اولین سفر تاریخ پرسپولیس به اراک، سرخها دست پر برمیگردند؟
پرسپولیس از ابتدای تاسیس خود تا به امروز به اراک سفر نکرده است.
به گزارش ایلنا، پرسپولیس در تاریخ 57 سالهاش هیچ وقت به اراک نرفته و سفر فردای سرخها به این شهر برای بازی با آلومینیوم، نخستین حضور آنها در مرکز استان مرکزی خواهد بود.
اراک فقط 280 کیلومتر از تهران فاصله دارد و با سفر زمینی و چهار ساعته میتوان این مسیر را از دو طریق طی کرد اما پرسپولیس هیچ وقت این سفر را تجربه نکرده و کاملاً با این شهر بیگانه است. آنها هیچ وقت طعم دوگوله (آبگوشت محلی اراک) را نچشیدهاند اما دوست دارند نخستین تجربهشان در این خصوص با یک برد شیرین همراه باشد.
قبل از انقلاب که نه، حتی بعد از انقلاب و طی 41 سال اخیر هم هیچ وقت گذر پرسپولیس به اراک نخورده چرا که هیچ گاه تیمی از این شهر در سطح اول فوتبال کشور حضور نداشته و حتی در جام حذفی هم قسمت نبوده که پرسپولیس به این شهر سفر کند.
بعد از انقلاب و در دهه 60 بود که تیم پرسپولیس با دعوت یکسری از اهالی شهرستانهای نزدیک به این شهرها سفر میکرد و بازیهای دوستانه انجام میداد، آن هم بدون اینکه ستارههای ملیپوش و محبوب این تیم فکر پاهای خود و سلامتیشان قبل از مسابقات رسمی باشند.
پرسپولیس در آن سالها به شهرهایی مثل کاشان و ساوه سفر کرد و حتی برای بازی دوستانه به اسلامشهر هم رفت اما هیچ وقت به اراک نرفت.
از قضا اراک شهری است پر از طرفداران پرسپولیس و سرخها در این شهر پایگاه و جایگاه محکمی دارند. باور کنید اگر بازی فردا با حضور تماشاگر برگزار میشد، تعداد هواداران تیم میهمان چند برابر تیم میزبان میشد و این هم دلیل دارد. از آنجایی که تیمهای اراکی قدیم و ریشهدار نیستند، بیشتر فوتبالدوستان این شهر طرفدار سرخابیهای پایتخت بودهاند و این رویه در تمام سالهای اخیر وجود داشته. هر چند امسال که آلومینیوم در لیگ برتر بازی میکند، فوتبالدوستان این شهر دوست دارند موفقیت و پیروزی تیمشان را ببینند اما آنهایی که از قدیم پرسپولیسی یا استقلالیاند در مواجهه با این دو تیم احتمالاً باز هم پیروزی تیم محبوب چندین سال گذشتهشان مقابل نماینده شهرشان را ترجیح میدهند.
ریشه فوتبال باشگاهی در اراک به 20 سال قبل برمیگردد. جایی که تیم پاس اراک ظهور کرد و بعدتر به تیم صنایع، آلومینیوم، شنسا، همیاری، شهرداری و دوباره آلومینیوم تغییر نام داد.
در سالهای پایانی دهه 60 و ابتدای دهه 70 که مسابقات جام آزادگان و جام قدس در جریان بود تیمهایی مثل استقلال و تام اصفهان به اراک رفتند تا فوتبالدوستان این شهر ستارههای آبی و احمدرضا عابدزاده را در بدو شناخته شدنش از نزدیک ببینند اما هیچ وقت قسمت نشد ستارههای پرسپولیس در اراک خودنمایی کنند.
فوتبال ایران ستارههای اراکی چندانی نداشته و برای پیدا کردن بازیکنی از این شهر در سطح اول فوتبال کشور باید جستوجوی دقیقی داشته باشید.
مهدی مهدویکیا ستاره نامدار تاریخ پرسپولیس اصالت اراکی دارد اما در تهران به دنیا آمده. در تاریخ پرسپولیس هم بازیکنی اهل این شهرستان پیدا نمیکنید. در بین بازیکنان شناخته شده هم هاشم حیدری مهاجم سابق پاس، بهمن و استقلال با ریشه خوزستانی در اراک بزرگ شده و میثم مجیدی مدافع چپ سابق استقلال که حالا کاپیتان آلومینیوم اراک به حساب میآید جزو اندک بومیهای شناخته شده آلومینیوم به حساب میآید.
پرسپولیس نخستین سفر به اراک را به صورت زمینی و با اتوبوس طی خواهد کرد. سرخها یک روز زودتر به این شهر میروند و خبری از تمرین در اراک هم نیست تا دوشنبه ساعت 15 نخستین بازی تاریخ پرسپولیس در مرکز استان مرکزی اتفاق بیفتد.
بازی در استادیوم امام خمینی(ره) اراک انجام میشود. از همان استادیومهای 15 هزار نفری که زمان حضور علی آبادی در سازمان تربیت بدنی در خیلی از شهرهای کشور شبیه هم ساخته شد و البته در برخی شهرها و استانها هیچ کاربردی ندارد.