رئیس اتحادیه سراسری زنان کارگر:
جداسازی درمان تامین اجتماعی به زیان کارگران است
سوء استفاده، تاراج و غارت اموال کارگران درسازمان تامین اجتماعی در هشت گذشته ناشی از غیاب نمایندگان واقعی کارگران در این سازمان بود / ادغام صندوق درمانی و مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی دروزارت بهداشت تهدید کننده درمان کارگران است.
رئیس اتحادیه سراسری زنان کارگر با اشاره به مشکلات پیش روی تشکل مطبوعش گفت: ۲۷ یا ۲۸ سال پیش با امکاناتی بسیار محدود این اتحادیه را بنا گذاشتیم اما امروز اتحادیه زنان کارگر در همه استانها تشکیل شده وبرای دفاع از حقوق آنان فعال است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، «سهیلا جلودارزاده» در همایش تجلیل از کارگران زن که عصر امروز(۷ اردیبهشت) در وزارت کار برگزار شد، گفت: برنامه امسال ما ایجاد آشتی ملی برای حمایت از سرزمینی است که سرنوشت همگی ما به آن گره خورده است. در هشت سال گذشته بسیاری ازدستاوردهای ما نابود شد و امروز باید تلاش کنیم به وضعیت هشت سال پیش برگردیم و این هدف جز با عزم ملی و مدیریت جهادی موثر نیست.
وی با اشاره به رونق تولید و سازندگی دردوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی دردهه ۷۰ تصریح کرد: بسیاری از آن دستاوردها از بین رفته است. زمانی بودکه کارمندان دولت آرزو داشتند شرایط استخدامی شان مانند کارگران باشد و بیمارستان های تامین اجتماعی بهترین خدمات را به بیمه شدگان این سازمان ارائه میکردند اما امروز این شرایط برعکس شده است.
وی با مقایسه حقوق کارگران در ایران و ترکیه اظهار کرد: کارگر ایرانی در حالی ماهیانه ۴۷۰ دلار حقوق میگیرد که کارگر ترکیهای بیش از هزار و ۲۰۰دلار حقوق ماهیانه دریافت میکند.
این فعال کارگری با اشاره به تصدی علی ربیعی بر وزارت کار نسبت به تغییر رویه هشت سال گذشته در عرصه روابط کار ابراز امیدواری کرد.
وی با اشاره به تلاشهای فراوانی که دردهه ۶۰ برای جدایی سازمان تامین اجتماعی از وزارت بهداشت صورت گرفت، از شائبه ادغام صندوق درمانی و مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی دروزارت بهداشت انتقاد کرد و این عمل را تهدید کننده درمان کارگران دانست.
جلودارزاده در پایان سوء استفاده، تاراج و غارت اموال کارگران درسازمان تامین اجتماعی در هشت سال گذشته را ناشی از غیبت نمایندگان واقعی کارگران در این سازمان دانست و ابراز امیدواری کرد که این سازمان با مدیریتی سالم به سرنوشت گذشته دچار نشود.