خبرگزاری کار ایران

قهرمان دو و میدانی در گفتگو با ایلنا؛

من، الناز کمپانی هستم، دختر رکوردهای دست نیافتنی!

من، الناز کمپانی هستم، دختر رکوردهای دست نیافتنی!
کد خبر : ۷۲۹۹۷۲

الناز کمپانی دختر رکوردهای دو و میدانی ایران است، او بارها رکوردهای مختلفی را در این ورزش جا به جا کرده که شاید مهمترین آنها افزایش رکورد دوی 100 متر با مانع کشور پس از 40 سال باشد.

به گزارش ایلنا، قهرمان دو و میدانی کشور در گفتگو با خبرنگار ما از دغدغه دختران دو و میدانی ایران می‌گوید، از کم بودن تعدادشان در لیست اعزام تیم‌های ملی و خط خوردنشان در دقایق آخر، از سختیها و موانع دختران دو و میدانی در تمرینات و از مبالغ کم قراردادهای آنها که شاید به سالی 10 میلیون تومان هم نرسد.

من، الناز کمپانی هستم، دختر رکوردهای دست نیافتنی!

الناز کمپانی در ابتدا با اشاره به کسب مقام اول در مسابقات انتخابی قهرمانی آسیای میانه اظهار داشت: برای حضور در این مسابقات تنها یک ماه تمرین داشتم اما از نتیجه‌ای که به دست آوردم راضی بودم. مسابقه آسیایی هم که به زودی به میزبانی ایران برگزار می‌شود و امیدوارم آنجا هم بتوانم نتیجه خوبی بگیرم. البته در این فصل نتیجه خیلی برایم اهمیت ندارد و حضور در مسابقات حائز اهمیت است زیرا هدف اصلی من مسابقات قهرمانی آسیا در قطر است که انتخابی آن اوایل فرودین ماه برگزار می‌شود.

وی در خصوص برخی گلایه‌های بانوان دو و میدانی از کم بودن نفرات دختران در لیست اعزامهای تیم ملی دو و میدانی به مسابقات مختلف هم گفت: همیشه در لیست اعزامها به مسابقات 10 تا 15 پسر دیده می‌شوند ومعمولا تنها یک یا نهایتا 2 تا 3 دختر در لیست قرار دارند، ما 24 ماده در دو و میدانی داریم و در هرماده یک نفر رکوردار بوده که برای قهرمانی و رکورد زدن بسیار تلاش کرده است.

من، الناز کمپانی هستم، دختر رکوردهای دست نیافتنی!

کمپانی افزود: تا لحظه اعزام هیچکدام از دختران نمی‌دانیم که کدام یکی از ما اعزام می‌شود، بسیاری اوقات  تا دقایق پایانی در لیست هستیم و ناگهان خط می‌خوریم که با این شرایط انگیزه‌ای برای ما نمی‌ماند.

وی با بیان اینکه خانمها در مقایسه با آقایان در تمرینات محدودیتهای بیشتری دارند، گفت: دختران ما باحجاب تمرین می‌کنند، مواقعی هست که پیست در اختیار ما قرار نمی‌گیرد، مربیان مرد اجازه تمرین با ما را ندارند و بسیاری مشکلات دیگر، محدودیت ما در تمرینات بیشتر است و همیشه جلو پایمان مانعی از نظر تمرین کردن هست.

وی با اشاره به مشکل نبود اسپانسر برای دختران دو و میدانی گفت: هزینه‌های دو و میدانی بسیار بالا بوده و تامین هزینه‌ها بیشتر بر عهده خود و خانواده‌هامان است. درآمد ما بیشتر از مسابقات لیگ بوده که آن هم بسیار کم است. درآمد من از لیگ در یک سال اگر خیلی زیاد باشد 10 میلیون تومان است. اگر یک آسیب کوچک هم ببینیم که درآمد باشگاهی ما کلا برای آن آسیب هزینه می‌شود.

وی تاکید کرد: پارسال کیا گالری اسپانسرمان بود و در مسابقات از ما حمایت می‌کرد ولی امسال به دلیل تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی کسی اسپانسر ما نمی‌شود و بیشترین دغدغه ورزشکاران مسائل مالی است.

گفت‌وگو از: رویا روستایی

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز