یک مقام مسئول خبر داد؛
تولید 17 میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاه بندرعباس
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از تولید 17 میلیارد کیلوواتساعت انرژی طی دولت سیزدهم در این نیروگاه خبر داد.
به گزارش ایلنا از بندرعباس، داریوش محمودی عنوان کرد: نیروگاه بندرعباس طی دولت سیزدهم در سطح کشور و استان هرمزگان، به رغم تحریمها و فشارهای اقتصادی در تولید برق سیر صعودی داشته و با حداکثر توان و ظرفیت توانسته است ۱7 میلیارد کیلوواتساعت انرژی تولید و به شبکه سراسری برق تزریق کند.
محمودی با اشاره افزایش ۱۱۵ هزار کیلووات توان تولید برق نیروگاه بندرعباس به دلیل انجام به موقع و منظم تعمیرات واقدامات اصلاحی در واحدهای ششگانه نیروگاه طی دولت سیزدهم اظهار داشت: براساس برنامه زمانبندی شد در طول این مدت 6 هزار و 900 ساعت تعمیرات دورهای واحدها، 8 هزار و 373 ساعت مربوط به تعمیرات نیمهاساسی و 14 هزار و 289 ساعت تعمیرات اساسی در این نیروگاه صورت گرفته است.
وی افزود: این میزان تعمیرات شامل انجام پروژههای ضروری جهت رفع محدودیت واحدها و تاسیسات کمکی نظیر قلیاشویی لولههای اکونومایزر، شستشوی شیمیایی کندانسورها، تعویض تعدادی از لولههای آسیبدیده تحت ریسک بویلر و همچنین تعویض بسکتهای لانگستروم واحد بوده است.
محمودی خاطرنشان کرد: کارشناسان ومتخصصان نیروگاه بندرعباس باتوجه به پتانسیل فنی و تجربی که در اختیار دارند، از نیمه اول سال ۱۴۰۰ تاکنون بالغ بر 12 هزار قطعه تخصصی تولید کرده و بر ساخت آنان راهبری و نظارت داشته و حدود دو میلیوندلار صرفهجویی ارزی در پیداشت که این یکی از افتخارات این شرکت در دولت سیزدهم است.
وی با اشاره به اینکه حدود ۹۵ درصد قطعات نیروگاه ساخت داخل است، تصریح کرد: ایران جزو ۵ کشور سازنده نیروگاه، قطعات و تجهیزات نیروگاهی است که این امر در دنیا منحصر به کشورهای اندکی است.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس با بیان اینکه در دولت سیزدهم توانستیم کارهای بزرگی را در نیروگاه انجام دهیم، ادامه داد: واحدهای نیروگاه شامل واحدهای 1،2،3،4 بخار و واحد یک گازی در حال تعمیرات بود و قبل از پیک بار با حداکثر توان عملی بهمدار تولید بازگشت و تولید برق این نیروگاه به 1050 مگاواتساعت در اوج بار پیک تابستان و متوسط روزانه به 24 هزار و 700 مگاوات در طول شبانه روز رسید و همچنین یکی از مهمترین دستاوردهای نیروگاه، کاهش 18 درصدی ضریب خروج اضطراری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بوده است.
محمودی اظهار داشت: پرههای توربین LP، بهدلیل شکستگی در زمستان گذشته در نیروگاه تعویض شد، که این عملیات، در حجم وسیع، برای اولینبار در کارگاه و محیط نیروگاه بندرعباس محقق شد و همچنین بالانس و تنظیمات ثانویه برای نصب آنها در شرکت صورت گرفت.
محمودی افزود: نیروگاه بندرعباس بافت بسیار مردمی و بومی از نظر تعداد پرسنل دارد که حدود ۹۵ درصد پرسنل نیروگاه بومی هستند و به عنوان سنبل صنعت استان شناخته شده که حدود ۸۰۰ نفر پرسنل مشغول بکار هستند که گاهی بواسطه کار تعمیراتی، حدود ۱۰۰ نفر دیگر اضافه شده و به حدود ۹۰۰ نفر میرسد.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اشاره کرد: در رابطه با حفظ و صیانت از محیط زیست نیروگاه در سال قبل حدود ۶۰۰ اصله درخت بومی در محیط نیروگاه و شهرک مسکونی کاشته شد که تحت پایش و رشد مداوم قرار دارد و امیدواریم جایگزین خوبی برای درختهای قدیمی باشد.به گفته وی، ساماندهی فضای سبز نیروگاه و شهرک که تقریبا ۲۰ درصد از فضای کل نیروگاه را در برمیگیرد در مقایسه با استاندارد مکانهای صنعتی شاخص قابل ملاحظهای دارد.
محمودی با اشاره به قدمت نیروگاه بندرعباس گفت:این نیروگاه تاکنون توانسته است ۳۵ درصد برق مصرفی استان بزرگ و صنعتی هرمزگان را تامین کند.