خبرگزاری کار ایران

اداره بانکداری اسلامی برای اولین بار در بانک مهر اقتصاد تاسیس شده است

کد خبر : ۱۲۸۸۸۷

به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس بانک مهراقتصاد مدیر کل امور شعب استان همدان طی نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

ایلنا: به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس بانک مهراقتصاد مدیر کل امور شعب استان همدان طی نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
به گزارش ایلنا، جعفری جوزانی در ابتدای این دیدار ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای عزیز بویژه شهیدان غیور استان همدان با ارائه گزارشی از تاریخچه بانک گفت: بانک مهراقتصاد(موسسه قرض الحسنه بسیجیان سابق) با ایجاد زمینه‌های مساعد جهت رشد سالم اقتصاد جامعه و ارتقا سطح رفاه عمومی و اجتماعی آحاد مردم به ویژه بسیجیان عزیز در ۲۳ آذر ۱۳۷۲ با سرمایه ۱۰ میلیون ریالی که توسط مقام معظم رهبری هدبه شد، شروع به کار و با توجه استقبال خوب مردم به فعالیت‌های پولی و مالی با عنوان موسسه قرض الحسنه بسیجیان ادامه داد.
وی افزود: با رشد چشمگیر، این موسسه قرض الحسنه در سال ۱۳۸۱ به موسسه مالی اعتباری مهر و در ‌‌نهایت با تغییر ماهیت در سال ۱۳۹۱ به بانک، تحت عنوان بانک مهراقتصاد ارائه خدمت نموده و در راستای نیاز مبرم کشور به تحول سیستم بانکی در سیر تغییر نظام بانکی سنتی به الکترونیکی با ارائه خدمات مختلف بانکداری نوین و استقرار بانکداری اسلامی سعی در برطرف کردن هرچه بیشتر نیازهای مردم نمود.
وی در ادامه در خصوص محوری‌ترین خدمات بانک مهراقتصاد تصریح کرد: بانک مهراقتصاد با عنایت به مسئولیت اجتماعی خود و حضور موثر در عرصه‌های اقتصادی(پولی و بانکی) ضمن توسعه و کیفی سازی شعب خود در اقصی نقاط کشور(قریب به ۸۰۰ شعبه در کشور) خدمات گوناگونی در حمایت از پروژه‌های مولد و اشتغال‌زا در زمینه‌های صنعت، تولید و کشاورزی و همچنین ازدواج، درمان، تحصیل و… ارائه نموده و همچنین در توسعه خدمات الکترونیک گام‌های اساسی برداشته است و خدمات دیگری شامل افتتاح انواع سپرده‌های سرمایه‌گذاری و سود مناسب(علی الحساب و پرداخت سود قطعی)، اعطای تسهیلات در بخش‌های صنعتی و تولیدی، مسکن، خرید خودرو و لوازم خانگی و خدمات اعتباری به مشتریان خود ارائه می‌نماید.
وی ادامه داد: بانک مهراقتصاد در راستای توسعه IT اقداماتی از قبیل راه‌اندازی سایت مرکزی، ایجاد بستر IT برای تمامی شعب تحت پوشش، ایجاد سیستم یکپارچه بانکداری الکترونیک با تکنولوژی بالا و ایمن، راه‌اندازی سایت اطلاع رسانی و تجهیز شعب به دستگاه خود‌پرداز(ATM) را انجام داده است.
جوزانی گفت: از دیگر قابلیت‌های این بانک رویکرد بانکداری اسلامی است و تمامی معاملات بانکی به منظور تطابق با قوانین شرع مقدس اسلام مورد نظارت بوده و تاییدیه‌های شرعی مربوطه به صورت دوره‌ای اخذ می‌گردد.
جعفری جوزانی در پاسخ به خبرنگاران پیرامون شعار امسال بانک مهراقتصاد گفت: باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری امسال به نام سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی خود به خود مسولیت سنگینی بر دوش تمامی نهادهای اقتصادی من جمله بانک مهراقتصاد بویژه در زمینه اقتصادی قرارگرفت که بحمداله تا امروز از این آزمون سخت سربلند بیرون آمده‌ایم شعار امسال بانک مهراقتصاد علاوه بر فراهم آوردن زمینه برای حماسه اقتصادی، اعتماد سازی و ارائه خدمت صادقانه است.
وی در ادامه راجع به انواع و میزان تسهیلات ارائه شده از ابتدای سال جاری تا کنون توضیحاتی ارائه و در خصوص کیفیت بانکداری الکترونیک اذعان داشت: در حال حاضر برای بالغ بر ۵۰ درصد کل مشتریانی که در بانک مهر اقتصاد حساب دارند کارت‌های ATM صادر شده که از طریق ۲۴ دستگاه خود‌پرداز و ۱۵۰ پایانه خرید در سراسر استان به مشتریان سرویس دهی می‌شود.
وی گفت: این بانک برای سرویس دهی غیر حضوری به مشتریان خدمات موبایل بانک و اینترنت بانک را ارائه و همچنین با توجه به این موضوع که اکثر مشتریان برای پرداخت اقساط حضوری به شعب مراجعه نکنند امکان پرداخت غیر حضوری اقساط و انتقال وجوه به صورت الکترونیکی از طریق کارت‌های عضو شتاب سایر بانک‌ها با مراجعه به سایت بانک مهراقتصاد WWW. MEBANK. IR نیز فراهم شده است
جعفری جوزانی ابراز کرد: پرداخت اقساط نیز از طریق دستگاههای خود‌پرداز بانک مهراقتصاد سراسر کشور صورت می‌گیرد.
مدیرکل امور شعب بانک مهراقتصاد استان در ادامه آماری از وضعیت پرسنل و شعب فعال در سطح استان ارائه و در این خصوص اذاعان داشت: این بانک ۲۴ شعبه و باجه فعال در سطح استان و پرسنل مجرب، آموزش دیده و بسیجی با جلب اعتماد هم استانی‌های عزیز موفق به جذب منابع عظیم مالی گشته به طوری که از این نظر جزء بر‌ترین بانکهای استان به شمار می‌رود.
وی ابراز داشت: این بانک با راه اندازی سه شعبه عصرکار در سطح استان که یکسره تا ساعت ۱۶:۳۰ به ارائه خدمت می‌پردازدند، برای مشتریان تمهیداتی اندیشده است که موجب رفاه و سهولت انجام امور آنان شده است.
وی در ادامه در خصوص استقرار بانکداری اسلامی در بانک مهراقتصاد و استفاده از اساتید حوزه و دانشگاه در این بانک سخن گفت و خاطر نشان کرد: بانک مهراقتصاد اولین بانکی است که در آن اداره بانکداری اسلامی تاسیس و تمامی کارکنان آن کلاس‌های آموزشی بانکداری اسلامی را گذرانده‌اند.
ایشان در ادامه به پرسشی راجع به برنامه‌های آتی بانک مهراقتصاد اینگونه پاسخ داد: با همت و کوشش تمامی کارکنان و با نگاهی به سیر ترقی این بانک طی بیست سال گذشته، برنامه‌های آتی ما برای رسیدن به اهدافی نظیر کسب رتبه اول در بانکهای استان، افزایش ضریب نفوذ در مشتریان و منابع بانکی، افزایش سهم تسهیلات استان به خصوص بسیجیان، استقرار و پیاده سازی بانکداری اسلامی در سطح کلیه خدمات که در ‌‌نهایت منجر به فعال‌تر کردن روز افزون اقتصاد استان می‌باشد را در برنامه‌های اصلی خود دارد.
وی در پایان در خصوص ویژگی‌های بانک مهراقتصاد نسبت به سایر بانک‌ها اضافه کرد: از مهم‌ترین ویژگی‌های بانک مهراقتصاد می‌توان به حضور نیروهای جوان، با انرژی و مجرب در شعب و ضریب نفوذ بالا در بین مشتریان منابع و مصارف، جامعه هدف اصلی بسیجیان و پرداخت تسهیلات به تمام اقشار اشاره کرد که همین ویژگی‌ها باعثجلب اعتماد مردم و پیشرفت روز افزون مجموعه مهر گشته است.
وی بیان داشت: در ‌‌نهایت بانک مهراقتصاد با توجه به روحیه والای بسیجی کارکنانش، خود را خادم مردم می‌داند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز