خبرگزاری کار ایران

آیا هدف ریاست است؟

سرپرستی فدراسیون جودو؛ یک معادله و چند مجهول!

در حالی‌که شنیده‌ها حاکی از آن است که بزودی نام سرپرست فدراسیون جودو اعلام خواهد شد، به نظر می‌رسد این انتخاب به چالشی بزرگ برای مسئولان ورزش‌کشور تبدیل شده است.

به گزارش ایلنا، پس از آن‌که محمد علی رستگار رییس سابق فدراسیون جودو از سمت خود کناره‌گیری کرد نام چند گزینه برای سرپرستی این فدراسیون مطرح شد. شاید جدایی رستگار از فدراسیون پرحاشیه و ناآرام جودو مسئله‌ای قابل پیش‌بینی بود اما از همان زمان کسی نمی‌توانست با قاطعیت جانشینی برای او در نظر بگیرد.

روزهایی که جودو در کورس رقابت‌های کسب سهمیه المپیک 2016 ریودوژانیرو قرار دارد، به نظر می‌رسد انتخاب سرپرست این فدراسیون به بحث روز ورزش تبدیل شده و کسی هم رغبتی برای قبول این مسئولیت پر اهمیت از خود نشان نمی‌دهد. زمانی که رستگار کنار رفت، نام 3 گزینه اصلی برای سرپرستی جودو مطرح شد. آرش میراسماعیلی، محمد درخشان و برانوش نیک‌بین اما نکته جالب اینکه هر 3 کاندیدا در حال حاضر به نوعی حضورشان را در این سمت تکذیب می‌کنند.

البته ناگفته نماند میراسماعیلی نایب رییس کنونی فدراسیون جودو فعلا در این باره سکوت کرده و ترجیح می دهد تا روشن شدن وضعیت مبهم این روزهای جودوی ایران صحبتی با رسانه‌ها نداشته باشد؛ تصمیمی که شاید به نظر درست و منطقی باشد اما محمد درخشان و برانوش نیک‌بین به صراحت اعلام کردند تماسی با آنها برای حضور در فدراسیون جودو گرفته نشده و خود را کاملا نسبت به شایعات این روزها بی‌تفاوت نشان می‌دهند.

نکته اینجاست وقتی برای انتخاب سرپرست کسی رغبتی از خود نشان نمی‌دهد، آیا فردی وجود دارد که ریسک بزرگ ریاست این فدراسیون بیمار را بپذیرد؟ از شواهد پیداست مسئولان ورزش کشور باید برای انتخاب سرپرست به سراغ گزینه چهارمی بروند زیرا هر چقدر این انتخاب به درازا بیانجامد به همان مقدار جودوی ایران ضربه خواهد خورد.

با تمام این اوصاف باید دید دلیل عدم تمایل‌ها به سرپرستی، رسیدن به میز ریاست فدراسیون جودو است یا اینکه اوزان نابسامان جودو باعث شده تا هیچ‌کس علاقه‌ای به نفر اول بودن در این فدراسیون نداشته باشد؟! 

کد خبر : ۲۹۲۹۹۴