خبرگزاری کار ایران

داورزنی: اعضای مجمع رئیس را انتخاب کردند نه وزارت ورزش

داورزنی: اعضای مجمع رئیس را انتخاب کردند نه وزارت ورزش
کد خبر : ۵۷۳۷۱۱

معاون قهرمانی وزارت ورزش در حاشیه جلسه رای گیری برای انتخاب رئیس جدید فدراسیون کاراته به تشریح حواشی اخیر پرداخت.

به گزارش ایلنا، محمدرضا داورزنی پس از برگزاری مجمع فدراسیون تکواندو و انتخاب رئیس جدید این فدراسیون به صحبت پرداخت.

 

داورزنی در ابتدا در باره صحبتی که گفته می شود کلانتری به وی مبنی بر تغییر نظر وزارت ورزش گفته می شود پاسخ داد: در ابتدا باید به مجموعه تکواندوی کشور خسته نباشید بگوید امروز جلسه خوبی برگزار شد. از 7 نفری که نامزد شده بودند تشکر می کنم. طبیعی است که منتقدین نیز میان این تعداد نامزد بودند. در رابطه با این صحبت باید بگویم خیلی از دوستانی که می خواستند نامزد شوند از وزارت خانه نظرخواهی کردند که به صحنه بیایند یا خیر. یکی از این افراد آقای کلانتری بودند که از طرف بسیاری تکواندوکاران و اهالی این ورزش برای نامزد شدن درخواست داشتند. او که پیش از این نیز سابقه ریاست این فدراسیون را داشتند از وزارت خانه نظرخواهی کردند و طبیعی است که وزارت خانه نیز به کسی نظر منفی اعلام نمی کند. اکنون در والیبال حدود 22 نفر ثبت نام کردند با خیلی های شان که صحبت کنید می بینید که اغلب شان این نظر را دارند را وزارت خانه با حضور آنها موافق است. اما طبیعی است که وزارت خانه به کسی نمی گوید ورود نکنید.

 

او ادامه داد: آقای کلانتری هم همینطور، ایشان از وزارت خانه پرسید که وزیر هم با آمدن ایشان مخالفتی نداشت. آقای کلانتری که پیش از این نیز به عنوان رئیس فدرسیون عمل می کردند آقای پولادگر را به عنوان نایب رئیس در کنار خود داشتند. نظر وزارت خانه این بود که تعامل به وجود بیاید نه در فضای تخریبی و مجازی و حتی جلساتی بین این دو بزرگوار برگزار شد اما فضایی که در تکواندو به وجود آمد که از وی خواستند در تکواندو بماند و از مجموعه جدا نشود و طبیعی بود که ما هم بگوییم هر آنچه مجمع تشخیص داد و به هرکسی که رای داد او انتخاب می شود. بهرحال همین خانواده از آقای پولادگر هم خواسته بودند تا در پست خود باقی بماند. خیلی ها با ما تماس گرفتند و خواستند که آقای پولادگر باقی بماند و ما هم وقتی دیدیم خانواده تکواندو اینگونه دارد پیش می رود ترجیح دادیم دخالتی نکنیم و همه چیز را به مجمع برسانیم.

 

معاون قهرمانی وزارت ورزش در این باره به ادامه صحبت های خود پرداخت: گروهی بودند که هم اکنون در تکواندو مشغول به کار هستند از آقای پولادگر خواستند تا او همچنان باقی بماند و از طرفی گروهی از قدیمی های تکواندو نیز از آقای کلانتری خواستد که به میدان بیاید. بهرحال در این شرایط اولویت برای ما نظر مجمع است. قصد ما امانتداری بود و اینکه مجمع به نظر واحدی دست پیدا کند و بین نفرات مختلف تعامل به وجود بیاید. نمی خواستیم این گونه به نظر بیاید که وزارت قرار است دخالت کند. بهرحال اختلاف نظراتی بود که در برخی از موارد جنبه نقادی هم داشت. در هر حال من از آقای کلانتری و دیگر نامزدها تشکر می کنم که زحمت کشیدند و پیش آمدند.

 

او درباره حضور و یا عدم حضور جوان ها در انتخابات گفت: اسانامه جدیدی که در حال تدوین است و به گونه ای پیش رفته که تعداد افراد دیگری که خارج از حوزه انتخاب رئیس فداسیون است و انتخاب می شوند در مجمع حضور خواهند داشت. این تعادلی است که برقرار خواهد شد. اکنون این تفکر به وجود آمده که رئیس فدراسیون روسای هیات ها را معرفی میکند و روسای هیات ها نیز به رئیس فدراسیون رای می دهند. من به عنوان کسی که هم در استان بودم و هم فدراسیون و هم اکنون نیز در این جایگاه حضور دارم خدمتتان می گویم که 19 نفر در هیات استان ها تشخیص می دهد که یه نفر بشود رئیس هیات. به دلیل اینکه این شائبه نیز برطرف بشود در اساسنامه جدید از بقیه بخش هایی که در ورزش حضور دارند مانند همه باشگاه های لیگ برتر، مربیان و بازیکنان و داوران و ... که از طریق مراجع مربوط به خود انتخاب می شوند به نوعی نهاد مدنی آنها را تقویت کردیم که نفراتی که می خواهند برای فدراسیون تصمیم گیری کنند مستقیم و یا مستقیم توسط رئیس فعلی انتخاب نشود تا این شائبه ها برطرف شود اما این را هم باید بگویم فدراسیون تکواندو در سال های اخیر یکی از بهترین فدراسیون های ما بوده است. انتقاداتی هم مطرح شده است که باید در جای خود مورد بررسی قرار بگیرد.

 

 

او درباره حرف های به وجود آمده گفت: شما نمی توانید همیشه همه را راضی نگه دارید اما این فضایی که آمده است باید تقویت شود تا این فضایی که به وجود آمده است به راحتی از میان نرود. بنابراین باید کمک کنیم به سویی که می خواهیم برویم.

 

داورزنی در رابطه با دو نامزدی که گفته می شد انصراف دادند و امروز نیز آمدند و رای دادند گفت: آنها انصرافی را به صورت کتبی ارائه ندادند و حتی زمانی که پرسیدیم چه کسانی انصراف می دهند این دو نفر اقدامی برای اعلام انصراف خود نداشتند.

 

معاون وزیر درباره حرف و حدیث هایی که مبنی بر تعداد زیاد ورزشکاران پناهنده مطرح می شود گفت: گفتند 19 مورد پناهندگی صورت گرفته اما ما بررسی کردیم و دیدیم تنها 1 مورد پناهندگی داشتیم. می توانید راجه به آن از آقای درخشان بپرسید.

 

داورزنی در پایان درباره رد بهنام محمودی از انتخابات فدراسیون والیبال نیز گفت: اصلا این طور نیست. آقای محمودی یکی از بهترین های ورزش والیبال است و خوشحالیم که اکنون پا به میدان گذاشته است. وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال در این باره هیچ نظر منفی ندارند اما دستگاه هایی که باید صلاحیت ایشان را تایید کنند هنوز پاسخی ندادند و هر زمانی که جواب مثبت را دادند بهنام محمودی می تواند در انتخاب شرکت کند حتی یک روز پیش از آغاز مراسم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز