خبرگزاری کار ایران

​پول در ورزش باعث خوشبختی نیست؛ ستاره‌های افسرده (گزارش)

​پول در ورزش باعث خوشبختی نیست؛ ستاره‌های افسرده (گزارش)
کد خبر : ۷۶۰۵۶۶

خیلی‌ها گمان می‌کنند، ثروت و شهرت باعث خوشبختی ستاره‌های ورزش می‌شود اما نمی‌دانند افسردگی روح بسیاری از این ستاره‌ها را در انزوا می‌خورد.

به گزارش ایلنا، مایکل فلپس پس از کناره‌گیری از دنیای شنا، اعلام کرد که در طول دوران ورزشی پرافتخارش بارها دچار حمله اضطراب و افسردگی شده است. کوین لاو و آندرس اینیستا هم دیگر ورزشکارانی هستند که به صورت علنی اعلام کرده‌اند که با مشکلاتی در زمینه سلامت روان روبه‌رو بوده‌اند.

بسیاری به اشتباه بر این باورند که درآمد فراوان و موفقیت فردی باعث می‌شود افراد دچار مشکلی در زمینه سلامت روان نشوند اما این اتفاق می‌تواند برای هر فردی در هر زمانی بیفتد و به گفته فلپس، می‌تواند کاملا فلج‌کننده باشد.

او می‌گوید: «آماده بودم ورزشکار موفقی باشم که همه دوستش دارند. اما پس از مدتی به جایی رسیدم که نمی‌خواستم فردی که دیگران انتظار داشتند، باشم. می‌خواستم همانی باشم که واقعا بودم و همین باعث شد به پایین‌ترین نقطه سقوط کنم؛ دیگر نمی‌خواستم به زندگی ادامه بدهم.»

این شناگر المپیک در تابستان 2014 به دلیل رانندگی در حالت غیرمعمول بازداشت شده و به مرکز ترک اعتیاد برده شد. او پس از آن‌که توانست بر مشکلش غلبه کند، در المپیک 2016 ریو 6 مدال دیگر به کارنامه خود اضافه کرد.

لاو هم در NBA موفقیت‌های بسیاری کسب کرد و در کنار لبران جیمز، در تیم کلیولند کاوالیرز در سال 2016 قهرمان شد اما او هم از اضطراب رنج می‌برد و گفت که چطور به این نتیجه رسیده که مشکل دارد: «29 سال بود که فکر می‌کردم سلامت روان مساله‌ای برای دیگران است، نه من. اما حالا فهمیده‌ام موضوع این‌چنین نیست. همه ما چیزی را با خود داریم که به ما آزار می‌رساند و حتی آن‌هایی که نزدیکمان هستند هم این را نمی‌دانند. صحبت کردن در این باره مهم‌ترین کاری است که می‌توانید انجام دهید.»

برای آندرس اینیستا و خسوس ناواس هم مشکلات زیادی وجود داشته است. آنها دچار دلتنگی شدید برای کشورشان شدند و مرگ دنی خارکه هم روی اینیستا بسیار تاثیر گذاشت.

بسیار مهم است که افراد از مشکلات روانی آگاه‌تر شوند و البته موفقیت ورزشی را مانع افسردگی ندانند. حالا اکثر ورزشکاران برجسته به سراغ روان‌شناس‌ها می‌روند و می‌توانند وضعیت سالم‌تر و شادتری داشته باشند اما اوضاع برای همه اینگونه نیست.

وینسنت گارسیا در این هفته به دلیل نامشخصی بستری شد، هرچند که گفته می‌شود او می‌خواسته خودکشی کند. او پیش‌تر گفته بود که در سال 2004 دچار افسردگی شده بود. رابرت انکه هم بزرگترین تراژدی شخصی دنیای ورزش را رقم زد. او در سال 2009 خودکشی کرد.

این دروازه‌بان آلمانی به دلیل ترس از ناکامی و مرگ دختر نوزادش دچار افسردگی شده بود. این سانحه باعث شد که نگرش‌ها در زمینه سلامت روان در ورزشکاران عوض شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز