آغاز همکاری فدراسیون فوتبال و خیریههای بزرگ کشور
به منظور بهرهمندی از ظرفیتهای متقابل با حضور مدیران عامل چند خیریه بزرگ، جلسهای به میزبانی دپارتمان مسئولیت اجتماعی و بازی جوانمردانه در مرکز ملی فوتبال برگزار شد.
به گزارش ایلنا، در ابتدای این نشست، احسان محمدی رئیس دپارتمان مسئولیت اجتماعی فدراسیون فوتبال گفت: تقلیل فوتبال به تعدادی مسابقه ورزشی که همه چیز در «نتیجه» خلاصه میشود خطاست. فوتبال ورزشی با پتانسیلها وسیع است که باید منافع آن به همه برسد نه فقط به تعدادی از ذینفعان درگیر.
وی با اشاره به ظرفیتهای اجتماعی فوتبال و تجارب دیگر کشورها گفت: مبارزه با فقر، ترویج آموزش، صلح و محیطزیست و همچنین بهداشت و سلامتی از مهمترین حوزههایی هستند که فوتبال در دنیای امروز تلاش میکند به آنها بپردازد و در این راستا فدراسیون فوتبال گامهای ابتدایی را برای رفع برخی آسیبها برداشته و مشتاقانه از هر همفکری و مساعدتی استقبال میکند.
حسین شمس مشاور رئیس فدراسیون فوتبال نیز در سخنانی با اشاره به حضور اینفانتینیو در ایران گفت: طبق برنامه، ایران در بهمنماه میزبان رییس فدراسیون جهانی فوتبال است، آقای عزیزیخادم تمایل دارند علاوه بر دیدارهای رسمی از ظرفیت حضور ایشان برای انجام امور خیریه استفاده کنیم و برگزاری یک دیدار فوتسال با حضور ستارگان به منظور حمایت از اقدامات عامالمنفعه را پیشنهاد دادند.
سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال ایران گفت: ما قصد نداریم به این بازی مثل یک پروژه نگاه کنیم بلکه باید یک پروسه برای همکاری میان خانواده فوتبال و خیریهها به منظور حل مشکلات اقشار نیازمند از طریق یک مجرای قانونی ایجاد شود که در نخستین گام بهتر دیدیم از تجارب مدیرعاملان خیریههای بزرگ استفاده کنیم.
پرهیزگاری رئیس پشتیبانی فدراسیون فوتبال نیز که در بازدید چهار سال پیش اینفانتینیو از ایران، هماهنگ کننده برگزاری یک دیدار دوستانه با حضور علی دایی، فانباستن، خداداد عزیزی، وحید شمسایی، محمدرضا حیدریان و ... بود به فرصتها و چالشهای پیش روی برگزاری این رویداد اشاره کرد.
یوسف اصلانی مدیریت موسسه خیریه بهشت امام رضا(ع) نیز در سخنانی ضمن تقدیر از فدراسیون فوتبال برای حمایت از اقدامات خیرخواهانه گفت: ما در میان بچههای معلول (توانیاب) استعدادهایی داریم که برای بخشی از جامعه باورکردنی نیست. فوتبال میتواند به این بچهها اعتماد به نفس و فرصت دیده شدن بدهد، توجه عمومی را جلب کند و زمینه اقدامات خیرخواهانه شود. قبلاً بازیکنان تیم ملی به مرکز ما آمدند و با بچهها دیدار کردند که یک شور،نشاط و امید عمیق بین آنها ایجاد شد.
در ادامه این نشست مدیران عامل رعد الغدیر تهران، آرا شمیران، نیکوکاران راز، صبح رویش، بنیاد امام رضا(ع)، شهید رمضان و مهبان نظرات خود را بیان کردند.
نمایندگان سازمان حفاظت محیطزیست نیز با تقدیر از استمرار حضور نقش یوزپلنگ ایرانی بر روی پیراهن تیمهای ملی فدراسیون فوتبال را «فدراسیون دوستدار محیطزیست» نامیدند و برای هرگونه همکاری در این زمینه با خانواده فوتبال و خیریهها اعلام آمادگی کردند.
در این نشست مقرر شد مدیران عامل خیریههای بزرگ شبکه کاملی از خیریههای کشور را برای انجام اقداماتی که فدراسیون فوتبال بتواند در آن مشارکت کند معرفی کنند و همچنین ضمن توسعه بیشتر فوتبال خیابانی در محلات آسیب، زمینه حضور اقشاری چون ناشنوایان، نابینایان، معمولان جسمی-حرکتی و ... در ورزشگاهها فراهم آید.
تشکیل اتاق فکر مشترک، تعامل میان سازمان محیط زیست، فدراسیون فوتبال و خیریه ها، برگزاری مسابقات خیرخواهانه، شناسایی استعدادهای فوتبالی در استانها کمبرخودار و حمایت مادی و معنوی از کودکان کار با محوریت فوتبال از دیگر تصمیمات اخذ شده در این نشست بود.