همه واحدهای راکد تا پایان سال فعال میشوند
استاندار همدان گفت: ستاد تسهیل بدهیهای واحد تعطیل شده یا واحدی که درصدد تعطیل شدن است را استمهال کرده و علاوه بر پرداخت سرمایه در گردش مورد نیاز مالیات و هزینه بیمه آنها را تا یک سال به تاخیر میاندازد.
به گزارش ایلنا از همدان؛ محمدناصر نیکبخت شب گذشته در آیین روز ملی صنعت و معدن اظهار کرد: از درون اقتصاد مقاومتی، ستاد تسهیل در دو بعد ملی و استانی شکل گرفت که باید مسئولان وظایف این ستاد را برای دلگرم کردن تولید کنند بیان کنند.
وی افزود: ستاد تسهیل بدهیهای واحد تعطیل شده یا واحدی که درصدد تعطیل شدن است را استمهال کرده و علاوه بر پرداخت سرمایه در گردش مورد نیاز مالیات و هزینه بیمه آنها را تا یکسال به تاخیر میاندازد.
استاندار همدان اضافه کرد: واحدهای تملک شده از سوی بانک ابتدا به مالکان سابق تحویل داده میشود، در صورت نبود استقبال بصورت ۱۰۰ درصد قسطی به مزایده گذاشته میشود.
نیکبخت با ذکر اینکه سود بانکی تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت ۱۸ درصد تعیین شده است بیان کرد: سود تسهیلات بخش کشاورزی از ۱۸ درصد به ۱۵ درصد کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: تاکنون ۵۸ جلسه در زمینه اقتصاد مقاومتی برگزار شده که ماحصل آن ۴۶۳ مصوبه بوده است که کمیتهای این مصوبات را بررسی و تعهدات را پیگیری میکند.
وی افزود: واحد تولیدی فولاد جعفری ملایر به ۱۰ بانک بدهکار بیش از یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال بدهکار بود که با ارجاع پرونده این واحد تولیدی به ستاد تسهیل ملی در عین ناباوری تمامی مشکلات آن با همکاری بانکها رفع شد.
استاندار همدان افزود: شرکت کیان کرسا نیز دوباره فعال شد و هفته گذشته این واحد تولیدی جشن احیای مجدد برگزار کرده همچنین مشکل صبا نور نیز رفع شد.
استاندار اظهار داشت: با همکاری هیات علمی از کشور آلمان و سوئیس و سرمایه گذاری این شرکتها نیروگاههای خورشیدی در این استان راه اندازی میشود.
وی اضافه کرد: علاوه بر ساخت نیروگاه مقرر شده تکنیک ساخت نیروگاه نیز به استان آورده شود که در مجموع این فرایند با سرمایه گذاری ۳. ۲ میلیارد یورو در چند سال اجرایی میشود.
وی با ذکر اهمیت توجه به اقتصاد مقاومتی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی ناجی بخش تولید است بنابراین میطلبد مدیران اجرایی به منظور کمک به تولید یک دوره در بخش خصوصی فعالیت داشته باشد تا بهتر و بیشتر مشکلات و نیازهای این حوزه را درک کند.
وی بیان کرد: صنعتگران بعنوان تلاشگران واقعی عرصه تولید مردانه مبارزه کرده و در جبهه جنگ اقتصادی پدافندی عمل میکنند در حالیکه میتوانند با نقد کردن سرمایه سود بیشتر و سهل الوصولی را کسب کنید.
استاندار همدان افزود: تولید کنندگان با کار و تلاش و ایجاد فرصتهای شغلی، سفره مردم را رنگین کرده و این کار آنان در نزد خدا بسیار ارزشمند است.
نیکبخت تصریح کرد: هر مسئول و کارشناسی که چوب لای چرخ تولید بگذارد از نظر وجدانی مشکل دارد و باید پاسخگو باشد.
استاندار همدان در پاسخ به گلایه صنعتگران از افزایش مالیات در سالجاری توضیح داد: سهم مالیات استان همدان در سال گذشته چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال بود که برای سالجاری به پنج هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
وی اضافه کرد: با توجه به بالا بودن سهم همدان از مالیات نشستی در تهران برای بررسی این موضوع تشکیل شد که در نهایت سهم مالیات همدان نسبت به سال گذشته ۱۰۰ میلیارد ریال کاهش یافته و به چهار هزار و۲۰۰ میلیارد ریال رسید.
وی بیان کرد: پس از انجام توافق متوجه افزایش دوباره سهم مالیات استان شده که به مسئولان ملی اعلام کردم برای عملی شدن آنچه در نشست گذشته وعده داده شده پیش میروم.
استاندار همدان گفت: افرادی که با تولید کنندگان و مودیان با بیاحترامی برخورد میکنند را به بنده معرفی کنید چون در صورت اثبات صحت این امر با مدیر دستگاه برخورد میشود.
نیکبخت تصریح کرد: هر مدیری با تولید کننده با بیادبی و بیاحترامی برخورد کند من وی را بدرقه کرده و با او خداحافظی میکنم.
در این آئین یکی از تولید کنندگان شهرک صنتعی بهاران شهرستان بهار که پیشتر نسبت به وضعیت زیر ساختهای این شهرک به استاندار گلایه کرده بود بعلت توجه و رسیدگی استاندار به مشکلات این مجموعه بعنوان نمونه عملی اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی با اهدای حلقه گل تقدیر کرد.