دومین جشنواره رسانه و نظم و امنیت عمومی در همدان برگزار شد
هدف از برگزاری این جشنواره تقویت، نشر نظم و امنیت عمومی، گسترش امنیت عمومی جامعه و تعامل نیروی انتظامی با اصحاب رسانه بوده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان ظهر امروز در دومین جشنواره رسانه و نظم و امنیت عمومی با بیان اینکه سهم رسانه در پیشگیری اجتماعی بسیار مهم است، گفت: مجموعه نیروی انتظامی به عنوان موثرترین حوزه در پیشگیری اجتماعی عمل میکند و رسانه نیز در انتقال افکار به مردم سهیم است.
به گزارش ایلنا از همدان؛ سرهنگ علیرضا خزایی با اشاره به فرا رسیدن روز پرستار و ولادت حضرت زینب(س)، اظهار داشت: این جشنواره در استان همدان با شرکت رسانههای مکتوب، غیر مکتوب و رسانههای محلی برگزار شده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان افزود: همچنین هدف از برگزاری این جشنواره تقویت، نشر نظم و امنیت عمومی، گسترش امنیت عمومی جامعه و تعامل نیروی انتظامی با اصحاب رسانه بوده است.
وی بیان داشت: محورهای این جشنواره بر مبنای تحلیل اخبار و حوادث، رخدادها، ابعاد جامعه شناختی، تهیه و تدوین اخبار اجتماعی و ارتقای امنیت اجتماعی و سهم رسانهها در ارتقای تعامل مردم با پلیس است.
سرهنگ خزایی با اشاره به اینکه سهم رسانه در پیشگیری اجتماعی بسیار مهم است، بیان داشت: مجموعه نیروی انتظامی به عنوان موثرترین حوزه در پیشگیری اجتماعی عمل میکند و رسانه نیز در انتقال افکار به مردم سهیم است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان اضافه کرد: در راستای این جشنواره بیش از هزار پوستر در رسانه ملی پخش و همچنین تبلیغات محیطی در سطح گسترده انجام شد و بعد کمیته اجرایی برگزاری جشنواره شکل گرفت. معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان با اشاره به اینکه جشنواره رسانه و نظم و امنیت عمومی سال گذشته در سطح کشوری برگزار شد، ابراز داشت: امسال این جشنواره در سطح استانها برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه رسانههای محلی شاهد افزایش ۸۶ درصدی اخبار کار شده از نیروی انتظامی هستیم و همین تعاملهای صورت گرفته باعث۱۸ درصد افزایش رضایتمندی مردم استان همدان از پلیس بوده است.
وی با بیان اینکه از جشنواره استقبال زیادی صورت گرفت، عنوان داشت: بیش از ۵۰۰ اثر به جشنواره ارسال شد که همه آثار در پیشگیری اجتماعی نقش آفرین بودند که در نهایت ۹ اثر برتر در سه بخش خبر، مصاحبه و گزارش برگزیده شدند.
وی اظهار داشت: جشنواره در سه بخش، خبر، مصاحبه و گزارش برگزار شد، افزود: در بخش خبر آثار مریم قاسمی(خبرگزاری ایلنا)، سمیه مظاهری، وحید صیفی به عنوان اثر برتر انتخاب شد.
خزایی ادامه داد: آثار حمید نصرتیقانع، مهدی سهرابی، اسدالله عقیلی اصغر در بخش مصاحبه و آثار علیرضا جهانگیری و زهرا ذوالفقاری در بخش گزارش جزء آثار برگزیده انتخاب شدند.