ملی پوش وزنه برداری جانبازان و معلولین:
میله و وزنه حریفان اصلی ام هستند / درس های زیادی از پارالمپیک ریو گرفتم / با قاطعیت ورزش را انتخاب کردم
رضی گفت: با حضور در مسابقات بین المللی مختلف تجربیات زیادی را بدست آوردم که مرا در عرصه ورزش قوی تر کرد.
به گزارش ایلنا سامان رضی ملی پوش وزنه برداری جانبازان و معلولین در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون بیان کرد: بعد از یکسال دوری از مسابقات بین المللی، که به دلیل شیوع بیماری کرونا رخ داد، رقابت های جام جهانی تایلند فرصت خوبی برای تیم ملی بود تا قبل از حضور در پارالمپیک بتوانیم عملکردمان را در یک رویداد جهانی بسنجیم و در فضا و شرایط مسابقه قرار بگیریم.
وی ادامه داد: از عملکردم در مسابقات تایلند راضی هستم و اگر می توانستم در حرکت سوم رکوردشکنی کنم، به هدفم در این رویداد می رسیدم که متاسفانه این اتفاق رخ نداد و امیدوارم در توکیو به این مهم دست پیدا کنم.
رضی افزود: از کودکی ورزش می کردم و بعد از سانحه رانندگی که در سن ۱۸ سالگی برایم رخ داد و از ناحیه پا دچار معلولیت شدم، به دلیل اینکه بدنسازی انجام می دادم و با تماشای پارالمپیک ۲۰۰۸ پکن، به وزنهبرداری علاقمند و وارد این رشته ورزشی شدم.
ملی پوش وزنه برداری ادامه داد: اولین مسابقه کشوری که شرکت کردم با وجود اینکه موفق به کسب مدال نشدم برایم با ارزش و پر از خاطره است چرا که در کنار ورزشکاران و ملی پوشان این رشته رقابت کردم.
درس های زیادی از پارالمپیک ریو گرفتم
دارنده مدال طلای جام جهانی عنوان کرد: در پارالمپیک ریو از کسب مدال بازماندم و از آن زمان تاکنون با حضور در مسابقات بین المللی مختلف تجربیات زیادی را بدست آوردم که مرا در عرصه ورزش قوی تر کرد و درس های زیادی از پارالمپیک ریو و مسابقات بدست آوردم.
وی تصریح کرد: در پارالمپیک شرایط متفاوت است و نفرات برتر هر وزن در جهان با آمادگی کامل شرکت می کنند. رقابت ها در این سطح فشرده تر است اما برای ورزشکاری که به دنبال موفقیت است فرقی ندارد و سعی می کند در هر رویدادی بهترین خودش باشد. من هم هدفم کسب مدال طلای توکیو است وتلاش می کنم با انجام مستمر تمرینات در این دوره پارالمپیک به این مهم برسم. میله و وزنه حریفان اصلی ام هستند.
رضی اظهار داشت: حریف اصلی ام میله و وزنه است چرا که با مهار آن می توانم رکوردی که می خواهم را ثبت کنم و عملکرد ورزشکاران دیگر کشورها نمی تواند حریف من باشد. وزنه برداری رشته انفرادی است و هر ورزشکاری که بتواند وزنه ها را مهار کند می تواند در بهترین جایگاه قرار بگیرد.
ملی پوش وزنه برداری گفت: مسابقه قابل پیش بینی نیست، یک بار موفق و یک بار ممکن است شکست بخورید. روند هر ورزشکاری قابل تغییر است اما نباید ناامید شد. من بعد از هر شکستی سعی می کنم با کمک کادر فنی تیم ملی و دوستانم از این مرحله عبور کنم و امیدوارانه تر از قبل به تمرینات و اهدافم برگردم.
وی اظهار داشت: خانواده نقش کلیدی برای من داشته است چرا که در طول سال های فعالیتم در ورزش فراز و نشیب زیادی را پشت سر گذاشتم و اگر خانواده ام کنارم نبودند نمی توانستم به این مرحله برسم و حمایت آنها کمک زیادی به من کرد. در روزهایی که موفق نبودم خانواده و دوستانم کنارم بودند و در هر مسابقه سعی کردم با کسب مدال حمایت های آنها را جبران کنم.
رضی در خصوص حفظ تمرکز و آرامش خود پیش از حضور در رویدادی بیان کرد: روز مسابقه زمانی برای تفکر به مسائل مختلف ندارم و سعی می کنم با حفظ آرامش، تمرکز و تکرار جملات مثبت روی تخته قرار بگیرم و وزنه را مهار کنم.
به خداحافظی از دنیای ورزش فکر نکردم
وی اظهار داشت: به خداحافظی از دنیای ورزش فکر نکردم و تلاش می کنم تا جای ممکن بتوانم موفقیت را بدست آورم و اکنون تنها هدفی که دنبال می کنم کسب طلای پارالمپیک است و امیدوارم آن را بدست آورم چرا که بسیار ارزشمند است.
ملی پوش وزنه برداری عنوان کرد: به رشته های مختلف ورزشی علاقمند هستم و مسابقات و اخبار آن را پیگیری می کنم.از تلاش ورزشکاران سعی کردم یاد بگیرم و زمانی که وقتی موفقیت ملی پوشان را در مسابقات می بینم دوست دارم که بتوانم مانند آنها باشم و برای کشورم افتخار آفرینی کنم.
با قاطعیت ورزش را انتخاب کردم
وی تصریح کرد: دنیای قهرمانی تمرکز خاصی را لازم دارد تا موفق باشید. در تمام مراحل زندگی ام با قاطعیت ورزش را انتخاب کردم. باید علاقمند به ورزش باشید تا موفقیت را بدست آورید. اگر باز هم به گذشته برگردم ورزش و ورنه برداری را انتخاب می کنم چرا که نقطه عطفی برای من در زندگی ام بود.
رضی در خصوص واکسیناسیون ورزشکاران بیان کرد: تزریق دو مرحله واکسن، باعث افزایش آرامش ورزشکاران شد و استرس را در بین ملی پوشان به جهت حضور در مسابقات و پارالمپیک کم کرد تا با آرامش فکری بیشتری تمرین کنند.
ملی پوش وزنه برداری در پایان گفت: در طول این سال ها افراد مختلفی که دارای معلولیت بودند را به دنیای ورزش جانبازان و معلولین معرفی کردم چرا که می خواستم آنها نیز لحظه غرورانگیز کسب مدال در رویداد های بین المللی و اهتزاز پرچم کشورمان در بالاترین نقطه جهان را تجربه کنند.