاره کنیم حالا حالاها تمامی نداره و وقت کم میآوریم. به امید خدا با توجه به ورود سازمان بازرسی کل کشور و بررسیهای به عمل آمده، بزودی شاهد اتفاقات خوبی در فدراسیون خواهیم بود.