خبرگزاری کار ایران

دبیر: به من تهمت زدند اما من از حق کشتی دفاع می‌کنم/ هیات کشتی تهران می‌تواند خودکفا باشد

دبیر: به من تهمت زدند اما من از حق کشتی دفاع می‌کنم/ هیات کشتی تهران می‌تواند خودکفا باشد
کد خبر : ۱۲۵۴۲۶۳

رییس فدراسیو کشتی گفت: وقتی رئیس هیئت تهران را برداشتم، به من تهمت زدند اما من از حق کشتی دفاع می کنم.

به گزارش ایلنا، کلاس یکسان سازی آموزش مربیان استان های تهران و قم از ساعت 9 صبح امروز چهارشنبه 22 تیرماه و به میزبانی هیئت کشتی استان تهران به منظور یکسان سازی تمرینات مربیان کشتی آزاد و فرنگی با حضور علیرضا دبیر رئیس فدراسیون و حسن یوسفی افشار مشاور عالی رئیس فدراسیون در امور فنی در سالن دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان رودهن در حال برگزاری است.

علیرضا دبیر در ابتدای این کلاس در سخنانی برای شرکت کنندگان با اشاره به اینکه روش یاد دادن فنون مهم است، گفت: ما در این کلاس ها به دنبال آموزش فن نیستیم، بلکه روش آنالیز و یادگیری فنون را آموزش می دهیم. 80 تا 90 درصد معضل کشتی ایران مربوط به مربیان باشگاهی و شیوه آموزش آنهاست و ما به دنبال اصلاح این روش هستیم. اگر تحولی بخواهد در کشتی صورت بگیرد باید از پایه باشد.

رئیس فدراسیون کشتی اظهار داشت: از وقتی خانه های کشتی احداث شد، باشگاه‌های کشتی را در سطح محلات تعطیل کردند و کشتی از این مسئله ضربه خورد و سبب شد تا جمعیت کشتی گیران رو به کاهش برود. باشگاهی که 5 تا 6 سانس در روز کشتی گیر آموزش می دید، به یک سانس در روز رسید.

وی افزود: سال 98 که فدراسیون کشتی را تحویل گرفتم، جمعیت کشتی گیر بیمه شده به همراه پیشکسوتان که کارت کشتی داشتند، تنها 30 هزار نفر بود و با تلاش هایی که شده است امروز این جمعیت را به 250 هزار نفر رسانده ایم. البته این جمعیت هم کم است و باید افزایش پیدا کند. به همین خاطر در تمام سفرهای استانی از دستگاه های مختلف، از سپاه گرفته تا بخش های دیگر می خواهم که سالن و باشگاه در اختیار ما بگذارند تا باشگاه‌ها زیاد شود و این باعث می‌شود مربیان کشتی هم زیاد شوند.

رئیس فدراسیون کشتی خطاب به مربیان حاضر در کلاس یکسان سازی تمرینات مربیان کشتی آزاد و فرنگی گفت: شما آن سمت کار هستید و من این سمت کار،  کار اصلی با شما مربیان است و اتفاق اصلی روی تشک می افتد که کشتی گیر نتیجه بگیرد. من این سمت کار من در دفاع از حق کشتی و بالا بردن جایگاه آن تلاش می کنم و آن سمت دیگر زحمت اصلی با شماست.

دبیر با اشاره به اینکه آدم های سالم و با خدا کشتی را بالا می برند، افزود: مربیانی مانند اکبر فلاح، دودانگه و خیلی از مربیان دیگر وقتی با تمام اعتباری که دارند، در باشگاه می‌ایستند و تمرین می دهند، این با ارزش است. نقدهایی هم به من ممکن است داشته باشند اما وقتی این مربیان همچنان پای کار باشگاه ها هستند، مهم است.

دبیر با اشاره به شاخص های سنجیدن کار یک مربی، خاطر نشان کرد: شاخص کار کردن و تاثیرگذاری یک مربی، تعداد ملی پوشی است که تحویل می دهد، 80، 90 درصد این شاخص به معرفی ملی پوشان بزرگسال و 20 درصد هم به تیم جوانان اختصاص دارد.وضعیت الان کشتی تهران در تیم های ملی قابل قبول نیست و قابل مقایسه با دهه 60و 70 نیست و باید یک تحول صورت بگیرد.

رئیس فدراسیون کشتی با بیان اینکه کشتی در حال رفتن از شهرهای بزرگ به سمت شهرهای کوچک و روستاها است، تاکید کرد: قطعا شهر 9 میلیونی تهران نسبت به یک شهر کوچک‌تر، ظرفیت و پتانسیل بالاتری برای کشف استعداد و پرورش کشتی گیر دارد.یک بار درباره روند نزولی کشتی مازندران صحبت کردم و هجمه زیادی به راه افتاد اما الان می توانید ببنید که مازندران در رده نونهالان که خط شروع تربیت کشتی گیر است، کجا قرار گرفته است.

دبیر در ادامه با اشاره به فاصله گرفتن کشتی تهران از جایگاه اصلی اش، اظهار داشت: وقتی رئیس هیئت تهران را برداشتم، به من تهمت زدند اما من از حق کشتی دفاع می کنم. در همین خصوص برنامه هایی برای احیای کشتی تهران در حال اجرا شدن است و در یکی از موارد سالن کشتی هفتم تیر که شناسنامه کشتی تهران است و بزرگانی از جهان پهلوان تختی تا حسن یزدانی در آن کشتی گرفته اند، در حال بازسازی است و با تعمیراتی که صورت می گیرد، یک سالن در کلاس جهانی خواهد بود.

وی افزود: همچنین با مغازه هایی که در کنار این سالن احداث می شود، هیات تهران با درآمدی که از این مغازه ها می‌تواند داشته باشد دیگر به بودجه جاهای دیگر احتیاج ندارد و می تواند خودکفا شود.همچنین با رایزنی هایی که صورت گرفته، قرار است مالکیت سالن کشتی هفتم تیر به صورت مادام العمر به هیئت تهران منتقل شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز