خبرگزاری کار ایران

تحقق مهم ترین مطالبه صنفی کارگران؛

مدیر عامل و اعضای هیات مدیره پلی اکریل اصفهان برکنار شدند

مدیر عامل و اعضای هیات مدیره پلی اکریل اصفهان برکنار شدند
کد خبر : ۱۷۴۳۳۱

در جلسه ای که عصرروز گذشته در ساختمان مرکزی کارخانه پلی اکریل در خیابان سجاد اصفهان برگزار شد، اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل کارخانه پلی اکریل برکنار و اعضای جدید به مسئولان حاضر و نماینده‌های کارگری معرفی شدند.

دبیر شورای اسلامی کار پلی اکریل اصفهان از تحقق یکی از مهم ترین مطالبات صنفی کارگران این واحد تولیدی مبنی بر تغییر مدیرعامل و اعضای هیات مدیره پس از گذشت هشت ماه از آغاز اعتراضات صنفی کارگران خبر داد.

«علیرضا خرمی» با اعلام این خبر به ایلنا گفت: در جلسه ای که عصر روز گذشته در ساختمان مرکزی کارخانه پلی اکریل در خیابان سجاد اصفهان برگزار شد، اعضای هیات مدیره و مدیر عامل برکنار و اعضای جدید به مسئولان حاضر و نماینده‌های کارگری معرفی شدند.

وی افزود: در این مراسم، آقای «فضلی نژاد» به عنوان رئیس هیات مدیره، آقایان «مرادلو»، «موسوی»، «امیری» و «کتانی» به عنوان اعضای هیات مدیره و آقای «براتی» به عنوان مدیر عامل کارخانه پلی اکریل اصفهان انتخاب شدند. انتخاب این افراد توسط سهام‌ دار اصلی کارخانه، آقای «محمد سعید آل عقیلی» صورت گرفته است.

به گفته وی، پس از گذشت هشت ماه از آغاز اعتراضات صنفی کارگران پلی اکریل اصفهان، سرانجام یکی از مهم ترین مطالبات صنفی آنان محقق شد.

خرمی در پایان اظهار کرد: شورای اسلامی کار پلی اکریل اصفهان آمادگی دارد با همکاری اعضای جدید هیات مدیره و مدیر عامل به مشکلات این واحد تولیدی و کارگران آن رسیدگی کند.

پیشینه اعتراضات

کارگران معترض کارخانه پلی اکریل اصفهان پیش از این طی نامه‌ای، خواسته‌های صنفی خود را در ۱۰ مورد طرح کرده‌ بودند. استعفای برخی اعضای هیات مدیره وقت کارخانه پلی اکریل اصفهان، حفظ و بررسی اسناد مربوط به عملکرد آن‌ها و توقف سیاست کوچک سازی کارخانه در صدر خواسته‌های ده گانه کارگران معترض قرار داشت.

۱۵۰۰ کارگر پلی‌اکریل اصفهان سال‌هاست در قالب شش شرکت زیرمجموعه تحت مسئولیت شرکت مادر(هلدینگ) کار می‌کنند و با تصمیم کارفرما مبنی بر جدا سازی شرکت‌های زیر مجموعه، امنیت شغلی شان را در معرض خطر می دیدند.

شرکت پلی اکریل اصفهان با تصمیم هیات مدیره وقت در حال واگذاری بود و بر این اساس قرار بود آزمایشگاه به شرکت «نیک آزمون»، نیروگاه به «انرژی گستران»، پلی استر به «پلی استر هشت بهشت»، اکلیت ۲ به «الیاف زاینده رود»، اسکه سازی به «شرکت خدمات بندری» و بخش خدمات نیز به شرکت «پهن گستر» انتقال یابد.

کارگران معترض معتقد بودند با واگذاری شرکت‌های زیرمجموعه، تعهدات کارفرما در قراردادهای کاری شان کمتر می‌شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز