خبرگزاری کار ایران

اتمام حجت استاندار همدان با مدیران منفعل و ناکارآمد/ نیازمند مدیران خلاق و نوآور هستیم

اتمام حجت استاندار همدان با مدیران منفعل و ناکارآمد/ نیازمند مدیران خلاق و نوآور هستیم
کد خبر : ۱۵۶۸۶۰۵

مدیران فعل "نمی شود و نمی گذارند" را از واژگان خود حذف کنند

استاندار همدان گفت: مدیران منفعل و ناکارامد باید در کوتاه ترین زمان برکنار و مدیران توانمند علاقه مند، با انگیزه و پیگیر جایگزین آنان شوند.

به گزارش ایلنا از همدان، حمید ملانوری شمسی روز چهارشنبه در نشست شورای اداری استان همدان افزود: مدیران نباید پشت میز بنشینند بلکه باید به تناسب وظیفه خود در بین مردم، بازار، واحدهای صنعتی و معدنی، اراضی کشاورزی، مدارس، جاده، دانشگاه ها و دیگر محل های تحت ماموریت حاضر شوند.

وی با ابراز تاسف از وضعیت خوابگاه های دانشگاه بوعلی سینا همدان در جریان بازدید سرزده خود گفت: روز دانشجو از یک خوابگاه دانشجویی مربوط به دانشجویان مقطع تحصیلی دکترا بازدید به عمل آمد که بخشی از در نرده ای ورودی به کتابخانه به منظور جلوگیری از جابجایی صندلی کتابخانه به خوابگاه دانشجویی مسدود شده بود به نحوی که یک نفر هم به سختی از این در وارد کتابخانه می شد.

استاندار همدان ادامه داد: جای تاسف است که دانشجوی دکترای دانشگاه بوعلی همدان را محدود کرده اید به اینکه نتواند صندلی چوبی را به اتاق خود ببرد؟ حالا اگر این صندلی چوبی کم ارزش به خوابگاه منتقل شود چه اتفاقی می افتد؟

ملانوری شمسی تاکید کرد: شما به این جوان در دانشگاه احترام نمی گذارید سپس عنوان می کنید چرا در سر چهار راه اعتراض می کند؟ همچنین وضعیت محوطه دانشگاه بوعلی به گونه ای بود که در صورت روشن نبودن چراغ ها اتاق های خوابگاه فکر می کردید وارد یک منطقه جنگی شده اید.

وی افزود: بخشی از محوطه پُر از خاک و علف مثل بیابان و بخش ورودی باشگاه ورزشی دانشگاه با بوته های بلند خار و علف مسدود کرده و وسایل باشگاه ۲ سال است که خراب شده و مورد رسیدگی قرار نگرفته است، سپس توقع داریم دانشجو در این محل رشد و توسعه داشته باشد.

نماینده عالی دولت در استان همدان تاکید کرد: مدیران مگر تا چه مدت پشت این میزها حضور دارند؟ این دانشجویان مدیران آینده کشور هستند و باید تکریم شوند، چرا باید به آنها اینگونه توجه شود؟

ملانوری شمسی با بیان اینکه برخی از دانشجویان از دور ریختن غذا به علت کیفیت پایین سخن به میان آوردند،افزود: وقتی علت کیفیت پایین غذا را جویا شدم پاسخ دادن پیمانکار جدید انتخاب شده و سه ماه زمان می برد تا غذا به کیفیت مطلوب برسد، چگونه پیمانکاری که آشپز نمی داند و کار بلد نیست، برنده شده؟ یعنی باید سه ماه بیت المال دور ریخته شود تا این فرد آشپزی یاد بگیرد؟

استاندار همدان با تاکید بر اینکه تجدیدنظر در رویکردهای مدیریتی،گفت: بیانیه گام دوم انقلاب بر نگاه و توجه به جوانان تاکید دارد یعنی همانند دوران دفاع مقدس که جوان ۱۹ تا ۲۳ ساله استاندار، فرماندار، مدیر و فرمانده عملیات و لشگر شدند و کشور را پیروز کردند اما امروز دانشجوی مقطع دکترای دانشگاه ملی با در بسته کتابخانه مواجه است.

ملانوری شمسی تاکید کرد: این نوع مشکلات نه تنها در دانشگاه بلکه در دیگر بخش ها نیز وجود دارد و این نوع نگاه باعث گره کور پروژه ۴۸ هکتاری همدان شده و مردم ۲ شهرستان بهار و کبودراهنگ ۴۵ سال در زمین وقفی زندگی می کنند.

وی افزود: طولانی شدن اجرای پروژه مصلا، حوزه علمیه، تعاون مسکن هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، تعطیلی فرودگاه، نتیجه این نوع نگاه است و باید افراد مسوول در قبال کارهای بر زمین مانده پاسخگو باشند.

استاندار همدان اضافه کرد: ثبت جهانی هگمتانه، شهر جهانی انگور، لالجین و قطب اصلی تولید سیر، پیاز و گردو در ایران هستیم اما این امتیازات برای خدمت و رفاه مردم در چه وضعیتی قرار دارد؟ آیا روستاییان کنار غار علیصدر در تراز بین المللی زندگی می کنند؟

وی بیان کرد: همدان دارای یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی، تفریح و، توریستی است که هر یک از آنها از جمله غار علیصدر، هگمتانه، بوعلی سینا، باباطاهر و گنجنامه یک چاه نفت بزرگ به شمار می رود که باید از آنها برای رفاه مردم استفاده کرد.

ملانوری شمسی گفت: شعار دولت چهاردهم و گفتمان آن وفاق ملی، توجه جدی به عدالت و انصاف به منظور تلاش برای حل مسایل کشوراست.

وی اضافه کرد: مدیران در هر لحظه و بدون اینکه به آنها اطلاع داده شده باشد باید آماده ارائه گزارش از مجموعه تحت مدبریت باشند چراکه مدیر پشت میز نمی خواهیم بلکه مدیر میدانی، عملیاتی و متخصص نیاز استان است و مدیر باید با اشراف به قوانین و آیین نامه ها، مشکلات و مسائل در هر لحظه آمادگی کامل برای ارایه گزارش داشته باشد.

استاندار همدان ادامه داد: نظم و انضباط و برنامه محور بودن در کارها از نکات مورد تاکید است و برنامه ها و مدیریت باید تحولی، نوآورانه و خلاقانه باشد چرا که بدون برنامه علمی و عملیاتی و جامع محور و جامع نگر کارها پیش نمی رود و مدیر را دچار را روزمرگی می کند.

ملانوری شمسی بیان کرد: اعتبارات در صورت نداشتن برنامه منسجم، بدون اولویت هزینه شده و رضایت مندی مردم را به همراه ندارد در حالی که اقدامات منجر به رضایتمندی و نشاط اجتماعی مردم، درست است.

وی با تاکید بر اینکه نیازمند مدیران مردم دار، خلاق و نوآور هستیم،اظهار کرد: هنر مدیریت ایجاد رضایتمندی با کمترین اعتبار است در غیر اینصورت با داشتن پول و امکانات و همه تجهیزات دیگر نیازی به مدیر خلاق و تحولی نیست بنابراین مدیر خلاق و نوآور با کمترین اعتبار، تجهیزات و نیرو باید بتواند کارهای بزرگ و تحولی انجام دهد.

استاندار همدان با بیان اینکه نقشه جامع تحول و پیشرفت همدان در دست تهیه است،افزود: ابتدا باید این نقشه را برای مدیران و کارشناسان تبیین کرده تا فرق بین نقشه، برنامه و سند را بدانند و دچار اشتباه نشوند.

ملانوری شمسی بیان کرد: در صورت داشتن نقشه راه، موقعیت فعلی، مسیر پیش رو و هدف تعیین می شود و ذهن اندیشه، تفکر و افق دید مدیران روشن تر می شود.

وی افزود: یک برنامه عملیاتی در حال تدوین است که بر اساس آن مشخص می شود هر دستگاهی برای رسیدن به افق برنامه چه مسیری دارد بنابراین باید ابتدا برنامه را شناخت، اولویت بندی و ظرفیت شناسی کرد.

استاندار همدان تاکید کرد: ستاد توسعه و پیشرفت با پوست های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی کارش اجرایی و شکستن بروکراسی اداری، تحول مدیریت استان و تحول در سرعت پیگیری امور، جذب سرمایه گذار بخش خصوصی و فرش قرمز پهن کردن جلوی پای افرادی که در بخش های مختلف تولید صنعتی، ورزش، اجتماع، فرهنگ با پول و فکر سرمایه گذاری می کنند، است.

ملانوری شمسی ادامه داد: تولید تنها به بخش صنعت، معدن و تجارت خلاصه نمی شود بلکه تولید علم، فکر و اندیشه را نیز شامل می شود و لازمه اصلی آن این تغییر نگاهمان به تفکر و اندیشه ای از "نشدن به شدن" و از "نه به بله" است.

وی با بیان اینکه افعال نشد، نمی شود و نمی گذارند باید حذف شود، گفت: حاکم شدن تفکر نشدن ها موجب شده بسیاری از کارها یک تا چهار دهه معطل بماند بنابراین در ستاد توسعه و پیشرفت تغییر نوع نگرش و ایجاد تفکر توسعه ای در مدیران دستگاه های اجرایی و مردم دنبال می شود.

استاندار همدان ادامه داد: اقدامات ستاد توسعه و پیشرفت به شدت آسیب های اجتماعی از جمله خودکشی، طلاق و دیگر چالش های اجتماعی را در استانی با تمدن، تاریخ و فرهنگ غنی، علم بالا و پایتخت تاریخ و تمدن ایران کاهش می دهد.

ملانوری شمسی با بیان اینکه سواد رسانه ای و مهارت نه گفتن نداریم، گفت: رسانه ها و خبرنگاران در دولت مختلف، نشست ها و جلسات، کلنگ زنی ها حضور داشتند و از نزدیک در جریان حرف های، تصمیم گیری های مسئولان، فراز و نشیب ها، تصمیم خوب و بد، بر زمین مانده بودند و بیشتر انها دارای تحصیلات بالایی هستند و باید مدیران از نظرات کارشناسی اصحاب رسانه بهره مند شوند.

وی افزود: حضور آنها در نشست های مختلف خبرنگاران را به کارشناسان زبده تبدیل کرده بنابراین می طلبد مدیران از نظرهای تخصصی اصحاب رسانه استفاده کنند و در کارگروه ها و شوراها یک نفر از اعضای جامعه رسانه را به عنوان عضو افتخاری انتخاب کنند.

استاندار همدان تاکید کرد: مدیران علاوه بر توان و کار تخصصی خبرنگاران باید از دانش، ایده و نظر آنها هم استفاده کنند و دستگاه های اجرای هر ۶ ماه یکبار عملکرد خود را گزارش کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز