انتقاد نوید مظفری از فدراسیون فوتبال؛
جوانگرایی در انتخاب داور به چه قیمتی؟!
کارشناس داوری گفت: اجازه قضاوت به داوری که تجربه حضور در لیگ برتر را ندارد موجب لطمه شدید به تیم ها و خود این داوران خواهد شد، چراکه بعید است رئیس آینده از این افراد مجددا استفاده کند.
به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفتوگو؛ مهندس نوید مظفری با حضور در برنامه «ورزش بدون ویرایش» با اشاره به قضاوت 168 داور و کمک داور در 8هفته لیگ برتر اظهار کرد: مسئولین نام این کار را جوان گرایی گذاشته اند، اما سوال اینجاست چرا کسی که 8 سال مسئولیت داشته است در در زمان انتخابات به این فکر رسیده است.
وی افزود: داوران بدون تجربه ای که اکنون در لیگ برتر سوت می زنند صدمه خواهند خورد چرا که رئیس آینده به این افراد اجازه قضاوت در لیگ برتر را نخواهد داد و همین موضوع موجب سرکوب و سرخوردگی آنها خواهد شد. درواقع این افراد که چندین بازی در لیگ برتر را سوت زده اند از نظر روحی قادر نیستند در لیگ پایه حضور پیدا کنند.
مظفری گفت: کم کردن تعداد داوران لیگ برتر توسط آقای کامرانیفر اقدام بسیار مناسب و بسیار سخت بود که با مقاومت هیئت های استانی همراه بود اما انجام شد که متاسفانه این کار ادامه پیدا نکرد و امروز شاهد حضور 168 داور برای قضاوت مسابقات هستیم.
وی شرط حضور داوران در لیگ برتر را لابی گری دانست و عنوان کرد: در لیگ های کشورهای دیگر داوران بر اساس عملکرد خوب و ارتقا در سطح مهارتی می توانند پس از چند سال کار حرفه ای به لیگ برتر منقل شوند اما در ایران چنین چیزی وجود ندارد و مبنای حضور در لیگ برتر قدرت بالای داور در استان است.
این کارشناس داوری تاکید کرد: نباید معیار انتخاب داور استان باشد و این که از هر استان حتما یک داور حضور داشته باشد، عدالت این است که افراد بر اساس تخصص خود انتخاب شوند حتی اگر لازم باشد از یک استان چند نفر برگزیده شوند.
مظفری به حضور داوران در انتخابات اشاره کرد و گفت: متاسفانه داوران در کشور گروه بندی دارند که با یکدیگر مخالف هستند و تا آنجا که بتوانند بر علیه هم سخن می گویند و به اجماع فکر نمی کنند درواقع هیچ کدام نمی توانند به قدرت رسیدن دیگری را ببینند.
وی از عدم بهره مندی از دانش پیشکسوتان داوری کشور انتقاد کرد و گفت: از تجربیات افرادی چون آقای فنایی و دزفولی به بهانه سن استفاده نمی شود، در حالی که وجود داورانی مانند آنها زمینه پیشرفت خواهد بود.
این کارشناس داوری در بخش دیگری از برنامه «ورزش بدون ویرایش» رادیو گفتوگو درباره اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال گفت: در آیین نامه الزامی برای داور بودن رئیس کمیته داوران وجود ندارد در حالی که برای دپارتمان شرط داوری الزامی است تا شخصی انتخاب شود که در هیئت رئیسه و دارای نفوذ و قدرت باشد.
مظفری افزود: در آیین نامه با صراحت بیان شده است درآمد اسپانسر داوری باید برای داوری هزینه شود اما چنین نیست.