خبرگزاری کار ایران

مشکلات و چالش‌های عمومی اقتصاد و صنعت کشور گریبانگیر شرکت‌های دانش بنیان

مشکلات و چالش‌های عمومی اقتصاد و صنعت کشور گریبانگیر شرکت‌های دانش بنیان
کد خبر : ۱۲۴۶۲۰۱

رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان عصر نانو گفت: مشکلات و چالش‌های عمومی اقتصاد و صنعت کشور گریبانگیر ما نیز هست که از آن جمله میتوان عدم ثبات قوانین، عدم ثبات نرخ ارز و افزایش شدید قیمت نهاده‌های تولید را نام برد.

حبیب رمضان‌زاده، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان عصر نانو در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا،‌ ضمن معرفی این شرکت به عنوان فعال در حوزه تولید اسانس و عصاره صنایع غذایی و دارویی گفت: این شرکت تولیدکننده مواد اولیه نانو و میکرو نانوانکپسولاسیون نانو برای صنعت غذا و دارو و خوراک دام و طیور است. ما برای نخستین بار در کشور در مقیاس بزرگ صنعتی این تکنولوژی را به عمل آوردیم که صد درصد بومی است و خوشبختانه مورد استقبال صنایع مربوطه قرار گرفت.

وی ادامه داد: این محصول در گذشته وارداتی بود اما امروزه خوشبختانه ظرفیت تولید حدود 70 محصول دانش بنیان ما جوابگوی نیازهای داخلی است و نیازی به واردات آن نیست. بلکه اکنون صادراتی نیز به کشور آلمان و کانادا داریم و همچنین در حال نهایی کردن برای صادرات به سایر کشورها نیز هستیم.

رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان عصر نانو  درخصوص چالشها و مشکلات پیش روی خود نیز گفت: مشکلات و چالشهای عمومی اقتصاد و صنعت کشور گریبانگیر ما نیز هست که از آن جمله میتوان عدم ثبات قوانین، عدم ثبات نرخ ارز و افزایش شدید قیمت نهاده‌های تولید اعم قیمت انرژی، نیروی انسانی، مواد اولیه و عدم امکان تامین منابع مالی برای تامین سرمایه در گردش با هزینه‌های متعارف و معقول نام برد که امیدواریم این مسائل نیز حل شود.

وی گفت: خوشبختانه به عنوان یک حوزه دانش بنیان و علمی حمایتهای بسیار خوبی از ما می‌شود اما شدت هزینه‌های تولید به قدری زیاد است که نیاز دارد به صورت کلان در موضوعات اقتصادی و انرژی و دستمزد و غیره تصمیم گیری صورت گیرد.

بر اساس این گزارش؛ شرکت داروسازی دانش بنیان عصر نانو، با همکاری متخصصین درزمینه علوم و صنایع دارویی و بیوتکنولوژی با استفاده از تازه‌ ترین یافته‌های علمی داروسازی و نوآوری به منظور تولید محصولات دانش بنیان تاسیس گردیده است . این شرکت با پیاده سازی تکنولوژی‌های میکروونانوانکپسولاسیون مواد موثره دارویی، عصاره‌ها و اسانس‌های گیاهی، به منظور افزایش پایداری، انحلال در آب، زیست فراهمی، پوشش دهی طعم و بوی نامطبوع، تنوع فرمولاسیون مواد اولیه مایع، از طریق تبدیل آنها به پودر، در مقیاس بزرگ صنعتی (چندین تن در روز) در حال عرضه محصولات دانش بنیان خود به صنایع داروسازی، مکمل تغذیه ای، آرایشی و بهداشتی و غذایی است.

خبرنگار: لیلا محمودزاده

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز