خبرگزاری کار ایران

عزیزی: ریاست فدراسیون گلف برایم یک تجربه شیرین است نه یک چالش/ کارم در فدارسیون از امروز شروع شده است

عزیزی: ریاست فدراسیون گلف برایم یک تجربه شیرین است نه یک چالش/ کارم در فدارسیون از امروز شروع شده است
کد خبر : ۷۰۲۴۲۶

رئیس فدراسیون گلف کشورمان در خصوص شرایط فدراسیون و برگزاری مسابقات و اردوهای تیم ملی صحبت کرد.

حمید عزیزی در گفتگو با خبرنگار ورزشی ایلنا در اختتامیه رقابت‌های گلف آقایان کشور در خصوص برگزاری این مسابقات اظهار داشت: در دوره جدید مدیریتی تصمیمی که ما برای برگزاری رقابت‌های عقب افتاده قهرمانی کشور گرفتیم برای حفظ انگیزه و آمادگی بازیکنان و تمرینات بیشتر آنها تصمیمی بجا و لازم بود. این رقابت‌ها معمولاً در نیمه اول سال برگزار می‌شد ولی چون فدراسیون فاقد رئیس بود و مجمع انتخاباتی برگزار نشده بود به تعویق افتاد. ما بعد از اینکه کار را 22 مهرماه تحویل گرفتیم بلافاصله برنامه ریزی را برای برگزاری مسابقات در شش رده سنی رایج و دو رده برای استعدادیابی المپیک آغاز شد و مسابقات را برگزار کردیم که آخرینش هم همین مسابقات آقایان 30 تا 55 سال و بالای 55 سال بود.

وی افزود: از جمله مواردی که ما نسبت به گذشته تغییر دادیم مسابقات رده سنی زیر 18 سال را به صورت مستقل برگزار کردیم. هرسال مسابقات این رده سنی در کنار سایرین برگزار می‌شد و توجه مستقلی به آن صورت نمی‌گرفت. رقم جوایز نقدی برای ورزشکاران را از نظر خود آنها به رقم قابل توجهی رساندیم و به بیش از 2 الی 3 برابر افزایش دادیم که البته هنوز از نظر خود ما رضایت بخش نیست ولی از نگاه خود ورزشکاران و تیم‌ها قابل توجه بود. دیگر اینکه برای تمام شرکت کنندگان که در رده استانی به قهرمانی رسیده بودند و در مسابقات کشوری حاضر شدند لوح سپاس و جایزه اندک 2 میلیون ریالی در نظر گرفتیم.

رئیس فدراسیون گلف در مورد برگزاری اردوی تیم‌های ملی هم گفت: قرار است طبق برنامه ریزی‌هایی که انجام شده بعد از انتخاب سرمربی و کادرفنی برای تیم ملی در رده‌های مختلف اردوهای منظمی برگزار شود تا در مسابقات منطقه‌ای و بین‌المللی تیم ملی ما در شرایط بهتری حاضر شود. از جمله مواردی که در دوره مدیریت جدید دنبال کردیم این بود که متاسفانه گلف در مسابقات المپیاد استعدادیابی قرار نداشت و ما با پیگیری‌های انجام شده و عنایت شخص وزیر، دکتر داورزنی، دکتر فرامرزیان، آقای اسبقیان و آقای سعادتمند داشتند با تغییر جدول بودجه‌ای المپیاد، گلف را هم در آن لحاظ کردند و ما در رده‌های سنی برای دختران پسران مسابقات مطلوبی را برگزار کردیم که استعدادهایی هم شناسایی شد تا برای آینده پرورش دهیم.

عزیزی با اشاره به اینکه کارش در فدراسیون گلف به نوعی از امروز تازه شروع شده است عنوان کرد: ما تا امروز به دنبال رساندن برنامه‌های عقب افتاده بودیم و از امروز کار ما شروع شده است. هرچند خانواده گلف به طرق مختلف از شرایط موجود ابراز رضایت می‌کنند ولی به عقیده بنده هنوز رضایت بخش نیست. به هر حال ما یک نرمال و ایده‌آلی را در سطوح مختلف دنبال می‌کنیم تا به سطح استاندارد نزدیک کنیم تا بتوانیم در فضای بین‌المللی و آسیایی حرفی برای گفتن داشته باشیم. خصوصاً که در المپیک 2020 گلف هم جزو مسابقات قرار گرفته است و به همین تناسب ما در فدراسیون به دنبال ایجاد ساختار جدی هستیم یا از مسیر تغییر در ساختار و ایجاد کمیته‌ها و شوراهای جدید و یا مسیر جدیت در پیگیری وظایف کمیته‌ها و تدوین آیین‌نامه‌ها و قوانین موجود و اخذ عملکرد و ارزیابی برنامه‌های ارائه شده و نهایتا همگام کردن هیات‌های استانی با فدراسیون از برنامه‌های مد نظر ماست.

وی در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی گلف توضیح داد: در مقطع فعلی بیشتر به توانمندی‌های داخلی متکی هستیم ولی در مسابقاتی که در سطح بالاتری حاضر می‌شویم حتما از دانش مربیان خارجی به صورت مقطعی استفاده خواهیم کرد.

رئیس فدراسیون گلف در مورد حضورش در این فدراسیون و اینکه مسئولیت آن نسبت به تصوری که از قبل داشت در چه سطحی قرار دارد گفت: به نظرم راحت‌تر بوده است چرا که انتظار این همراهی را از مسئولان گلف و خانواده گلف نداشتم و ما توانستیم بدون حاشیه در 50 روز 8 دوره مسابقه در سطح ملی و قهرمانی برگزاری کردیم و کوچکترین تنشی نداشتیم. من به جای چالش از این 50 روز حضورم در فدراسیون به عنوان یک تجربه شیرین اسم می‌برم. فکر می‌کنم با این انرژی و انگیزه در خانواده گلف و تشنه بودن نسبت به پیشرفت و رشد فکر می‌کنم هر قدمی برداشته شود خانواده گلف قدر می‌داند و مصمم هستم با کمک هم توسعه پایدار در سطح گلف ایجاد کنیم.

عزیزی که از مدیران جوان کشور محسوب می‌شود با اشاره به موج جوانگرایی در سطح مدیریت کشور با اجرای قوانینی مثل منع بکارگیری بازنشستگان و مقاومت‌هایی که نسبت به اجرایی شدنشان انجام می‌شود گفت: ما اگر به فرمایشات مقام معظم رهبری توجه داشته باشیم همیشه اشاره مستقیمی به جوانان داشته‌اند. همین مدیرانی که در حال حاضر نسل مدیران ارشد کشور را تشکیل می‌دهند در ابتدای انقلاب بسیار جوان‌تر از جوانان فعلی هستند که قصد ورود به چرخه مدیریت کشور را دارند. در آن مقطع این مدیران شاید در سنین 19 تا 25 سال وارد مدیریت ارشد کشور شدند ولی الان جوانانی که قصد ورود دارند بین 30 تا 40 سال قرار دارند. عملاً هم پخته‌تر و با تجربه‌تر هستند و هم بهتر می‌توانند فضا را مدیریت کنند. کما اینکه شما بچه‌های الان را با دوره‌های گذشته مقایسه کنید به این نتیجه می‌رسید که خود کودکان الان هم بسیار باهوش‌تر و جلوتر از کودکان نسل گذشته هستند و جوانان هم همینطور هستند و از نسل گذشته حتما جلوتر هستند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز