مدیر کل استاندارد استان همدان:
ظرفیت تولید سالیانه ۱۰۳ هزار و ۸۰۰ تن شیر استاندارد در استان همدان وجود دارد
واحدهای تولیدی استان دارای ظرفیت تولید۱۰۳ هزار و ۸۰۰ تن شیر استاندارد هستند.
فرهاد تیموری، مدیر کل استاندارد همدان اظهار داشت: ضرورت تولید و مصرف شیر سالم در جامعه باعثشده است که استانداردهای ملی ایران به شمارههای ۹۳ و ۲۴۰۶ بعنوان معیاری برای تأمین سلامت و کیفیت شیر تدوین و اجرای آنها اجباری شود.
به گزارش ایلنا از همدان؛ تیموری افزود: به منظور کنترل کیفیت شیر پاستوریزه و در راستای اطمینان از استمرار آن از خط تولید واحدهای دارای پروانه استاندارد و همچنین از سطح بازار بازرسی و نمونه برداری دائمی و تصادفی صورت میپذیرد و پس از انجام آزمایش در آزمایشگاههای استاندارد در خصوص ادامه فعالیت آنها تصمیم گیری میشود.
تیموری گفت: در حال حاضر واحدهای بهاران لبن اکباتان، پاک پروتئین، حمیل، فراشیر پاکنام، نادر نرگس، گلبرگ نهاوند، پرند الوند، نگاه الوند، احسان سپیده و پگاه تولید کننده شیر پاستوریزه استاندارد هستند.