مدیران کلبا همبازی مجیدی بودند
قاسمپور: مردم عاشق پهلوان زنده هستند/ از بازیکنان تیم امید توقع بیشتری داشتم/ دادکان و ماجدی گزینههای مناسبی برای فدراسیون فوتبال هستند
پیشکسوت فوتبال ایران گفت: با تمام احترامی که برای هواداران استقلال قائل هستم اما مردم ما همیشه عاشق پهلوان زنده هستند.
ابراهیم قاسمپور در گفتگو با ایلنا، در خصوص جدایی فرهاد مجیدی از استقلال و شرایط لیگ امارات، اظهار داشت: لیگ امارات در سالهای اخیر با امکانات بیشتر و برگزاری منظم مسابقات نسبت به گذشته پیش میرود. آنها اشتباهات گذشته خود را اصلاح و به اصطلاح درست عبرت گرفتند. به نظرم فرهاد مجیدی هم کار درستی انجام داد که برای تجربه فضای جدید و شرایط مالی بهتر راهی این لیگ شد. ضمن اینکه او تجربه بازی در لیگ امارات را داشت. طبق بررسی که در امارات داشتم 3 نفر از بازیکنان سابق الوصل عضو هیئت مدیره اتحاد کلبا امارات هستند.
وی افزود: لیگ برتر ایران با 30 مسابقه فرسایشی است و تکرار شرایط فصل بیست و یکم برای استقلال و مجیدی کمی سخت به نظر میرسید. با تمام احترامی که برای هواداران استقلال قائل هستم؛ اما مردم ما همیشه عاشق پهلوان زنده هستند. وقتی که قهرمانشان در اوج قرار دارد و نتایج قابل قبولی کسب میکند با تمام وجود از او حمایت میکنند و به او علاقه نشان میدهند؛ اما وقتی نتایج به دلخواه پیش نمیرود و تیم شکست میخورد دیگر از قهرمانشان حمایت نمیکنند. با تمام احترامی که به هواداران استقلال است مجیدی این فصل تمام هم و غم خود را برای کسب نتیجه عالی به کار گرفت و نتیجه ای کسب کرد که تکرار آن سخت است.
عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال در خصوص دلیل برگزاری اردو تیم ملی در قطر وقتی که حتی آنها راهی اسپانیا شدهاند، عنوان کرد: این سوال را باید از آقای اسکوچیچ بپرسید که سرمربی تیم ملی هستند؛ اما آن چیزی که ما میتوانیم بگوییم بحث مالی ومسائل دیگری است که باعث میشود تیم ملی با وجود هوای گرم و شرایط آب و هوای نامناسب برای برگزاری اردو قطر را ترجیح بدهد. به هر حال شاید شرایطی از نظر تمرینی در قطر وجود دارد که در ایران نیست.
او در پاسخ به این سوال که بازی دوستانه با الجزایر عنوان کرد: در مورد بازی با الجزایر باید بگویم این تیم به هیچ یک از تیم های گروه ما شباهتی ندارد بازی مصر و تونس باشد. در کنار مشکلات مالی بعضی تیمها هم درخواست مالی زیادی برای برگزاری مسابقه دارند. در کنار این موضوع بعضی کشورها مسائل سیاسی را دخیل میکنند. وقتی که ما اهم و مهم انجام میدهیم برای ما حائز اهمیت است که بازی دوستانه در دستور کار داشته باشیم. بنابراین در شرایط فعلی نمیتوان به برگزاری بازی با الجزایر خرده گرفت.
قاسمپور با اشاره به گروه تیم ملی در جام جهانی و تقابل با ولز در این رویداد ورزشی، تصریح کرد: خیلی امیدوار هستم که تیم ملی از گروه خود صعود کند؛ اما نباید طبقات هواداران فوتبال کشور را افزایش بدهیم. بابت صعود تیم ملی ولز و همگروهی این تیم با ما در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خوشحالم. چرا که از نظر من اوکراین از ولز قویتر بود و به مراتب با برنامه، منظمتر و منسجمتر در زمین حاضر میشد؛ منتهی در جام جهانی نباید هیچ حریفی از جمله ولز را در جام جهانی دست کم بگیریم.
وی افزود: اکثر بازیکنان ما لژیونر هستند و ما 6تا 7 ماه فرصت داریم تا تجربه تیمی خود را افزایش، هماهنگی و آمادگی بازیکنان را افزایش بدهیم. امیدوارم که نفرات ذخیره هم به اندازه بازیکنان اصلی آماده باشند تا در صورت نیاز کادرفنی بتواند از آنها استفاده کند. باید مراقب باشیم تا فاصله باقی مانده در جام جهانی بازیکنان با مصدومیت روبرو نشوند و تیم ملی بتواند با نفرات کامل در جام جهانی حاضر باشد. امیدوارم در بازی های تدارکاتی هم خوب پیش برویم و بتوانیم روند آمادهسازی خوبی برای جام جهانی داشته باشیم.
عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال ایران با ارزیابی نتایج تیم ملی امید عنوان کرد: مهدوی کیا بازیکن مطرح فوتبال کشور است و من قصد ندارم در شرایط فعلی از او انتقادی کنم. اما در کل باید بگویم از مربیانی برای تیم ملی امید استفاده شود که در ۱۰ سال اخیر در کوران مسابقات بودند و از تجربه ودانش بالایی برخوردار هستند. هر چند ما باید به مربی تیم امید وقت بدهیم و نباید فراموش کنیم که چه امکاناتی در اختیار تیم امید قرار دادهایم و حالا چه چیزی میخواهیم دریافت کنیم. با وجود همه این مسائل، اما من از بازیکنان تیم ملی امید که اکثر آنها که در لیگ برتر یا حداقل در لیگ دسته یک به میدان میروند توقع داشتم مقابل ترکمنستان و قطر به مراتب نتایج بهتری کسب کنند . امکانات ترکمنستان نسبت به ما ضعیفتر است و از نظر فوتبالی با ما فاصله زیادی دارند. قطر هم با وجود امکانات زیادی؛ اما از نظر نیروی انسانی و استعداد ما از آنها بهتر هستیم. بنابراین انتظارم از تیم امید بیشتر بود.
وی درباره شرایط انتخاب رییس آتی فدراسیون فوتبال عنوان کرد: معتقدم رئیس آتی فدراسیون فوتبال باید سه شاخصه داشته باشد. سابقه ورزشی، تحصیلات آکادمیک و تجربه کار مدیریتی باید در کارنامه کاری رییس فدراسیون باشد. با توجه به جمعبندی این سه معیار می توانیم بگویم که از میان گزینه های احتمالی میرشادماجدی و محمددادکان گزینه های مناسبی برای ریاست فدراسیون فوتبال هستند. دادکان در گذشته سابقه ریاست فدراسیون فوتبال داشته و کارنامه اش روشن است. ماجدی هم دارای شرایط و سه معیار مذکور است. با وجود بهره مندی از معیارهایی که گفتم مجمع فدراسیون فوتبال رییس فدراسیون را تعیین میکند و در این مسئله کمی شانس و اقبال هم چاشنی راه کاندید مورد نظر میشود، که اقبال اکثریت مجمع فدراسیون به سمت کدام کاندید باشد.
عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال ایران در پایان گفت: یک مسئله مهم دیگری که در این میان نباید فراموش کرد بُرِش و توانایی رئیس فدراسیون فوتبال برای جذب بودجه است با اینکه میگویند درست است؛ اما در فوتبال زیانده شما ناچار هستید که منابع مالی جذب کنید بنابراین این فوتبال نیازمند مدیر با نفوذ است. نکته دیگر اینکه امیدواریم رئیس فدراسیون هر کس که باشد با فساد در فوتبال مبارزه کند. البته مبارزه با فساد فوتبال فقط به شخص رئیس فدراسیون مربوط نیست بلکه باید به صورت همه افراد دخیل شوند و کمک کنند تا انشاالله مشکل فوتبال کشور حل شود.