فدراسیون بوکس در کشمکش انتخاب مدیر فنی
یکی از این تصمیمات خوبی که فدراسیون بوکس پس از بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا گرفت، تشکیل شورای فنی متشکل از قهرمانان سابق و تحصیلکردههای این رشته بود تا تصمیمات کارشناسانه و مثبتی در راستای بهبود مسائل فنی بوکس کشور بگیرند.
به گزارش ایلنا، با وجود تشکیل شورای فنی در فدراسیون بوکس اما بیشتر تصمیمات را رییس فدراسیون شخصا میگیرد و شورای فنی نیز تقریبا هیچکاره است!
پس از پایان بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، فدراسیون بوکس نشست خبری را برای عذرخواهی از اهالی بوکس برگزار کرد که در جریان آن صحبتهایی از سوی رییس فدراسیون صورت گرفت که تا حدودی امیدواریها برای پیشرفت این رشته را بیشتر کرد اما طولی نکشید که بار دیگر بحثهای متعددی در این فدراسیون بالا گرفت تا مشخص شود که فدراسیون بوکس همان آش است و همان کاسه!
یکی از این تصمیمات خوبی که فدراسیون بوکس پس از بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا گرفت، تشکیل شورای فنی متشکل از قهرمانان سابق و تحصیلکردههای این رشته بود تا تصمیمات کارشناسانه و مثبتی در راستای بهبود مسائل فنی بوکس کشور بگیرند. شورایی که به نظر میرسد پس از تشکیل آن تنها سایهاش باقی مانده و خبری از عملی شدن تصمیمات این شورا نیست و حرف آخر را شخص دیگری میزند. در چند وقت اخیر اعضای شورای فنی در برخی امور مهم به جمعبندی رسیدهاند اما رییس فدراسیون نظر شخصی خود را اعمال کرده و مشخص نیست هدف از تشکیل شورای فنی چیست.
یکی از مسائلی که با تشکیل این شورا مورد نقد و بررسی قرار گرفت انتخاب مدیرفنی برای تیمهای ملی بوکس بود. البته که با وجود شورای فنی نیازی به مدیرفنی نیست اما طبق اخبار موجود این سمت با تصمیم همه اعضای این شورا به رییس فدراسیون داده شد ولی حالا صحبتهایی مبنی بر اینکه حسین ثوری قصد دارد فرد خاصی را بهعنوان مدیرفنی معرفی کند مطرح است که در صورت رخ دادن این تصمیم، شاهد بیاهمیت بودن تصمیم اعضای شورا هستیم.
بحث دیگر انتخاب سخنگوی این شورا بود. طبق صحبتهایی که وجود دارد پس از رایگیری بین اعضای مجمع در مجموع علی مظاهری با ۵ رای بهعنوان سخنگو انتخاب میشود اما حسین ثوری، با تصمیم اعضا مخالفت کرده و علیرضا استکی را که تنها ۲ رای داشته، بهعنوان سخنگو انتخاب میکند تا برای دومین بار تصمیم شورای فنی را زیر سوال ببرد. اتفاقی که به نظر میرسد در دلخوری علی مظاهری از فدراسیون نیز بیتاثیر نبوده است. علی مظاهری در مورد تصمیمش برای عدم همکاری با تیم ملی بوکس گفت: «قهر نکردهام اما به نظرم شرایط برای همکاری با فدراسیون بوکس فراهم نیست، بهتر است اندکی حرفهایتر عمل کنیم تا شاهد پیشرفت بوکس باشیم.»
یکی دیگر از خبرهای خوبی که انتشار آن باعث خوشحالی اهالی بوکس شد، تصمیم شورای فنی برای آوردن مربی خارجی ازبک یا قزاق جهت کار در ردههای پایه این رشته بود، تصمیمی که طبق گفتهها بار دیگر با دخالت رییس فدراسیون دستخوش تغییرات شد. در حالی که طبق گفته اعضای شورای فنی اصلیترین و گزینه نهایی برای مربیگری تیمهای پایه بوکس مربی ازبک بود، چند روز بعد رییس فدراسیون از انتخاب شدن مربی کوبایی برای سرمربیگری ردههای پایه خبر داد!
طبق صحبتهای شخص حسین ثوری اصلیترین هدف از تشکیل این کارگروه تصمیمگیری در خصوص مسائل فنی بوکس است اما با وجود مسائل فوق، باید دید تصمیمات شورای فنی چه زمانی عملی خواهد شد!
اگر قرار بود حرف آخر را رییس فدراسیون بزند پس نقش این شورا در تصمیمات فنی برای بوکس کشور چیست؟ به نظر میرسد این جمله معروف در ورزش ایران که «کمیته فنی یعنی کشک»، دارد در مورد شورای فنی بوکس نیز رنگ واقعیت به خود میگیرد.