اخلاقی: عملکرد فرنگی در قهرمانی آسیا امیدوار کننده بود
حبیب اخلاقی پیشکشوت کشتی فرنگی نایب قهرمانی تیم جوان شده ایران در آسیایی مغولستان را قابل قبول می داند.
به گزارش ایلنا، حبیب اخلاقی پیشکسوت کشتی فرنگی کشورمان گفت: رقابتهای قهرمانی آسیا در سطح خوبی برگزار شد و در برخی اوزان عنوانداران جهان و المپیک به مسابقات آمده بودند، به عنوان مثال در 77 کیلو قهرمان المپیک 2012 و نفر دوم المپیک توکیو حضور داشتند و عارف حبیب اللهی که اولین تجربهاش در مسابقات بین المللی بود، توانست برنز بگیرد.
اخلاقی افزود: در مجموع میدان خوبی بود و 6 ملیپوش فرنگی اولین حضور بینالمللیشان بود و ترکیب جوان و آیندهداری را در مغولستان روی تشک رفت. 9 ملیپوش اعزامی به قهرمانی آسیا، برگزیدگان جام تختی بودند و اعزام این نفرات برتر به آسیا یک کار ارزشمند بود.
دارنده دو مدال برنز جهان با اشاره به اینکه باید این مسیر را دنبال کنیم، اظهار داشت: در ادامه هم با حضور مدعیانی که به چرخه اضافه می شوند در کنار ملیپوشانی که در آسیا درخشیده اند، شاهد یک رقابت خوب خواهیم بود تا با عملکردی که ملیپوشان در تمرینات و اردوها نشان خواهند داد، بهترین به مسابقات پیش رو اعزام شوند. در مجموع معتقدم با یک ترکیب جوان در کنار کشتیگیران با تجربه می توان به آینده کشتی فرنگی امیدوار بود.
کارشناس کشتی فرنگی با اشاره به عملکرد فرنگی کاران در برخی اوزان، اظهار داشت: علی نوربخش کشتی گیر جوانی است که تازه به بزرگسالان آمده و این اولین میدان آسیایی بود که در آن شرکت می کرد و انتظار مدال آوری برای وی در این وزن که رقبای سختی نیز در آن حضور داشتند کمی زیاد بود، رسول گرمسیری با توجه به تجربه آسیایی که داشت، خیلی خوب کشتی گرفت و کشتی گیر مطرح هندی که در 80 کیلو در رده بندی جهانی نفر اول بود و یک وزن بالان آمده را شکست داد و طلا گرفت.
مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی افزود: مهدی بالی و ناصر علیزاده حساب شده کشتی گرفتند و توانستند طلای دوره قبل را تکرار کند. در 130 کیلو امیر قاسمی می توانست عملکرد بهتری داشته باشد چراکه پیش از این در میادین آسیایی موفق بود، هر چند آخرین بار در لهستان به حریف ازبکش باخته بود اما پیش از آن چند بار او را شکست داده بود و در قهرمانی آسیا می توانست نتیجه بهتری را مقابل این حریف رقم بزند اما بهرحال نباید زحمات این کشتی گیر خوش اخلاق کشورمان در اردوهای تیم های ملی نادیده گرفته شود چراکه باعث رشد دیگر کشتی گیران سنگین وزن جوان بوده است.ایمان محمدی کشتی عنوان دار ژاپنی را شکست داد اما با بیتجربگی به قزاقستان باخت، البته مدال برنز محمدی با ارزش بود.
پیشکسوت کشتی فرنگی خاطر با بیان اینکه درخشش کشتی، پیامدهای خوبی دارد، نشان کرد: مدالآوری ملیپوشان در میادین مختلف بینالمللی سبب استقبال بیشتر از کشتی در استانها و شهرهای مختلف می شود و بچه های بیشتری ترغیب می شوند که به سمت کشتی بیایند و باشگاه ها شلوغ تر می شود.
اخلاقی با بیان اینکه نباید ملیپوشانی که در آسیا ناکام بوده اند، ناامید شوند، خاطر نشان کرد: میثم دلخانی که در نروژ طلای جهان را گرفت، در اولین حضورش در آسیا برنز گرفت، در دوره بعدی نقره گرفت و بعد از آن قهرمان جهان شد. پژمان پشتام هم که برنز جهانی نروژ را گرفت در اولین حضور در آسیا، دست خالی برگشت و در سال دوم در آسیایی قزاقستان توانست طلا بگیرد.به همین خاطر معتقدم که ملیپوشانی که حتی دست خالی برگشتهاند، باید به آینده امیدوار باشند.