گسترش مراکز فنی و حرفهای، باید مبنای کار کارشناسی و علمی داشته باشد
توسعه کمی مراکز اموزش فنی و حرفهای بسیار مطلوب است اما باید گسترش مراکز، مبنای کار کارشناسی و علمی داشته باشد تا بتواند در توسعه مناطق تأثیر گذار باشد.
باید در افزایش تعداد رشتههای فنی و حرفهای نیز دقت شود تا این رشتهها پس از یک دوره با کمبود کارآموز رو به رو نشوند.
به گزارش ایلنا از همدان؛ ˈکوروش پرندˈ، رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشوردر بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان رزن استان همدان با بیان اینکه در دولت نهم و دهم، تعداد مراکز فنی و حرفهای از ۲۰۰ مرکز به ۷۰۰ مرکز رسید گفت: توسعه کمی مراکز اموزش فنی و حرفهای بسیار مطلوب است اما باید گسترش مراکز، مبنای کار کارشناسی و علمی داشته باشد تا بتواند در توسعه مناطق تأثیر گذار باشد.
این مقام مسوول تأکید کرد: برای تأمین نیروی انسانی فنی و حرفهای قانون استخدام چهار هزار و ۶۰۰ نفر در مجلس به تصویب رسیده است اما هنوز دولت آن را برای اجرا به سازمان فنی و حرفهای ابلاغ نکرده و ردیف بودجه آن مشخص نشده است.
وی همچنین در این بازدید تأکید کرد: لیست تجهیزات مورد نیاز مرکز فنی و حرفهای شهرستان رزن تهیه و در اختیار سازمان فنی و حرفهای کشور قرار داده شود تا برای تأمین آنها اقدامات لازم صورت گیرد.
فرماندار رزن نیز در این بازدید گفت: رفع دغدغه اشتغال، ازدواج و مسکن جوانان عزم جدی دولت برای ساماندهی امور جوانان این مرز و بوم است که در این میان اشتغال پیش نیاز دو عامل مهم دیگر به حساب میآید و این مهم ارتباط مستقیمی با اموزشهای فنی و حرفهای دارد.
ˈکریم اصفهانیˈ تأکید کرد: در شهرستان رزن برای بهبود کیفیت آموزشهای فنی و حرفهای به دو میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز کارگاههای مهارتی رزن و قروه و سه میلیارد ریال برای راه اندازی مرکز سردرود نیاز داریم.
این مقام مسوول افزود: ۷۶ درصد مردم این شهرستان ساکن روستاها و مابقی ساکن شهر هستند که همگی با کشاورزی ارتباط مستقیم دارند و این امر آموزشهای کشاورزی را برای این شهرستان لازم و ضروری میکند.
وی ادامه داد: شهرستان رزن با ۱۲۰ هزار نفر جمعیت، ۴۶۹ شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است و شامل سه بخش مرکزی، قروه و سردرود است که در هر یک از این بخشها نزدیک به یک سوم جمعیت شهرستان را در خود جای داده است.