خبرگزاری کار ایران

استاندار هرمزگان:

باید عرضه‌کنندگان نان فاقد کد و شناسه بهداشتی شناسایی شوند

باید عرضه‌کنندگان نان فاقد کد و شناسه بهداشتی شناسایی شوند
کد خبر : ۴۶۶۲۱۵

استاندار هرمزگان گفت: باید عرضه‌ کنندگان نان فاقد کد و شناسه بهداشتی شناسایی و آنها موظف به گرفتن مجوز شوند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بندرعباس، جاسم جادری در چهلمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان عنوان کرد: از ابتدای سال 95 تاکنون به 700 بنگاه اقتصادی و واحد تولیدی در استان هرمزگان، تسهیلات رفع موانع تولید پرداخت شده که این امر نشان از همت و تلاش مسئولان مربوطه دارد.

وی با بیان اینکه رشد اقتصادی کشور در سال آینده باید به هشت درصد برسد، افزود: برای تحقق این امر باید 500 میلیون دلار از منابع خارجی و بیش از 500 هزار میلیارد تومان از منابع داخلی سرمایه جذب کنیم که این امر به منزله اهمیت بخش خصوصی است.

جادری اظهار داشت: رشد تولید ناخالص داخلی کشور به استناد صندوق بین المللی پول برابر با 6.6 درصد نسبت به سال قبل است که این به منزله پشت سر گذاشتن رکود اقتصادی و جهش اقتصادی در ایران است.

استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود بابیان اینکه در هرمزگان به اندازه کافی آرد و نان وجود دارد و برای ایام نوروز هم به اندازه کافی ذخیره‌ سازی داشته ایم، تصریح کرد: باید عرضه‌ کنندگان نان فاقد کد و شناسه بهداشتی شناسایی و آنها موظف به گرفتن مجوزها شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید به عرضه نان غنی ‌شده در بین مردم بیشتر توجه کنیم، اضافه کرد: فقر آهن و سایر مسائل مرتبط از جمله تبعات عرضه نان غنی نشده است که جا دارد بدان توجه لازم داشته را باشیم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز