خبرگزاری کار ایران

دبیر بیست و یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان:

تئاتر ما قربانی مدیریت‌های سلیقه‌ای شده است

تئاتر ما قربانی مدیریت‌های سلیقه‌ای شده است
کد خبر : ۲۱۲۵۶۵

فرهنگ در سیاره ایران کودکی رها شده و یتیم است و تئاتر ما قربانی مدیریت‌های سلیقه‌ای شده است

دبیر بیست و یکمین جشنواره تئا‌تر کودک و نوجوان همدان در نشست با کارگردانان گروه‌های نمایشی شرکت کننده در بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئا‌تر کودک و نوجوان در سالن سینما کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر فرهنگ حکم جهادی صادر کرده‌اند و این تأکید نشانگر وخامت اوضاع فرهنگی کشور است.

به گزارش ایلنا از همدان؛ پیام دهکردی با اشاره به اینکه فرهنگ در سیاره ایران کودکی‌‌ رها شده و یتیم است، افزود: فرهنگ امری تدریجی و درازمدت است اما متأسفانه موسیقی فاخر و شعر و در مجموع هویت فرهنگی ما در حال از دست رفتن است و بسیاری از مسئولان فرهنگی از این مسئله غافل هستند.

دبیر بیست و یکمین جشنواره تئا‌تر کودک و نوجوان همدان با بیان اینکه تئا‌تر ما قربانی مدیریت‌های سلیقه‌ای شده است، گفت: باید از جشنواره تئا‌تر حفاظت کنیم و مطالبات هنرمندان در هر دوره باید بیشتر شود.

وی افزود: من یک مدیر دولتی نیستم بلکه همواره یک تئاتری هستم و سال‌ها تلاش و خانواده تئاتری خود را به این میز مدیریت و دبیر کوتاه نمی‌فروشم برای رشد و تقویت هنر تئا‌تر باید با صبوری متعهد و یکپارچه شویم و در این عرصه هزینه آن را باید پرداخت کنیم.

دهکردی بیان کرد: در دید برخی آقایان تئا‌تر همچون ا‍‍ژدهای هفت سر می‌ماند و ما تئاتری‌ها محلی برای اعراب نداریم و متأسفانه با نگاه تبعیض گرایانه کلان مواجه هستیم.

وی با تأکید بر اینکه به منظور حمایت از تئا‌تر دانش آموزی لحظه‌ای دریغ نمی‌کنم، اظهار کرد: نگاه کیفیت محور در این دوره از جشنواره مورد توجه قرار گرفته است و امسال تلاش کردم که منشور داوری جشنواره تئا‌تر کودک را تدوین کنم.

دبیر بیست و یکمین جشنواره تئا‌تر کودک و نوجوان همدان ابراز کرد: همین که تئا‌تر اجرا می‌شود باید خشنود باشیم که تئا‌تر هنوز زنده است اما قبول دارم که کیفیت آثار مطلوب نیست و کیفیت کارهای خیابانی راه یافته متوسط پایین است.

وی افزود: فرایند خروجی کیفیت تئا‌تر کشور ما در این حد است بنابراین باید این حداقل‌ها را حفظ کنیم تا چراغ تئا‌تر روشن بماند اما متأسفانه تئا‌تر ما وارد مقطع انحطاط می‌شود و به دنبال حفظ آن هستیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز