خبرگزاری کار ایران

فدراسیون وزنه برداری و حواشی سلیمی برای پست‌های کلیدی

فدراسیون وزنه برداری و حواشی سلیمی برای پست‌های کلیدی
کد خبر : ۱۵۹۸۰۶۴

پست‌های کلیدی در فدراسیون وزنه برداری به شکلی عجیب از دسترس نفرات صاحبنام و چهره دور نگه داشته می‌شود.

به گزارش ایلنا، اگرچه قطعاً انتخاب سرمربی تیم‌های ملی و نظارت بر نوع گزینش اعضای کادرهای فنی تیم‌های ملی وزنه‌برداری در اختیار رئیس فدراسیون وزنه‌برداری است اما اینکه به صورت همزمان یک نفر چند پست و کرسی مهم و استراتژیک را در یک فدراسیون ملی در اختیار داشته باشد، حقیقتاً جای سؤال و تعجب دارد؟!

 

هت‌تریک مبهم بهداد!

حضور افراد شاخص و چهره‌های سرشناس در رشته‌های مختلف ورزشی مسبوق به سابقه است. اما این بار در فدراسیون وزنه‌برداری اتفاق جالب توجهی رخ داده که اگرچه شاید در نگاه اول خیلی جدی به شمار نرود، اما حساسیت و موقعیت استراتژِیک پست‌هایی که به طور همزمان در اختیار سلیمی قهرمان طلایی پیشین دسته فوق سنگین وزنه‌برداری جهان و المپیک قرار دارد، موجب شده تا این سؤال در ذهن اغلب مخاطبان و اهالی این رشته المپیکی شکل بگیرد که چرا با داشتن چهره‌ای اسم و رسم‌دار و باتجربه در بخش مدیریتی همچون (رضازاده)، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری اصرار به حفظ همزمان سلیمی در پست‌های نایب رئیسی و سرمربیگری تیم ملی وزنه‌برداری بزرگسالان دارد؟

این در حالی است که قهرمان المپیک 2012 لندن به غیر از این پست‌ها، در کمیته ملی المپیک نیز به عنوان عضو هیأت اجرایی این مجموعه کرسی حساس و مهمی را در اختیار دارد. قطعاً داشتن پست سرمربیگری تیم ملی وزنه‌برداری به تنهایی برای اینکه ذهن و افکار سلیمی را درگیر خود کند، برای او کافی است. حالا قضاوت کنید سلیمی چگونه می‌خواهد به صورت همزمان

هم وظایف مربوط به نایب رئیس فدراسیون وزنه‌برداری را با 51 رأی که از مجمع فدراسیون وزنه‌برداری دریافت کرده است، انجام دهد، هم در قامت سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری از پس هزار و یک مشکل فنی و برنامه‌ریزی برای ملی‌پوشان و کسب موفقیت در تورنمنت‌های مهم پیش رو برآید؟!

این درست که سلیمی در کنارش انتخاب خوبی داشته و از علی جباری مربی که سال‌ها در دوره مدیریت قبلی سرد و گرم مربیگری را چشیده است به عنوان کمک بهره برده و استفاده می‌کند. اما در نهایت او باید سرنوشت تلخ و نه چندان مطلوب نواب نصیرشلال را که از نظر سابقه مربیگری و فنی از او شرایط بهتر و جاافتاده‌تری در بخش مربیگری داشت را فراموش نکرده و به یاد داشته باشد. اما احیاناً اگر در مسیر پیش رو نتایج و عملکرد تیم ملی وزنه‌برداری مورد وثوق جامعه وزنه‌برداری و خانواده ورزش کشور نباشد، هم رئیس فدراسیون وهم سلیمی باید پاسخگوی تصمیم و عملکرد خود باشند.

 

 

 

چرا رضازاده نایب رئیس نمی‌شود؟

 

اگرچه سلیمی در مجمع انتخاباتی که برگزار شد با کسب 51 رأی نایب رئیس شد و رضازاده در آن مجمع با 27 رأی به عنوان خبره ورزشی فدراسیون برگزیده شد. اما الان که سلیمی به عنوان سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری انتخاب شده است، سؤال مهم از رئیس فدراسیون وزنه‌برداری این است که آیا بهتر نیست به‌خاطر اینکه فشار کاری و دغدغه‌هایی که پست نایب رئیسی فدراسیون وزنه‌برداری دارد، از روی دوش سلیمی بردارید و رضازاده را که هم چهره تاریخ‌ساز و ماندگار تاریخ وزنه‌برداری ایران است، هم سابقه ریاست فدراسیون وزنه‌برداری را داشته و هم سال‌ها عضو شورای شهر پایتخت بوده، با اختیار گرفتن از مجمع فدراسیون وزنه‌برداری و هیأت رئیسه

جایگزین بهداد سلیمی ‌کنید؟ شما که در دوره مدیریتی قبلی فدراسیون منتقد این بودید که یک شخص خاص با هر سابقه و عناوینی که دارد، نباید چند پست مهم را به صورت همزمان در اختیار بگیرد، حالا چرا خودتان در این ماجرای خاص مبتلا به این شرایط ویژه شدید؟

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز