فاطمه رضایی پور در گفت و گوی اختصاصی با ایلنا؛
به خاطر اضافه وزن، قهرمان تکواندو آسیا شدم/ قول سکه دادند، دلار گرفتیم!
تکواندوکار ملی پوش کشورمان گفت:به خاطر اضافه وزن ، خانواده ام می خواستند مرا به ورزش بفرستند اما من قهرمان آسیا شدم.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، فاطمه رضایی پور در حالی که اصلا قرار نبود ورزشکار حرفه ای باشد، به اجبار مادر تکواندو کار شد. در همین حین ناگهان متوجه استعدادش شد. رضایی پور که سابقه قهرمانی آسیا در کشور ویتنام را دارد و تا امروز 32 مدال در کارنامه اش ثبت کرده، در گفت و گو با ایلنا اعلام کرد برای کسب مدال در المپیک 2024 آماده می شود:
*چه شد که تکواندو را انتخاب کردید؟
ورود من به این رشته توفیق اجباری بود و به خاطر اضافه وزن ، خانواده ام می خواستند مرا به ورزش بفرستند از طرف دیگر یکی از بستگان به صورت تفریحی تکواندو کار می کرد و مادرم به اجبار، به خاطر گذراندن دوران تابستان و حالت تفریحی، مرا در کلاس ثبت نام کرد.
* شما که تفریحی رفته بودید، چطور متوجه استعدادتان شدید؟
سال 1391 اولین مسابقه ای بود که با کمربند آبی شرکت کردم و همانجا مقام آوردم، خانواده و خودم متوجه شدیم می توانیم روی استعدادم بیشتر کار کنیم وقتی در مسابقات بعدی هم طعم کسب مقام و مدال را چشیدم، بیشتر دلگرم شدم و با انگیزه تر ادامه دادم که نتیجه اش تا امروز کسب 32 مدال رنگارنگ شده است.
*قهرمانی آسیا در ویتنام گل سر سبد این مقام ها است؟
برای آن مسابقات 3 ماه در اردو و تمرین سخت بودیم. وقتی به ویتنام رفتیم هدفم کسب مدال بود. بازی فینال امتیازات زیادی عقب افتادم که با نتیجه 16 بر 15 پیروز شدم و قهرمان شدم. در آن مسابقات کاروان ایران 10 مدال کسب کرد که 6 مدالش طلا بود و خوشحالم یکی از آنها سهم من بود.
*بعد قهرمانی پاداش هم گرفتید؟
بله پاداش گرفتیم اما نه آنقدر که گفته بودند. در آن زمان به ما قول 20 سکه دادند اما بعد قهرمانی دلار پرداختند که قیمتش از آن 20 سکه هم کمتر بود. فکر می کنم برای قهرمان ها که مدتها در اردوهای سخت حضور دارند مبلغ خیلی کمی در نظر گرفتند.
*شما بعد قهرمانی آسیا هدفگذاریتان را المپیک 2024 اعلام کردید، مسیر سختی نیست؟ هدفتان مدال طلا هست؟
المپیک جایگاهی هست که آماده ترین ورزشکاران جهان برای کسب مدال می آیند. اینکه چه مدالی کسب کنم به بازیکنان دیگر هم بستگی دارد ولی قصد دارم بهترین نتیجه ممکن و رکورد را بشکنم و طلا و نقره کسب کنم. البته رقابت سنگینی با چین، کره جنوبی و بریتانیا داریم.
*شما به عنوان ملی پوش چه کم و کسری هایی در اردوی تیم ملی بانوان مشاهده کردید؟
بدنساز متخصص رشته تکواندو، روانشناس. دکتر تغذیه برای بازیکنانی که اضافه وزن دارند.
*درباره مصدومیت خودتان توضیح می دهید.
در بازیهای لیگ حاضر شدم و مسابقه اولم را بردم اما مسابقه دوم متوجه مصدومیت شدم و انصراف دادم. متاسفانه هر دو زنوایم مشکل پیدا کرد و مجبور به جراحی شدم که خدا را شکر این دوره سخت را رد کردم و خوشبختانه یا متاسفانه با دوران کرونا همزمان شد و خیلی از مسابقات لغو شد.
*به تکواندو بانوان توجه کافی می شود؟
گاهی اوقات بازیها از شبکه ورزش پخش زنده می شود. اما رسانه ها باید بیشتر به بازیکنان توجه کنند تا اسپانسرها بیشتر تمایل پیدا کنند و در مورد قرارداد بازیکنان اصلا نمی شود حرف زد، 20 میلیون تومان در این شرایط مبلغی نیست.
گفت و گو از: وحید مرادی