انتخابات وزنهبرداری و سنگینترین وزنه پیش روی رضازاده
مجمع انتخاباتی فدراسیون وزنه برداری در حالی قرار است صبح فردا دوشنبه برگزار شود که موضوع حضور رضازاده در انتخابات و بحث دو شغله بودن او حساسیت های خاصی را پیرامون انتخابات این فدراسیون برانگیخته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، طبق اعلام امور مجامع وزارت ورزش، مجمع انتخاباتی فدراسیون وزنه برداری ساعت 10صبح فردا دوشنبه به ریاست معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای برگزار خواهد شد و 10 نامزد این فدراسیون برای صندلی ریاست با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
نامزدهای تایید صلاحیت شده فدراسیون وزنه برداری عبارتند از: حسین رضازاده، علی مرادی، عبدالکریم پورکیان احمدآبادی ، احمد سعادتمند، بهروز بهمند، علیرضا میرزایی ، کوروش باقری ، مهدی روحانی ، منوچهر رضاخانی، سید عیسی عابدی مشهدی میقانی که فردا برای کسب رای اعتماد اعضای مجمع رقابتی جانانه را برگزار خواهند کرد.
در این میان حضور رضازاده و بحث دو شغله بودن او حساسیت های خاصی را پیرامون این انتخابات برانگیخته و اینکه حضور او به عنوان یکی از اعضای شورای شهر تهران برای تصدی پست ریاست فدراسیون وزنه برداری بلامانع است یا خیر؟
نصرالله سجادی معاون وزیر ورزش در آخرین اظهار نظر در این باره اعلام کرد طبق نامه و تذکر سازمان بازرسی کل کشور ، عضویت در شورای شهر شغل محسوب می شود و طبق قانون رضازاده برای شرکت در انتخابات فدراسیون وزنه برداری باید از شورای شهر کنارهگیری کند.
سجادی تاکید کرده رضازاده تا پایان وقت اداری امروز یکشنبه فرصت دارد تا استعفای ثبت شده خود در شورای شهر را به وزارت ورزش تحویل دهد تا بتواند در مجمع فدراسیون حضور یابد.
در نامه سازمان بازرسی در مورد دو شغله ها آمده است: با استناد به بند (4) ماده 28 قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور انتخاب شهرداران مصوب اول خرداد 75، اعضای شوراهای اسلامی موضوع این قانون در طول مدت عضویت نمیتوانند در سمتهای مذکور در این ماده مشغول به کار شوند. همچنین قسمت اخیر بند (1) و بند (2) ماده یاد شده، سمتهای مذکور را این چنین بیان میکند: سایر روسا، مدیران و سرپرستانی که حوزه مسئولیت آنان به کل کشور تسری دارد و روسای موسسات و البته به دولت که از بودجه عمومی به هر مقدار استفاده مینمایند.
با این حال اعضای شورای شهر نظر متفاوتی دارند و معتقدند عضویت در شورا برای آنها شغل ثابت محسوب نمی شود.
عباس جدیدی یکی از اعضای شورای شهر در این باره می گوید: حضور در شورای شهر شغل نیست چرا که اعضا بابت این حضور ، حقوق ثابت دریافت نمی کنند بلکه بابت حضورشان حق الجلسه می گیرند و این نمی تواند به معنای شغل ثابت باشد.
وی در عین حال یادآور می شود چرا مهدی هاشمی به عنوان نماینده مجلس می تواند در انتخابات فدراسیون تیراندازی شرکت کند و رای بیاورد و او دو شغله محسوب نمی شود ولی عضویت در شورای شهر مغایریت با قانون می شود.
پیش از این هم مهدی چمران رئیس شورای شهر در موضع گیری صریح و شفاف اعلام کرده بود عضویت در شورای شهر شغل محسوب نمی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفته بود: کمیته حل اختلاف شورا نیز حضور همزمان رضازاده در شورای شهر تهران و فدراسیون وزنهبرداری را بررسی و تایید کرد که حضور همزمان وی در شورا مغایرتی با فدراسیون ندارد، چرا که نه فدراسیون شغل است و نه شورا شغل محسوب میشود.
در این میان به نظر می رسد حضور یا عدم حضور رضازاده در شورای شهر به نوعی جنبههای سیاسی هم به خود گرفته و حساسیت ها در مورد کم نشدن یکی از چهره های اصولگرا و بر هم خوردن توازن این شورا و غالب شدن اعضای اصلاح طلب نیز سایه سنگینی بر این مناقشه انداخته است.
به هرحال در شرایطی که وزارت ورزش در اجرای قانون و ممانعت از حضور رضازاده قبل از استعفای وی از شورای شهر مصمم است، باید دید فردا و در مجمع انتخاباتی فدراسیون وزنهبرداری سرانجام مدیریت این فدراسیون از دستان رضازاده خواهد افتاد یا او به واسطه پشتوانه سیاسی و نفوذ بالای خود می تواند در صحنه انتخابات وزنه برداری حضور یابد.