خبرگزاری کار ایران

رئیس هیئت مدیره جامعه دفاتر مسافرتی و گردشگری کیش؛

نیازمند نظارت بیشتر بر عملکرد آژانس‌های غیرمجاز هستیم

نیازمند نظارت بیشتر بر عملکرد آژانس‌های غیرمجاز هستیم
کد خبر : ۸۶۶۶۰۹

رئیس هیئت مدیره جامعه دفاتر مسافرتی و گردشگری کیش در خصوص بحث خرید و فروش شماره تلفن مسافران گفت: متاسفانه این مورد تخلفی است که توسط برخی از افراد غیرمسئول و اخیرا نیز برخی افراد مسئول در سطح کشور رخ می‌دهد و اسم این اقدامات خود را بازاریابی گردشگری نوین می‌گذارند.

علی خدادادی در گفت‌وگو با ایلنا عنوان کرد: شماره تلفن‌های مسافران جز اطلاعات و اسرار آن‌ها بوده و آژانس‌ها نباید جز در مواردی مانند باشگاه مشتریان خودشان، یا اطلاعات پروازها در خصوص کنسلی و تاخیر و... که خود استفاده می کنند؛ در اختیار کسی قرار دهند.

وی ادامه داد: در این رابطه، آژانس‌های سرزمین اصلی که کسب و کارشان از رونق افتاده و رو به کسادی بوده‌اند؛ به فروش اسناد و تلفن‌های مسافران خود روی آورده‌اند. ابتدا این اقدام از طرف برخی کارمندان صورت گرفت. قیمت‌ها از 5 هزار تومان شروع شده و به شماره‌ای 50 هزار تومان برای خرید و فروش رسید.

وی تصریح کرد: آنها تلفن‌ها و اطلاعات را به دلال‌ها می‌فروخته و با گرفتن پول های کلان آژانس‌های خود را که از سرزمین اصلی می باشند، از کسادی نجات می‌دهند.

خدادادی افزود: این افراد به محض ورود مسافران به کیش با کرفتن شماره‌های آنان خود را نماینده آژانس معرفی کرده و از درب فرودگاه تا پایان سفر آنها را همراهی می‌کنند.

وی با بیان اینکه این همراهی با تخریب کیش و سردرگمی مسافر همراه است، گفت: آژانس‌ها اطلاعات را همزمان به سه یا چهار دلال می فروشند.

رئیس هیئت مدیره جامعه دفاتر مسافرتی و گردشگری کیش با بیان اینکه سرگروه‌های این دلالی‌ها را با مشارکت و همکاری اداره کل نظارت گردشگری شناسایی کرده‌ایم، بیان کرد: گزارشات خوبی برای برخورد با این دلالان به مسئولان زیربط داده‌ایم؛ اما متاسفانه عزم محکمی برای برخورد با این مسائل در کیش وجود ندارد.

علی خدادادی اضافه کرد: این جرائم در شهر صورت گرفته و در حوزه اختیارات سازمان و گردشگری نیست که بخواهند با این جرائم برخورد کنند.  

وی ادامه داد: صنوف قدرت بازدارندگی ندارند و باید از مراجع بالا دستور را گرفته و با تخلفات برخورد شود.

وی با بیان اینکه دستگاه قضایی تمایلی با این معضلات ندارد، گفت: 75 درصد سطح بازار و خیابان‌های کیش را این افراد اشغال کرده‌اند و ما آنها را شناسایی کرده‌ایم؛ هر جایی را صحبت کنید می‌گویند در کیش بازار کلاهبرداری داغ است.

وی ادامه داد:اگر در سال جاری با افراد متخلف شناسایی شده، برخورد قاطع صورت نگیرد؛ در عید 99 در جزیره کیش، با این شرایط، فضای خوبی برای گردشگران و مهمانان جزیره شاهد نخواهیم بود و دود این اتفاقات به چشم مسافران خواهد رفت.

خدادادی تصریح کرد: تمام زحماتی که برای زیبا و امن نشان دادن کیش کشیده اند به هدر خواهد رفت اگر ابزار لازم در اختیار افراد مسوول برای نظارت قرار داده نشود. باید برای برخورد با دلالان حمایت شوند. با این شرایط فعالیت های خوب برای کیش دیده نمی‌شود و گردشگران  شاکی خواهند شد و اگر بازخورد سفر را بگیرند نتیجه مطلوبی حاصل نمی‌شود.

وی ادامه داد: ما در کیش با معضل گرانی مواجه  نیستیم  بلکه با معضل بداخلاقی عوامل گردشگر مواجه هستیم.دلالان یکدیگر را تخریب کرده و جزیره کیش توسط یکسری سودجو و منفعت طلب چهره‌ای زیبا از خود به جای نخواهد گذاشت. این افراد گردشگری را به سمتی خواهند برد که خودشان می‌خواهند.

وی اظهار کرد: مسوولان زیربط قاطعانه وارد عمل شده و با موضوع برخورد مناسب و قاطع کنند. سازمان تا کنون ملاحظه کرده تا نارضایتی بوجود نیاید. نباید به خاطر رضایت عده‌ای قلیلی دلال، گردشگران زیادی را قربانی کنیم.

علی خدادادی با بیان اینکه باید دلالان مجازات شوند، گفت: دست عوامل نظارتی باید باز گذاشته شود.  از قدرت شورای تامین استفاده شده و نیروی انتظامی و قضایی پای کار کشانده شوند تا با این موارد برخورد جدی صورت بگیرد. مردم باید احساس امنیت کنند و جزیره کیش مانند گذشته به جزیره کیش، جزیره امن خانواده‌ها تبدیل شود.

 رئیس پلیس راهور کیش  نیز در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در خصوص آموزش‌های مختلف در این جزیره گفت: در بحث آموزش فرهنگ رانندگی در جزیره کیش طرح بانوان را در دستور کار داریم.  یکی از این طرح‌ها، آموزش فرهنگ‌یاران بانوان است، به این معنا که تعدادی از بانوان را آموزش داده و حکم صادر کرده که به تخلفات رانندگی خانم‌ها تذکر دهند.

سرگرد ایمانی نسب با بیان اینکه این موضوع ملی است ادامه داد: این طرح از تهران آغاز شده و سراسر کشور را درگیر کرده است و ما توانسته ایم این موضوع را به مرحله اجرایی دربیاوریم.

وی در خصصوص دیگر اقدامات در کیش گفت: افزایش خودرویی در کیش نسبت به برخورد با تخلفات حادثه ساز مثل تلفن  همراه، سرعت غیرمجاز و... داشته‌ایم که این تخلفات، ماشین را به مدت 72 ساعت برابر قانون توقیف خواهد کرد. این طرح با گشت‌زنی افراد و دستور خودرویی که به ما اختصاص داده شده، انجام ‌می‌شود.

رئیس پلیس راهور کیش در خصوص آموزش گفت: آموزش در مدارس را به یک سوم رسانیده ایم. در کنار آن در مساجد نیز آموزش‌ها در حال توسعه و ترویج می‌باشد.  بحث آموزش در کلاس کیشوندی نیز مطرح بوده که بصورت ماهیانه برگزار می‌شود.  کسانی که برای اولین بار به کیش وارد شده‌اند، آموزش‌‌های لازم در خصوص موارد مختلف شهری، از  لحاظ زیست محیطی و امنیتی و ترافیکی؛ دیده و کارت صدور کیشوندی برای فرد صادر می‌شود.

وی ادامه داد: آموزش نهادهای درون سازمانی، راننده‌گان نهادها و سازمان‌ها و ارگان‌های نظامی و انتظامی و بحث فرهنگ سازی نیز در حال انجام است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز