بدون سرمربی، بدون گزینه؛
وعده معاون باشگاه عملی نشد؛ بحران در اردوی تراکتور
فرصت ۴۸ ساعته معاون باشگاه تراکتور برای معرفی سرمربی جدید تمام شد و حالا دیگر مسعود شجاعی و دو گزینه نیمکت این تیم هم در دسترس نیستند.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، باشگاه تراکتور که در ۳ فصل اخیر به بخش خصوصی منتقل شده و مالکیت آن در اختیار محمدرضا زنوزی قرار گرفته درگیر مشکلات مدیریتی و فنی زیادی بوده که این موضوع در تغییرات پیاپی مدیرعامل و سرمربی (۹ مدیرعامل و ۹ سرمربی مختلف در کمتر از ۳ سال) خودش را نشان داده و صحبتهای چند نفر از سرمربیان و مدیران این باشگاه پس از قطع همکاری هم نشان از وضعیت نه چندان مناسب باشگاه و مشکلات و اختلافات داخلی شدیدی دارد که در این مجموعه وجود دارد. با این وجود و علیرغم انتقادات زیادی که از سوی کارشناسان، اصحاب رسانه و هواداران این تیم به این رویکرد، محمدرضا زنوزی چندی پیش در گفتگویی با هواداران باشگاه قول سر و سامان دادن اوضاع را داد ولی از آن روز شرایط باشگاه به سمت بدتر شدن رفته و علائم بهبودی در اوضاع این تیم دیده نشده است.
تراکتور ابتدای فصل منصوریان را به عنوان سرمربی برگزید و محمد علیپور به عنوان یکی از مدیران کاربلد و خوشنام فوتبال ایران به سمت مدیرعاملی باشگاه منصوب شد تا شرایط رو به بهتر شدن به نظر برسد ولی حضور مدیرعامل و سرمربی فصل جدید تراکتور هم دوامی نیاورد. علیپور به دلیل دخالت های مداوم در امور مدیریت استعفا داد و منصوریان هم تنها بعد از ۵ بازی برکنار شد و از آن روز به بعد این تیم در بلاتکلیفی و با سرمربی موقت که در اختیار مسعود شجاعی، کاپیتان و بازیکن این تیم وارد میدان شد که نتایج تیم تغییر مثبتی نداشت. به نظر میرسید با رسیدن نیم فصل برنامههایی برای تغییرات مثبت در تراکتور در پیش باشد ولی اوضاعی که از این باشگاه دیده میشود امیدوار کننده نیست.
بلاتکلیفی محض
شرایط نابسامان تراکتور و عدم انتشار اخبار امیدوار کننده از این تیم هواداران را نگران کرد و همین موضوع باعث شد علیرضا رحیمی، معاون ورزشی باشگاه برای ارائه توضیحاتی با صفحه باشگاه لایو اینستاگرامی برگزار کند. در این لایو صحبتهایی مطرح شد که نه تنها آرامش را به اردوی تراکتور نیاورد، که باعث اختلافات شدیدی شد که اثرش تا امروز و بعد از گذشت بیش از ۷۲ ساعت هنوز دیده میشود.
رحیمی در بخشی از صحبتهایش اعلام کرد تنها گزینه ایرانی تراکتور مسعود شجاعی است و اگر او سرمربی جدید تیم نشود سرمربی خارجی تراز اول جذب خواهد شد. این در حالیست که ظاهراً معاون تراکتور از قانون منع جذب مربی و بازیکن خارجی که ابتدای فصل به تصویب فدراسیون فوتبال رسیده و تا کنون پابرجاست بی خبر است. رحیمی بدون توجه به محدودیت های موجود اعلام کرد تا ۴۸ ساعت آینده تکلیف سرمربی جدید مشخص خواهد شد. صحبتهایی که نوعی اولتیماتوم به شجاعی برای تصمیم گیری بود که باعث دلخوری شدید او شد. در کنار این، بخش دیگری از صحبتهای رحیمی هم جنجال ساز شد و باعث شد شجاعی قید نیمکت تراکتور را به طور کامل بزند.
رحیمی با نام بردن از فخرالدینی، هخامنش و حمزاوی آنها را در فهرست مازاد باشگاه اعلام کرد در حالیکه مشخص شد این فهرست از سوی کادرفنی اعلام نشده و خود بازیکنان هم در گفتگوهای خود از مازاد بودنشان ابراز بی اطلاعی کردند. این دو موضوع باعث شد شجاعی در دو روز اخیر در تمرینات در قامت بازیکن حاضر شده و دیگر مسئولیت سرمربیگری را رها کند و در دو روز اخیر عباس چمنیان تمرینات را مدیریت میکرد که او هم اعلام کرده در صورت قطع همکاری شجاعی او هم در تراکتور نخواهد ماند.
این اتفاقات در حالی رخ داده که بیش از ۷۲ ساعت از ۴۸ ساعتی که رحیمی به عنوان زمان معرفی سرمربی اعلام کرده گذشته و حالا دیگر شجاعی روی نیمکت این تیم نیست و قانون منع بکارگیری خارجی ها هم همچنان پابرجاست و صحبتهای رحیمی علیه گزینههای در دسترس این باشگاه از جمله مجیدی و فرکی هم دست باشگاه را برای انتخاب سرمربی جدید بسته است. در کنار این صحبت از دلخوری دژاگه و حاج صفی از وضعیت باشگاه هم شنیده میشود و دو کاپیتان دیگر تراکتور هم مثل شجاعی تا این لحظه زیر بار تمدید قرارداد نرفته و چند ماه دیگر به پایان قراردادشان با تراکتور نمانده است.
این در حالیست که باشگاه تراکتور باید در حال حاضر با شناخت سرمربی خود مشغول فعالیت برای تقویت تیم در نیمفصل دوم باشد تا امتیازات از دست رفته جبران شود ولی اوضاع به سمت بدتر شدن شرایط باشگاه پیش میرود و خبری از بهبود اوضاع نیست.
در این شرایط محمدرضا زنوزی هم در ایران حضور ندارد و امور را به مدیرعامل و معاون ورزشی باشگاه سپرده که نتیجهاش گافهایی شده که در گفتگوی اینستاگرامی اخیر مشاهده شد و اوضاع برای این تیم و هوادارانش نگران کننده به نظر میرسد.
باید دید طی روزهای آینده خبری از معرفی سرمربی جدید تراکتور خواهد شد یا نه.