خبرگزاری کار ایران

اصلاح و مقاوم سازی شبکه برق ۲۱۷ روستای استان همدان

اصلاح و مقاوم سازی شبکه برق ۲۱۷ روستای استان همدان
کد خبر : ۱۳۱۵۶۶۶

مدیرعامل توزیع برق استان همدان گفت: تاکنون ۲ هزار و ۲۰۰ اصله پایه برق در روستا‌ها جابه جا شده که نسبت به پارسال صددر درصد رشد داشته است.

به گزارش ایلنا از همدان، علی سهرابی بیدار در جلسه بررسی مسائل برق شهرستان ملایر با بیان اینکه ماموریت ما توزیع برق به صورت مطمئن و پایدار و تامین و عرضه برق با رویکرد اقتصادی در چارچوب قوانین و ضوابط است، افزود: هوشمندسازی شبکه برق یکی از محور‌های اصلی است که شامل دو رویه؛ مدیریت هوشمند شبکه و مدیریت رویت و کنترل هوشمند لوازم اندازه گیری است.

وی با اشاره به اهمیت قابلیت اطمینان شبکه برق گفت: سعی شده با مقاوم سازی شبکه و تعویض کابل‌های مسی به خودنگهدار این امر محقق شود، همچنین مولفه بهره وری و افزایش آن در تمام بخش‌ها نیز نیازمند توجه ویژه بوده که و سعی کرده ایم شاخص بهره وری با کاهش تلفات برق و کاهش انرژی توزیع نشده به همراه آموزش همکاران و اتوماسیون فرایند‌های داخل و خارج از شرکت در تمام فعالیت‌ها ارتقا یابد.

مدیرعامل توزیع برق استان همدان گفت: در توزیع برق استان همواره تلاش شده است این مهم در قالب تکریم ارباب رجوع، ارائه خدمات غیرحضوری و ایجاد ارتباطات دو سویه با مشترکان از طریق مجرا‌های ارتباطی تحقق یابد.

سهرابی بیدار با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: اصلاح و مقاوم سازی ۲۱۷ روستا در برنامه امسال در دست اقدام است که به همین منظور تاکنون ۲ هزار و ۲۰۰ اصله پایه برق در روستا‌ها جابه جا شده که این میزان نسبت به سال گذشته رشد ۱۰۰ درصدی داشته است.

وی  با بیان اینکه در زمینه اصلاح و تقویت شبکه ۲۰ کیلوولت نیز ۱۵ کیلومتر برنامه در دست اجرا است، تصریح کرد: همچنین ۳۰ کیلومتر شبکه جدید برای متقاضیان برق روستایی ایجاد و یک هزار و ۵۰۰ دستگاه روشنایی در معابر روستایی نصب شده است.

مدیرعامل توزیع برق استان همدان با اشاره به اینکه مجموع اعتبارات عوارض روستایی امسال حدود ۸۶۰ میلیارد ریال است، گفت: به منظور هوشمندسازی شبکه برق شهری ۶۰ دستگاه تابلو دارای ۳ یا ۴ سلول نصب شده که در مجموع با ۲۴۰ سلول، کمک بزرگی در هوشمندسازی شبکه برق است.

سهرابی بیدار با اشاره به اقدام جهادی این مجموعه درطرح برق دار کردن چاه‌های آب کشاورزی و خطوط انتقال آب از سد تالوار تا ایستگاه‌های تصفیه آب، گفت: در این طرح عظیم ۳۳ حلقه چاه آب کمتر از ۷۲ ساعت برق دار شد که در نوع خود کم نظیر بود، و همچنین طرح انتقال آب از سد تالوار نیز در طی سه روز برق دار شد.

وی افزود: در حوزه تبدیل کابل مسی به خودنگهدار نیز از ۹۰۰ کیلومتر برنامه در دست اجرا از ابتدای سال تاکنون ۱۲۶ کیلومتر تبدیل شده است که برای رسیدن به هدف تعیین شده نیازمند اختصاص اعتبارات بیشتر هستیم.

مدیرعامل توزیع برق استان همدان از نصب ۸۵ دستگاه سکسیونر قابل قطع زیر بار بر فیدر‌های ۲۰ کیلوولت برای مدیریت شبکه برق خبر داد و گفت: به همین منظور کاهش هزینه‌ها با تعمیر ۴۲ دستگاه سکسیونر معیوب نیز ۷۰ میلیارد ریال صرفه جویی شده است.

سهرابی بیدار افزود: همچنین برای مدیریت بار شبکه‌ای و کاهش انرژی توزیع نشده و خاموشی‌های احتمالی تا پایان پیک سال آینده تعداد کلید‌های قطع و وصل تحت مدیریت هوشمند شبکه (اسکادا) را به ۵۰۰ دستگاه خواهیم رساند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز