خبرگزاری کار ایران

مدیر کل استاندارد استان همدان:

ظرفیت تولید سالیانه ۱۰۳ هزار و ۸۰۰ تن شیر استاندارد در استان همدان وجود دارد

کد خبر : ۱۳۷۹۸۹

واحدهای تولیدی استان دارای ظرفیت تولید۱۰۳ هزار و ۸۰۰ تن شیر استاندارد هستند.

فرهاد تیموری، مدیر کل استاندارد همدان اظهار داشت: ضرورت تولید و مصرف شیر سالم در جامعه باعثشده است که استانداردهای ملی ایران به شماره‌های ۹۳ و ۲۴۰۶ بعنوان معیاری برای تأمین سلامت و کیفیت شیر تدوین و اجرای آن‌ها اجباری شود.
به گزارش ایلنا از همدان؛ تیموری افزود: به منظور کنترل کیفیت شیر پاستوریزه و در راستای اطمینان از استمرار آن از خط تولید واحدهای دارای پروانه استاندارد و همچنین از سطح بازار بازرسی و نمونه برداری دائمی و تصادفی صورت می‌پذیرد و پس از انجام آزمایش در آزمایشگاه‌های استاندارد در خصوص ادامه فعالیت آن‌ها تصمیم گیری می‌شود.
تیموری گفت: در حال حاضر واحدهای بهاران لبن اکباتان، پاک پروتئین، حمیل، فراشیر پاکنام، نادر نرگس، گلبرگ نهاوند، پرند الوند، نگاه الوند، احسان سپیده و پگاه تولید کننده شیر پاستوریزه استاندارد هستند.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز