تولید 38 میلیون قطعه مرغ در همدان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۳۸ میلیون قطعه مرغ از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه در این استان تولید شده است که این میزان در سال گذشته ۳۵ میلیون قطعه بود.
به گزارش ایلنا از همدان، رضا بهراملو با تاکید بر تامین امنیت غذایی در بخش کشاورزی افزود: در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش کشتار در تعداد مرغ و ۲۵ درصد افزایش کشتار در وزن طیور محقق شده است.
وی با تاکید بر افزایش کیفیت گوشت در واحدهای کشتارگاهی ادامه داد: کشتارگاه ماکیان رزن بهترین کشتارگاه مرغ در استان محسوب می شود چرا که درصد خونابه و اندرونه مرغ در آن بسیار ناچیز و نزدیک به صفر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه درصد خونابه مرغ در کشور حدود ۵۴ دهم درصد است تاکید کرد: همه کشتارگاه های استان باید نسبت به چند سال قبل از رشد قابل قبولی در کیفیت و کاهش خونابه و اندرونه داشته باشند.
وی ادامه داد: برنامه ریزی شده درصد خونابه و اندرونه مرغ را به شدت کاهش و کیفیت مرغ استان بهبود یابد و برای آن هدف گذاری شده تا مقدار متوسط خونابه به کمتر از پنج دهم درصد و اندرونه کمتر از یک دهم درصد کاهش یابد.