عضو فراکسیون ورزش مجلس: پرونده ویلموتس خسارتبارترین اتفاق ورزش کشور است
عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده ویلموتس خسارتبارترین پرونده ورزشی کشور است و مجلس و قوه قضائیه این پرونده را رها نمی کنند.
به گزارش ایلنا، احسان قاضی زاده هاشمی در برنامه در انتهای الوند اظهار داشت: دو هفته پیش جلسه ای را راجع به اساسنامه با رئیس فدراسیون داشتیم. یک جلسه نظارتی دیگری را راجع به موضوعاتی همچون قرارداد وی آی آر خواهیم داشت که در کمیته ورزش و تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس برگزارمی شود.
وی ادامه داد: اساسنامه مورد نظر آقایان در فدراسیون با مبانی حقوقی تفاوت های جدی دارد و نیازمند اصلاحات جدی است. از مرکز پژوهش های مجلس درخواست کردیم آخرین نظرات را درباره پیشنهادات آقایان ارائه کند تا با کاری تطبیقی جمع بندی خود را در این باره اعلام کنیم.
عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درباره اساسنامه فدراسیون و خطر تعلیق عنوان کرد: پیشتر بحث هایی را در قالب فیفا و تعلیق فوتبال ایران به دلیل اساسنامه مطرح کردند که کاملا این موضوع قابل جمع بندی است و تعلیق برای جایگاه خودشان است و ما در تصویب اساسنامه قوانین کشور را مدنظر قرار می دهیم.
قاضی زاده هاشمی درباره آخرین اخبار پیرامون پرونده ویلموتس توضیح داد: درباره پرونده ویلموتس منتظر اعلام نتیجه دادگاه حکمیت ورزش (cas) خواهیم بود و نتیجه این دادگاه تاثیر بسزایی در پیگیری های ما در مجلس و پرونده در قوه قضائیه دارد. مجلس و دستگاه قضایی در انتظار نتیجه دادگاه حکمیت ورزش (cas) هستند به این معنی کسانی که در این پرونده ضرر و زیان زدند و اتفاقات پس از این ماجرا مد نظر قرار دارد.
وی تاکید کرد: قرارداد ویلموتس خسارتبارترین قرارداد تاریخ ورزش ما است که نباید به این راحتی رها شود.
عضو فراکسیون ورزش مجلس افزود: ما در مجلس کمیته تربیت بدنی و ورزش داریم و کمیته حقوقی نداریم که ابعاد حقوقی، نظارتی و قانونگذاری را در مباحث ورزش و جوانان مورد بررسی قرار می دهد.
قاضی زاده هاشمی گفت: وزیر جدید ورزش این قول را داده نسبت به قراردادهای خارجی و تامین منابع مالی و شرایط قراردادها نظارت کافی وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: این انتظار را داریم که شاهد قرارداد خسارتبار در ورزش کشور نباشیم . درباره پرداخت دستمزد کالدرون سرمربی سابق پرسپولیس نیز متاسفانه روند قبلی دارد طی می شود و ما مسوولیت این اتفاق را با وزارت ورزش می دانیم. اینکه منابع مالی را از کدام دستگاه تامین شود مسئولیت برعهده وزارت ورزش است به عنوان نمونه اگر نهادی مسئول تامین تسهیلات اشتغال است صرفا باید برای این موضوع پرداختی ها صورت گیرد و اگر این تسهیلات برای یک باشگاه هزینه شود باید وزارت ورزش پاسخگو باشد.
عصو فراکسیون مجلس یادآور شد: مجمع باشگاه پرسپولیس وزارت ورزش و پاسخگوی شرایط نیز وزیر ورزش است و وی باید درنهایت سرعت و دقت افراد کارآمد و صالح را انتخاب کند. افرادی که بتوانند مدیریت درست و دقیقی داشته باشند.
روند خصوصی سازی با این شرایط بعید است به این زودی اتفاق بیفتد زیرا خصوصی سازی مقدماتی دارد که درباره باشگاه پرسپولیس و استقلال اتفاق نیفتاده است.
وی درباره وضعیت باشگاه های نفتی نیز گفت: ۱۰ روز پیش با وزیر نفت جلسه داشتیم و یکی از موضوعات مورد بحث، باشگاه های فوتبال نفتی بود. وزیر نفت به حمایت از ورزش علاقه مند است و امیدواریم با همکاری وزارت نفت و مجلس و دولت، شرایط باشگاه های نفتی را حل کنیم. ما همبرای رهایی باشگاه های نفتی و گازی از رخوت ایجاد شده در ۸ سال اخیر تلاش خواهیم کرد.