صبح امروز انجام گرفت:
دومین روز متوالی از آغاز اعتراض صنفی کارگران واگن پارس
«مهمترین موضوع برای حل مساله توقف تولید، پرداخت حقوق معوقه کارگران است. اگر حقوق سه ماه گذشته کارگران را پرداخت کنند، تولید مجددا از سر گرفته میشود.»
اعتراض صنفی کارگران واگن پارس اراک صبح امروز(یکشنبه ۶ مهر) به دومین روز متوالی وارد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگران اعتصابی واگن پارس صبح امروز در محوطه کارخانه با سردادن شعار «مدیریت حیا کن، کارخانه رو رها کن» به تعویق سه ماهه حقوق(از ابتدای تیر ماه امسال تا کنون) اعتراض کردند.
یکی از کارگران حاضر در تجمع امروز، به ایلنا گفت: مهمترین موضوع برای حل مساله توقف تولید، پرداخت حقوق معوقه کارگران است. اگر حقوق سه ماه گذشته کارگران را پرداخت کنند، تولید مجددا از سر گرفته میشود.
او در تشریح مباحثطرح شده در جلسه دیروز شورای تامین شهرستان اراک که حوالی ساعت ۴ بعدازظهر در فرمانداری برگزار شد، گفت: کارفرما در این جلسه قول داد برای مشکلاتی که به وجود آورده است چارهای بیاندیشد، به خصوص برای طرح تجزیه کارخانه به ۴ شرکت جداگانه که آرامش روانی کارگران را بر هم زده است.
او افزود: شرکت توانمند و بزرگی مثل واگن پارس کجا و یک واحد کوچک قطعه سازی یا طراحی و مهندسی کجا. با تجزیه کارخانه عملا چیزی از واگن پارس باقی نمیماند و این موضوع قطعا برای کارگران عواقب خوبی ندارد. کارفرما به جای آنکه قولهای قبلیاش از جمله اجرای قانون طبقه بندی مشاغل را عملی کند، دنبال چنین بحثهایی رفته است.
او در ادامه بیان کرد: کارفرما در حال حاضر که در یک کارخانه کار میکنیم، حقوق ما را نمیدهد، چه برسد به اینکه ۱۰ کارگر در یک شرکت قطعه سازی مشغول به کار شوند. آنوقت دیگر صدای ما به هیچ جایی نمیرسد.
او با اشاره به ادعای کارفرما در یکی از خبرگزاریها مبنی بر پرداخت بدهی ۸ میلیارد تومانی از ابتدای امسال، گفت: اصلا معلوم نیست این بدهی ۸ میلیارد تومانی از کجا آمده است. از طرفی دفتر مرکزی کارخانه که ارزش بسیار بالایی دارد، سرنوشتش معلوم نیست. شورای اسلامی کار باید بررسی کند و گزارش دهد که واگذاری این دفتر روی اصول و حساب و کتاب بوده است یا خیر.
او در پایان گفت: در شرایطی که حقوق سه ماه گذشته کارگران پرداخت نشده است، ۵ یا ۶ نفر را به یکی از نمایشگاههای خارج از کشور فرستادهاند که به خودی خود تنش زاست.
گفتنی است سهامدار اصلی کارخانه واگن پارس اراک، قرارگاه خاتم الاوصیاء است و این قرارگاه نظامی کارفرمای این واحد تولیدی را تعیین میکند.