مدیرعامل شرکت آبفای استان:
طرح آبرسانی به روستاهای همدان 57 درصد پیشرفت دارد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: طرح آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان هم اینک ۵۷ درصد پیشرفت دارد و طبق پیش بینی ها، یک سال پیش از موعد مقرر به پایان میرسد.
به گزارش ایلنا از همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: اواخر سال ۱۴۰۰ به دنبال انعقاد قراردادی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) طرح آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان همدان در دستور کار قرار گرفت و برای اجرای این طرح ۵۰۹ میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شد.
وی ادامه داد: همچنین ۲۰۰ میلیارد تومان در سفر سال گذشته (ششم مرداد) رئیس جمهور و اعضای هیات دولت به این استان برای ایجاد و راه اندازی مجتمع آبرسانی روستایی مصوب و پیش بینی شده است.
بختیاری فر افزود: بودجه پیش بینی شده برای ایجاد مجتمع آبرسانی روستایی به جز اعتباراتی است که قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) برای اصلاح و توسعه مجتمعهای آبرسانی پیش بینی کرده است.
وی با بیان اینکه بیشتر طرحهای حوزه آب و فاضلاب از محل اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به همدان بهرهمند شدند، اضافه کرد: اجرای تاسیسات آبرسانی در شهرها و مجتمع آبرسانی در روستاها یکی از مهمترین مصوبات سفر بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: اختصاص ۴۱۰ میلیارد تومان بخش نخست مصوبات حوزه آب و فاضلاب را شامل میشود که باید نیمی از محل اعتبارات وزارت نیرو و مابقی از طریق استان تامین شود که ۱۰۰ درصد اعتبار استانی اختصاص یافته است.
بختیاری فر گفت: در حال حاضر ۷۶ درصد جمعیت همدان زیر پوشش شبکه فاضلاب هستند که نرم کشوری این عدد ۵۰ درصد است هر چند به این درصد نیز قانع نبوده و با اجرای شبکههای جدید و مدرن درصدد بالا بردن افراد زیر پوشش هستیم.
وی افزود: آب و فاضلاب همدان از شرکتهای پیشرو کشور در بازچرخانی آب و استفاده از پساب است برای نمونه پساب شهر همدان به نیروگاه شهید مفتح منتقل و همه چاههای موجود در این نیروگاه به جز ۲ حلقه که برای آب مقطر و مصارف بهداشتی پیش بینی شده از مدار خارج شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه آماده واگذاری همه پسابها هستیم اضافه کرد: میتوان در راستای مدیریت منابع آب زیرزمینی در مکانهایی که پساب موجود است از آب چاه استفادهای نشود.
بختیاری فر افزود: برای استقرار صنایع در منطقه جهان آباد فامنین نیز میتوان به میزان ۴۵ کیلومتر خط انتقال پساب به این منطقه ایجاد کرد تا صنایع نیازمند به آب از جمله پتروشیمی در این محل مستقر شوند.