معرفی سرمربیان گروه E در جام جهانی/ جنگ تیته، پتکو، رامیرز و کرستائیچ
برزیل شانس نخست صعود از گروه E جام جهانی به حساب می آید.
به گزارش ایلنا، در گروه پنجم رقابت های جام جهانی 2018 روسیه حساب یک تیم از بقیه جداست. برزیل تیته به شدت آماده است و بعید به نظر می رسد در این مرحله به مشکلی بخورد. با این حال رقابت سختی بین صربستان، سوئیس و کاستاریکا برای صعود به عنوان تیم دوم وجود خواهد داشت. در ادامه نگاهی به سرمربیان حاضر در این گروه می اندازیم:
برزیل: سرمربیگری تیمی که در جام جهانی همه به آن نگاه قهرمان دارند، خیلی سخت است ولی تیته نباید فراموش کند که او مربی تیمی است که معدن غنی از ستارههای حال حاضر فوتبال دنیا درآن هستند. اگرچه حضور ستارهها در فوتبال برزیل اتفاقی همیشگی است. تیته که در سال حقوقی معادل 3.5 میلیون یورو دریافت میکند در سال 2015 مربی سال برزیل شد تا یک سال بعد سرمربی زردپوشانی شود که بیشترین هوادار را در کل دنیا دارند. نمایش کمنظیر ستارگان سامبا موجب شد تا اولین تیمی که مسافر روسیه شود برزیل باشد. حالا تیته با ستارگان مطرحی مانند نیمار، گابریل ژسوس، مارسلو، کاسمیرو، پائولینیو، رناتو آگوستو و ... تیمی رویایی دارد که میتواند یکی از جدیترین مدعیان قهرمانی در جامجهانی روسیه باشد.
سوئیس: قهرمانی با لاتزیو در جام حذفی ایتالیا مهمترین افتخاری است که در کارنامه کاری ولادیمیر پتکوویچ ثبت شده است اما او پس از جام جهانی 2014 که هدایت سوئیسیها را پذیرفت آهسته آهسته این تیم را در مسیر ترقی قرار داد تا جاییکه آنها بدون مشکل وارد رقابتهای یورو 2016 شدند و برای رسیدن به جام جهانی 2018 نیز بهخاطر تفاضل گل کمتر به پلیآف رفتند و با غلبه بر ایرلند شمالی بلیط سفر به روسیه را تحویل گرفتند. پتکوویچ در سال دستمزی معادل 850 هزار یورو میگیرد و باید دید این مربی بوسنیایی در پایان رقابتهای جام جهانی چه نمرهای از منتقدان میگیرد.
کاستاریکا: یکی از ارزانترین مربیان حاضر در جام جهانی روسیه اسکار رامیرز است. او در سال 350 هزار یورو دستمزد دارد ولی جالب است که خیلی زود تیمش را به روسیه رساند تا نشان دهد تیمش که به ستاره نامداری متکی نیست در قالب کار تیمی میتواند برای هر حریفی خطرناک باشد. رامیرز از ابتدای سال 2015 هدایت کاستاریکا را برعهده گرفت و با اینکه تجربه مربیگریاش در سطح باشگاهی بود ولی ثابت کرد اندیشههای حساب شدهای برای رساندن تیمش به اهداف ترسیم شده دارد. رامیرز با سیستم تک مهاجم تیمش را میچیند و اصرار زیادی به ممانعت از کار تیمی حریفان در زمین تیمش دارد. این شیوه برای رسیدن به روسیه جواب داد اما باید دید مقابل تیمهای بزرگ حاضر در روسیه میتواند با این روش به نتیجه برسد یانه.
صربستان: ملادن کرستائیچ در سطح ملی بزرگترین افتخارش گرفتن مجوز صعود صربستان برای حضور در جام جهانی روسیه است. او که توانسته وردربرمن را قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی کند. قهرمانی در جام حذفی را با شالکه هم تجربه کرده است و حالا می خواهد نشان دهد مربی است که میتواند در سطح ملی هم موفقیتهای بیشتری را تصاحب کند. منتقدان کرستائیچ معتقدند او به خاطر قرار گرفتن در گروهی آسان توانسته تیمش را مسافر روسیه کند و این مربی که در سال دستمزد اندک 300 هزار یورو را میگیرد برای آنکه ورق را به سمت خودش برگرداند باید نمایشی به مراتب بهتر از جام جهانی 2014 داشته باشد.