خبرگزاری کار ایران

در گزارش گودرزی به رئیس جمهور مطرح شد؛

تدوین سند ملی ورزش کشور پس از 11 سال/ کسب 754 مدال جهانی و آسیایی

تدوین سند ملی ورزش کشور پس از 11 سال/ کسب 754 مدال جهانی و آسیایی
کد خبر : ۲۹۱۴۴۵

وزیر ورزش و جوانان، گزارشی از مهمترین اقدامات و فعالیت‎های وزارت ورزش و جوانان مبتنی بر برنامه‎های دولت تدبیر و امید را به حسن روحانی، ریاست جمهور ارائه داد.

به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمود گودرزی در مراسم افطار ریاست جمهور با مسئولان ، مدیران ستادی و استانی ، قهرمانان و مربیان تیم های ملی ایران گزارشی از عملکرد وزارت ورزش و جوانان به رئیس جمهور ارائه کرد.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به مهمترین اقدامات حوزه ورزش که بر اساس تاکیدات رئیس جمهور و مبتنی بر برنامه دولت تدبیر و امید در حال پیگیری و اجرا است، اظهار داشت: تدوین قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان که شهریورماه سال ۹۳ به دولت تقدیم شد، به زودی با تصویب هیات دولت به مجلس شورای اسلامی تقدیم می شود.

گودرزی تدوین سند ملی ورزش کشور در راستای اجرای مصوبه دولت در سال ۱۳۸۲ را از دیگر اقدامات وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد و گفت: در این مصوبه تاکید شده بود برای اجرایی شدن نظام جامع ورزش، سند ملی ورزش کشور تهیه و تدوین شود که طی یازده سال گذشته، اقدامی در خصوص آن صورت نپذیرفته بود.

وزیر ورزش و جوانان همچنین به تدوین نظام نامه جامع فرهنگی ورزش کشور در راستای اجرای مصوبه دی ماه سال هشتاد و هفت شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ که پس از ۷ سال توقف، در این دوره به تصویب کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی این شورا رسید اشاره کرد  و گفت هم اکنون این نظام نامه در نوبت طرح در صحن شورای عالی است.

گودرزی همه این اقداماتی که در حوزه قوانین و مقررات وزارت ورزش و جوانان در حال اجرا و پیگیری است را از تکالیف دولت پیشین عنوان کرد که باید در دوره خود انجام می‌شده است.

وی تدوین پیش نویس سیاست های کلی نظام در حوزه تربیت بدنی و ورزش، تدوین پیش نویس لایحه تاسیس سازمان نظام تخصصی ورزش کشور (که هم اکنون به دبیرخانه هیات دولت ارسال شده است)، تشکیل شورای راهبردی و کارگروه های تخصصی برای استفاده از نظرات خبرگان و متخصصان ورزش و امور جوانان،‌تشکیل و حمایت از شوراهای راهبردی در ۳۱ استان کشور و در نهایت اجرای مصوبه شورای عالی محیط زیست و تشکیل دفتر «محیط زیست و توسعه پایدار» در وزارتخانه را از دیگر اقدامات وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص مهم ترین فعالیت های حوزه قهرمانی و حرفه ای نیز خاطرنشان کرد: در سال گذشته و پس از کسب موفقیت در بازی های آسیایی و پارآسیایی ۲۰۱۴، شاهد استمرار این توفیقات در رویدادهای مهم جهانی و بین المللی بوده ایم که از جمله می توان به موفقیت ورزشکاران و تیم های ورزشی در رشته های کشتی، تکواندو، واترپلو، والیبال، هاکی، پرورش اندام و همچنین المپیاد جهانی ورزش کارگری و یونیورسیاد جهانی دانشجویان اشاره کرد.

وی کسب هفتصد و پنجاه و چهار مدال (۳۶۸ جهانی و ۴۱۲ مدال آسیایی) توسط قهرمانان را از مهم ترین توفیقات ورزش کشور طی ماه های گذشته دانست و افزود: البته در این مسیر، سهم بانوان در کسب این مدال ها به طور معنی داری در حال افزایش است.

او خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز به منظور استمرار قهرمانی ها و کسب افتخارات، در جهت کسب بیشترین سهمیه برای حضور موفق در المپیک و پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو، ستاد عالی این بازی ها با حضور کمیته های ذیربط و معاونان وزارت تشکیل شده است تا ضمن برنامه ریزی اثربخش، هماهنگی های لازم با کمیته های ملی المپیک و پارالمپیک و فدراسیون های ورزشی صورت گیرد.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه بخش ورزش همگانی را یکی از مهم ترین حوزه های کاری وزارت ورزش و جوانان خواند و گفت: اختصاص ۱۰ درصد از بودجه فدراسیون های ورزشی به ورزش همگانی، ارتقاء هماهنگی های فرابخشی در این حوزه از طریق شورای ورزش همگانی، استمرار طرح های ملی در راستای توسعه ورزش همگانی با همکاری سایر نهادهای فعال در این عرصه و تقسیم کار ملی (طرح ملی ورزش برای همه) از اقدامات ما در این حوزه است.

گودرزی در همین خصوص، توجه خاص به برنامه های ورزشی ویژه سنین پایه در جهت کشف و پرورش استعدادهای برتر ورزشی را از دیگر اقدامات مهم حوزه همگانی عنوان کرد و افزود: در همین راستا، برای نخستین بار مسابقات ورزشی امیدهای تهران با حضور بیش از هفت هزار نوجوان ورزشکار دختر و پسر در قالب ۵۹ رشته ورزشی در مردادماه سال جاری برگزار خواهد شد.

وزیر ورزش و جوانان در گزارش خود، درباره عملکرد حوزه ورزش بانوان، تلاش برای کسب سهمیه و حضور زنان ورزشکار در بازی های المپیک و پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو، بسترسازی هرچه بیشتر برای حضور موفق همراه با حفظ ارزش های اسلامی در میادین بین المللی که در همین راستا اجرای طرح بررسی مسائل فرهنگی ورزش بانوان در دستورکار وزارتخانه قرار گرفته است، را مهم ترین فعالیت های بخش زنان در ورزش عنوان کرد.

او ابلاغ سیاست های مربوط به متناسب سازی محیط های ورزشی برای حضور گسترده تربانوان در عرصه های ورزشی با حفظ کرامت زنان با توجه به تاکید رئیس جمهور مبنی بر حضور امن و آزادانه بانوان در میادین ورزشی را یکی از برنامه های وزارت ورزش و جوانان در دولت تدبیر و امید دانست.

وزیر ورزش با ارائه گزارشی از عملکرد حوزه فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در دولت یازدهم، گفت: تشکیل منظم جلسات کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی شورای عالی فرهنگی و پیگیری وظایف محوله به این کمیسیون، پیاده سازی نظام نامه جامع فرهنگی بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، نظام نامه اخلاق حرفه ای، نظام نامه جامع آموزشی و نظام نامه پژوهش های مسئله محور در جهت رفع نیازهای تخصصی حوزه های ورزش و جوانان از دیگر اقدامات حوزه فرهنگی است.

وزیر ورزش و جوانان در همین راستا به برگزاری نخستین دوره مسابقات قرآنی جوانان و ورزشکاران کشور، اجرای دومین دوره این مسابقات در سال جاری، تهیه و تدوین پیوست فرهنگی برای رویداد ها و مسابقات ورزشی و اماکن ورزشی، تدوین تاریخ شفاهی ورزش ایران با رویکرد مستندسازی علمی پیشینه ورزش کشور و پیش بینی تمهیدات لازم برای برگزاری برنامه های فرهنگی به مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای در هفدهم شوال اشاره کرد.

محمود گودرزی افتتاح ۳۱۱ پروژه عمرانی ملی و استانی با متراژ ششصد و نود و هفت هزار و دویست شصت و نه متر مربع و اعتبار هفتصد و نود و پنج میلیارد ریال در سال گذشته، افتتاح دو ورزشگاه پانزده هزار نفری در شهرهای یاسوج و کرمانشاه، افتتاح سه ورزشگاه پنج هزار نفری در شهرهای گنبد، بوکان و میانه و همچنین بهره برداری از ۳۰۰ پروژه ملی(۱۳۰ شهری و ۱۷۰ روستایی) به مساحت یک میلیون و صد هزار متر مربع در سال جاری را از اهم اقدامات و فعالیت های حوزه عمرانی، پشتیبانی و توسعه منابع وزارت ورزش و جوانان دانست.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز