در دیدار نماینده مردم همدان باهیات اجرایی خانه کارگر عنوان شد؛
هنوز مجلس نتوانسته قانونی وضع کند که منافع کارگر و کارفرما را با هم تامین کند
هنوز دولت و مجلس نتوانستهاند قانونی وضع کنند که هم منافع کارگر وهم کارفرما راتامین کند.
دبیراجرایی خانه کارگر در این دیدار به اهم فعالیت های خانه کارگر پرداخت و گفت: خانه کارگر در حال حاضر ۵۸ هزار عضو دارد و علاوه بر ارائه خدماتی همچون مشاوره کارگران، ارائه انواع کلاسهای آموزشی و خدمات رفاهی تابه امروز توانسته ۲۵۶ واحدمسکونی ساخته و در اختیار کارگران قرار دهد.
به گزارش ایلنا از همدان، چنگیز اصلانی با بیان اینکه ۲۳۸ هزار کارگر در استان همدان با قراردادهای سفید امضاء مشغول به فعالیت هستند، عنوان کرد: کارگران به علت نداشتن امنیت شغلی همچون آتش زیر خاکستر هستند.
اصلانی در مورد ماده ۱۶ قانون کار اظهار داشت: نیروی کار کشور از جمله خانه کارگر و تشکیلات کارگری، مخالف تغییر یا اصلاح قانون کار نیست، بلکه مخالف تغییر قانون کار به صورت یک طرفه و به نفع کارفرمایان و سوء استفاده آنان ازاین قانون به نفع خودشان هستند.
وی همچنین از نارضایتی کارگران از حداقل دریافتی حقوقشان صحبت کرد و اظهار داشت: ۶۰۹ هزار تومان حقوق با این تورم کارگران را با مشکلات عدیده ای روبه رو ساخته است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات تشکلات کارگری اظهار داشت: هنوز ما نتوانسته ایم قانونی وضع کنیم که هم منافع کارگر وهم کارفرما راتامین کند.
ابراهیم کارخانه ای با بیان اینکه مهمترین مسئله و مشکل در کشور ما اشتغال است، گفت: آیا حرف اول برنامه ریزی و مدیریت در کشور و دغدغه اول تمامی وزارتخانه نیز اشتغال هست؟ که البته جای تامل دارد.
کارخانهای عنوان کرد: انتظار مردم از نمایندگان در مجلس این است که مشکلات را براساس قانون حل و بیان کنند که ریشه اصلی این همه مشکلات در کشور نداشتن برنامه ریزی، مدیریت کارآمد و نظم در کارها است.
وی افزود: بعضی از مدیران تولیدی خلاقیت و برنامهریزی در کارهاشان ندارند و نه تنها باعثپیشرفت نمی شوند بلکه باعثدرجا زدن و ایستا بودن آن واحد تولیدی نیز میشوند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در پایان اظهارداشت: خانه کارگر باید خانه برنامه ریزی و اتاق فکر برای کارگران باشد و ارتباطش را با سایر سازمانها روز به روز افزایش دهد.