کسب 2 مدال طلا، 3 نقره و 1 برنز در رقابت های بین المللی کشتی فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی
![کسب 2 مدال طلا، 3 نقره و 1 برنز در رقابت های بین المللی کشتی فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/FEg9nvKxkC1e/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0phugD-oQjRUS7otfNPZWXfo,/1.jpg)
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام اوپن زاگرب و اولین مرحله از رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در سال 2025، روزهای 19 لغایت 21 بهمن ماه در شهر زاگرب کشور کرواسی برگزار شد.
به گزارش ایلنا، در پایان این مسابقات تیم ایران توسط غلامرضا فرخی در وزن 82 کیلوگرم و علی اکبر یوسفی در وزن 130 کیلوگرم به مدال طلا، مهدی احدی در وزن 55 کیلوگرم، محمدمهدی کشتکار در وزن 63 کیلوگرم، دانیال سهرابی در وزن 72 کیلوگرم به مدال نقره و پویا ناصرپور در وزن 60 کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.
در رده بندی تیمی ایران با 147 امتیاز بعنوان قهرمانی دست یافت و تیم های آذربایجان با 134 امتیاز و مجارستان با 119 امتیاز دوم و سوم شدند.
نتایج کشتی گیران کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:
در وزن 55 کیلوگرم که مسابقات آن در دو گروه 4 و 3 نفر و به صورت دوره ای برگزار می شود، مهدی احدی با نتیجه 6 بر 3 مغلوب المیر علی اف از آذربایجان شد. وی دور بعد با نتیجه 9 بر صفر الکساندر کواس از سنگاپور را شکست داد. احدی در مبارزه سوم با نتیجه 4 بر 2 مقابل جسوربک اورتیبکوف از ازبکستان پیروز شد. احدی در مرحله نیمه نهایی با نتیجه 9 بر صفر مقابل دلانو از مولداوی پیروز شد و به فینال رسید. وی در دیدار نهایی بار دیگر به مصاف المیر علی اف از آذربایجان رفت و با نتیجه 6 بر صفر مغلوب شد و به مدال نقره رسید.
در وزن 60 کیلوگرم پویا ناصرپور در دور اول با نتیجه 10 بر صفر دنیس میهای از رومانی را مغلوب کرد. وی در دور بعد بعد با برنده مبارزه با نتیجه 10 بر 1 امین صفرشایف دارنده مدال نقره جهان از روسیه را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. ناصرپور در این مرحله با نتیجه 4 بر صفر مغلوب گئورگی تیبیلوف دارنده مدال برنز جهان از صربستان شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این مرحله با نتیجه 9 بر 1 حسین غریب اف از آذربایجان را شکست داد و به مدال برنز دست یافت.
در وزن 72 کیلوگرم محمدرضا گرایی در دور اول با نتیجه 11 بر صفر بنجامین پیک از آمریکا را مغلوب کرد. ایمان محمدی با نتیجه 4 بر 4 میکو پلتوکانگاس از فنلاند را مغلوب کرد. دو نماینده کشورمان در دور بعد به مصاف هم رفتند که گرایی با نتیجه 8 بر 3 مقابل محمدی به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. گرایی در این مرحله با نتیجه 1 بر 1 به لونت لوای از مجارستان باخت و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار به دلیل مصدومیت مقابل روسلان نورالایف از آذربایجان حضور نیافت و پنجم شد. با توجه به شکست گرایی، ایمان محمدی از دور رقابت ها کنار رفت. دانیال سهرابی دیگر نماینده کشورمان نیز که در بالای جدول حضور دارد پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با توجه به عدم حضور یولوی غنی زاده از آذربایجان به روی تشک پیروز شد و به نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 6 بر 1 وانکزا از مجارستان را شکست داد و فینالیست شد. سهرابی در فینال مقابل لوای از مجارستان با نتیجه 4 بر 3 شکست خورد و به مدال نقره رسید.
در وزن 82 کیلوگرم غلامرضا فرخی در دور اول با نتیجه 9 بر صفر دومینیک بوتوس از مجارستان را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه 9 بر صفر واسیلی کوجوک از رومانی را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. فرخی در نیمه نهایی با نتیجه 11 بر 3 قربان اف از آذربایجان را شکست داد و به فینال رسید. وی در دیدار نهای با نتیجه 6 بر 2 اریک زیلواسی دارنده مدال نقره جهان از مجارستان را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن 97 کیلوگرم شایان حبیب زارع پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر عارف نیفتولایف از آذربایجان را مغلوب کرد. وی در دور بعد به مصاف باک از دانمارک رفت و با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد. حبیب زارع در این مرحله با نتیجه 8 بر صفر مقابل ابوبکر خاسلاخانوف از بلاروس شکست خورد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار با نتیجه 6 بر 3 مقابل موراد احمدی اف از آذربایجان مغلوب و پنجم شد. حمیدرضا بادکان در دور اول با کریل ماسکویچ دارنده مدال نقره دنیا از بلاروس با نتیجه 2 بر 1 به پیروزی دست یافت. وی در دور بعد با نتیجه 8 بر صفر مغلوب ابوبکر خاسلاخانوف از بلاروس شد. با توجه به صعود این کشتی گیر به فینال بادکان به جدول شانس مجدد بازگشت. وی در گروه بازنده ها با نتیجه 5 بر 5 به احمدیف از آذربایجان باخت و از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن 130 کیلوگرم علی اکبر یوسفی در دور اول با نتیجه 10 بر 1 سرگئی سیمینوف دارنده مدال های طلای جهان و برنز المپیک از روسیه را شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه 6 بر 1 مقابل کوپانی لازلو غلبه کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. یوسفی با نتیجه 8 بر 1 ممدوف از آذربایجان را شکست داد و به فینال رسید. وی در دیدار نهایی با نتیجه 9 بر 1 کونستا مائنپائه آ از فنلاند را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.
رده بندی تیمی و انفرادی این مسابقات به شرح زیر است:
رده بندی تیمی: 1- ایران 147 امتیاز 2- آذربایجان 134 امتیاز 3- مجارستان 119 امتیاز 4- ازبکستان 72 امتیاز
رده بندی انفرادی:
55 کیلوگرم: 1- المیر علی اف (آذربایجان) 2- مهدی احدی (ایران) 3- برادی کونتز (آمریکا)
60 کیلوگرم: 1- گئورگی تیبیلوف (صربستان) 2- علیشیر گانی اف (ازبکستان) 3- سادیک لالی اف (روسیه) و پویا ناصرپور (ایران)
63 کیلوگرم: 1- دینسلام باماتوف (روسیه) 2- محمدمهدی کشتکار (ایران) 3- الیس کولمان (آمریکا) و آیتجان خالماخانوف (ازبکستان)
67 کیلوگرم: 1- هاوارد یورگنسن (نروژ) 2- والنتین پتیک (مولداوی) 3- رضوان آرنات (رومانی) و دومینیک اتلینگر (کرواسی) 5- احمدرضا محسن نژاد (ایران) و محمدرضا غلامی (ایران)
72 کیلوگرم: 1- لونت لوای (مجارستان) 2- سید دانیال سهرابی (ایران) 3- کریستین وانزا (مجارستان) و روسلان نوراله یف (آذربایجان) 5- محمدرضا گرایی (ایران) ... 7- ایمان محمدی (ایران)
77 کیلوگرم: 1- سرگئی استپانوف (روسیه) 2- زولتان لوای (مجارستان) 3- سرگئی کوتوزوف (روسیه) و الکساندر سولووی (مولداوی) ... 10- امیر عبدی (ایران) ... 12- علی اسکو (ایران) ... 22- امین کاویانی نژاد (ایران)
82 کیلوگرم: 1- غلامرضا فرخی (ایران) 2- اریک زیلواسی (ایران) 3- گوربان گوربانوف (آذربایجان) و میهایل برادو (مولداوی)
87 کیلوگرم: 1- تورپال بیسلطانوف (دانمارک) 2- داوید لوسونزی (مجارستان) 3- اکزوز موکابه (نروژ) و اسلام عباس اف (آذربایجان)
97 کیلوگرم: 1- آرتور سارگسیان (روسیه) 2- ابوبکر خاسلاخانوف (بلاروس) 3- موراد احمدی اف (آذربایجان) و الکس زوکه (مجارستان) 5- شایان حبیب زارع (ایران) ... 9- حمیدرضا بادکان (ایران)
130 کیلوگرم: 1- علی اکبر یوسفی (ایران) 2- کونستا مائنپائه آ (فنلاند) 3- مارات کامپاروف (روسیه) و سرخان ممدوف (آذربایجان)