نشست های تخصصی با 3 فدراسیون کاندید اعزام به هانگژو
در ادامه نشست های تخصصی فدراسیون های کاندید اعزام به بازیهای آسیایی 2022، جلسات مجزایی با حضور سرپرست کاروان،مسئولان کمیته و وزارت ورزش با مسئولان و کادر فنی سه رشته دیگر برگزار شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، نشست تخصصی فدراسیون های کاندید اعزام به بازیهای آسیایی هانگژو با حضور دکترسید مناف هاشمی دبیر کل کمیته و سرپرست کاروان، نصرالله سجادی مشاور رئیس، سیدمحمد پولادگرمعاون توسعه ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش، مهین فرهادیزاد نایب رئیس کمیته، مریم کاظمی پور معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش ،علیرضا پاکدل سرپرست آکادمی،آرش فرهادیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونها و دبیر شورای برون مرزی، علی رغبتی نماینده وزارت ورزش و جوانان و برخی مدیران بطور مجزا با مسئولان سه فدراسیون انجمن های ورزشی، والیبال و کاراته در محل کمیته برگزار شد.
نشست نخست که با حضور محمد علیپور رئیس و عباس ناطق نوری دبیر فدراسیون انجمن های ورزشی بهمراه سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا برگزار شد، سهراب آزاد در ابتدا گزارشی از برنامه های پیش روی سپک تاکرا ارائه و توضیح داد: با وجود اینکه سپک تاکرا در آسیا پیشرفت خوبی داشت اما شیوع کرونا کمی کار را مشکل کرد و باعث توقف کشورهای مطرح رو به رشد شد.
وی با اشاره به حضور قدرت های برتر سپک تاکرای دنیا در آسیا ادامه داد: با توجه به رشدی که در سال های اخیر داشته ایم اگر بتوانیم در کنار مسابقات تدارکاتی از حضور مربی خارجی هم بهره ببریم به طور حتم شانس صد درصدی برای کسب مدال در هانگژو خواهیم داشت که دکتر هاشمی عنوان داشت در صورت کمک وزارت ورزش،بودجه لازم برای مربی خارجی سپک تاکرا تامین خواهد شد.
جلسه دوم با حضور مسئولین والیبال و با حضور دکتر محمدرضا داورزنی رئیس، فریبا محمدیان نایب رئیس و میلاد تقوی دبیر فدراسیون برگزارشد که داورزنی ضمن ارائه گزارشی از برنامه های در دست اجرای فدراسیون گفت:تیم ملی والیبال با توجه به حضور دائمی در اردو ها و رقابت های بین المللی همواره در حال تمرین و مسابقه بوده و بطور خاص نمی توانیم بگوییم فقط برای هانگژو برنامه داریم چرا که همواره بچه ها در گیر مسابقات هستند.
وی تصریح کرد: هدف ما کسب عنوان نخست بازیهای آسیایی در بخش مردان است که این دستاورد می تواند اثرات مثبتی همچون معافیت تعدادی از ورزشکاران جوان را به همراه داشته باشد که همین موضوع انگیزه تیم را دو چندان کرده و به همین دلیل همچون ادوار گذشته با توجه به انتظار مردم عزیز و مسئولین با تمام توان راهی هانگژو خواهیم شد،در بخش بانوان هم نمی توانیم قول کسب مدال بدهیم اما با تدارکات لازم و انگیزه ای که در تیم وجود دارد نیم نگاهی به سکو هم خواهیم داشت.
در جلسه آخر که با حضور مسئولان فدراسیون کاراته و سید حسن طباطبایی رئیس، محسن آشوری و اشرف امینی نواب رئیس، وحید مومنی دبیر فدراسیون،سید شهرام هروی و فرخناز ارباب کادر فنی تیم های ملی برگزار شد،رئیس فدراسیون کاراته اظهار داشت:کاراته در جهان و آسیا رشد قابل توجهی داشته است از طرفی انتظارات از کاراته نه فقط در بازیهای آسیایی بلکه در تمامی رویدادها برای کسب مدال بالاست و طبیعی است که با توجه به افزایش هزینه ها انتظار حمایت بیشتری از سوی مسوولین برای اعزام تیم های ملی به رقابت های مختلف بین المللی مثل کاراته وان داریم.
وی تصریح کرد:همین افزایش انتظارات و برخی محدودیت های مالی برای اعزام نگرانی ما را برای حضور قدرتمندانه در رقابت های مختلف بین المللی همچون بازیهای آسیایی بیشتر می کند که دکتر هاشمی سرپرست کاروان اعزامی در این باره عنوان داشت این موضوع در نشست ستاد عالی بازیها مطرح و تصمیمات لازم برای رفع نگرانیتان گرفته خواهد شد بخصوص که نگاه ما حمایت از کاراته در بازیهای آسیایی است.
سپس کادر فنی تیم های ملی آقایان و بانوان برنامه های خود را برای آماده سازی تیم های ملی برای حضور در بازیهای آسیایی هانگژو و همچنین مسابقاتی که تا قبل از آن دارند مطرح کردند.
جذب یک مربی خوب کاتای ژاپنی برای تیم ملی بانوان از دیگر مباحث مطرح شده از سوی مسئولین فدراسیون بود چرا که معتقد بودند در کاتای بانوان شانس زیادی برای کسب مدال دارند که جذب مربی خوب ژاپنی کمک بسیاری در این زمینه می کند مضاف بر اینکه برگزاری اردو ها طبق برنامه تعیین شده و حضور در تورنمنت ها تا قبل از بازیها تاثیر بسیاری برای موفقیت در هانگژو خواهد داشت.
همچنین سید محمد پولادگر معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش نیز ابراز داشت:کاراته کارنامه خوبی در بازیهای آسیایی طی ادوار گذشته داشته و بطور میانگین دو مدال طلا در هر دوره کسب کرده و امیدواریم در این دوره از بازیها نیز تعداد مدال ها بخصوص از نوع طلای آن افزایش یابد.