خبرگزاری کار ایران

نگاهی به عملکرد سرمربیان جایگزین در فصل جاری

پنج شوک و تنها یک موفقیت

پنج شوک و تنها یک موفقیت
کد خبر : ۷۰۰۴۶۲

اگرچه هنوز نیم فصل اول لیگ هجدهم به پایان نرسیده اما شاهد تغییرات زیادی در کادر فنی تیم‌ها بودیم.

به گزارش ایلنا،اگرچه هنوز نیم فصل اول لیگ هجدهم به پایان نرسیده اما شاهد تغییرات زیادی در کادر فنی تیم‌ها بودیم. عملکرد سرمربیان جایگزین در لیگ هجدهم، نشان می‌دهد به جز محمد تقوی که آمدن او به تراکتور باعث بهتر شدن وضعیت این تیم شده در سایر تیم‌ها شوک ناشی از آمدن سرمربی جدید تغییر چندانی ایجاد نکرده و در ذوب‌آهن حتی وضعیت بدتر هم شده است.

علی کریمی و تنها یک پله صعود

خداداد عزیزی در پایان هفته سوم از سمت سرمربیگری در سپیدرود کنار رفت. تیم خداداد در دو هفته نخست به سایپا و سپاهان باخت و متحمل شکست‌های سنگینی شد اما در هفته سوم برابر ماشین‌سازی تساوی خارج از خانه کسب کرد. جانشین او، علی کریمی که فصل گذشته این تیم را در لیگ ماندگار کرد، بود. کریمی از هفته ششم روی نیمکت سپیدرود نشست و این تیم را که در قعر جدول بود اکنون تنها یک پله بالاتر آورده است.

ایلی استان هم یک پله صعود کرده

سیروس پورموسوی در هفته دوم شهریورماه از فولاد اخراج شد. پورموسوی با فولاد موفق شد در 6 هفته 8 امتیاز بگیرد و نتوانست انتظارات هواداران و مدیران اهوازی را برآورده کند. او سال گذشته فولاد را تا آستانه کسب سهمیه پیش برد اما در هفته‌های پایانی به نتایج ضعیف دست یافت و سرانجام از سمت خود کنار گذاشته شد. پس از او ایلی استان بر مسند هدایت فولادی‌ها نشست. او هم مانند علی کریمی تنها توانسته یک پله تیمی که تحویل گرفت را بالا بیاورد و فولاد را از رتبه دهم به نهم رسانده است.

تغییر چندانی در ماشین‌سازی ایجاد نشده

فیروز کریمی سرمربی سابق استقلال و پاس 5 هفته روی نیمکت ماشین‌سازی نشست و به پنج تساوی و یک شکست رسید. پس از او رضا مهاجری روی نیمکت این تیم نشست. نکته جالب این است که رضا مهاجری هم مانند علی کریمی و ایلی استان تغییر چندانی در رتبه تیمی که تحویل گرفته بود ایجاد نکرده و تنها 2 پله صعود کرده است. مهاجری ماشین‌سازی فیروز کریمی را در رتبه سیزدهم تحویل گرفت و اکنون در رتبه یازدهم قرار دارد.

تراکتور، تنها نمونه موفق

سرمربی ولزی دومین مربی برکنار شده در لیگ جاری بود. آخرین حضور توشاک روی نیمکت تراکتور در بازی با نفت آبادان بود؛ دیداری که در آن تیم تراکتورسازی بازی را واگذار کرد و از جام حذفی کنار رفت. توشاک نیز همچون پورموسوی در 6 هفته با تراکتور 8 امتیاز گرفت و یک شکست را در ورزشگاه آزادی تجربه کرد. محمد تقوی که جایگزین توشاک شد برخلاف علی کریمی، رضا مهاجری و ایلی استان، عملکرد درخشانی داشته و توانسته تیمی را که در رتبه هفتم تحویل گرفت، به رتبه چهارم برساند البته باید به این نکته نیز توجه کرد که تراکتوری که او در اختیار گرفت بازیکنان و کیفیت بهتری از سپیدرود، ماشین‌سازی و فولاد دارد.

منصوریان، ضعیف‌ترین جایگزین

بعد از کسب نتایج دور از انتظار، سرانجام امید نمازی از هدایت ذوب‌آهن اخراج شد. نمازی اولین دوره مربیگری‌اش را در لیگ برتر تجربه می‌کرد و نتوانست آن‌طور که باید و شاید، کارش را در اصفهان جلو ببرد. او در 11 بازی 11 امتیاز کسب کرد و در جایگاه یازدهم قرار گرفت. نمازی با ذوب‌آهن در آخرین بازی مقابل تراکتور شکست خورد. نکته قابل توجه این است که علیرضا منصوریان جایگزین نمازی در ذوب‌آهن عملکرد خوبی نداشته و وضعیت این تیم به مراتب بدتر شده هر چند که علیمنصور تنها سه بازی روی نیمکت ذوب نشسته و شاید نیم‌فصل دوم فرصت بهتری برای سنجش عملکرد او باشد اما به هر حال او شروع خوبی تا اینجای کار نداشته است. منصوریان ذوب‌آهن را در رتبه دهم از نمازی تحویل گرفت و اکنون این تیم در رتبه چهاردهم جدول قرار دارد. به این ترتیب تا اینجای لیگ هجدهم، منصوریان ضعیف‌ترین سرمربی جایگزین است. وضعیتی که نشان می‌دهد شاید اگر در لیگ برتر فرصت بیشتری به سرمربیان داده شود شرایط تیم‌ها بهتر از وضعیت کنونی باشد.

 

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز