تسهیل در خرید مواد اولیه با رونمایی از طرح طراوات توسعه
نایب رئیس بانک صادرات ایران از رونمایی طرح طراوات توسعه با هدف ایجاد شرایط خرید مواد اولیه برای تولید کنندگان کشور خبر داد
امیر یوسفیان نایب رئیس بانک صادرات ایران در این نشست تخصصی؛ ارائه "ال سی ریالی" را یکی از مزیت های تامین مالی و حمایت از انجمن سازندگان صنعت نفت ایران بر شمرد و اظهار داشت: صنعت پتروشیمی به عنوان یک صنعت پیشران در اقتصاد کشور می تواند در ایجاد فرصت های جدید شغلی و حمایت از تولید کنندگان نقش بسزایی ایفا کند.
یوسفیان با بیان این که نیمی از تورم موجود در کشور به دلیل نرخ تسهیلات ارائه شده به متقاضیان است گفت: در شرایط اعمال تحریم ها، کشور با مشکل واردات و ارز مواجه شده است و از سوی دیگر نیز شاهد افزایش قیمت تمام شده کالاها هستیم.
به گفته نایب رئیس بانک صادرات فروش نسیه محصولات تولیدی توان خرید تولید کنندگان را کاهش داده و در نتیجه نمی توانند در حوزه فعالیتی خود سرمایه گذاری کنند و با مشکل نقدینگی مواجه می شوند.
امیر یوسفیان با تاکید بر این که بیش از 300 هزار میلیارد "ال سی" در سیستم بانکی برای حمایت از تولید کنندگان و احیای نسیه فروشی صادر شده است افزود: سازندگان و تولیدکنندگان صنعت پتروشیمی ایران با دریافت ال سی ریالی می توانند مواد اولیه مورد نیاز خود را برای تولید خریداری کنند.
یوسفیان تصریح کرد: تولید کنندگان و سازندگان تجهیزات صنایع پتروشیمی با بهره گیری از زنجیره تامین مالی "ال سی ریالی" بدون ضامن می توانند کالاهای تولیدی خود را بدون ریسک به فروش برسانند.
بهرام بارانی عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران در ادامه این نشست بر اهمیت نقش صنعت پتروشیمی برای توسعه کشور اشاره کرد و اظهار داشت: برای توسعه و پیشرفت کشور باید بر فلسفه فرایند توسعه ملی تمرکز کنیم.
بارانی نقش شرکت های بزرگ را به عنوان یک توسعه هم زیستی برای پیشرفت کشور مثبت ارزیابی کرد و گفت: انجمن سازندگان ایران با بیش از ۷۰۰ شرکت توانمند در صنعت نفت و گاز فعالیت می کنند، این شرکت ها ضمن آسیب شناسی موضوعات مختلف اهتمام ویژه ای به نقش کالا و خدمات در صنعت پتروشیمی و بهره وری حداکثری از منابع موجود دارند.
وی تامین نیازهای فعالان صنعت پتروشیمی کشور را یک نیاز ملی عنوان کرد و اظهار داشت: تامین مالی داخلی از طریق بانک ها می تواند به پیشرفت و توسعه کشور کمک کند.
عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران با بیان این که بازار هدف این صنعت توسط هلدینگ خلیج فارس و تمام صنایع پتروشیمی زمینه فعالیت برای شرکت های کوچک را در دستور کار خود قرار دادند گفت: با تشکیل کارگروه ذینفعان این صنعت اگر نرخ توسعه تولید و نسل فناوری چهارم همگام شود میتوانیم بنگاه های خود را توسعه دهیم.
بهرام بارانی خاطر نشان کرد: توجه به صنعت نفت و گاز با رویکرد های جهانی حائز اهمیت بوده و یکی از موضوعات منطقه ای است که باید مبتنی بر فرایند ابزار های بازار سرمایه توسعه یابد.
شایان ذکر است مجموعه زنجیره تامین مالی، نقش صندوق پژوهش و فناوری صنعت پتروشیمی برای دریافت تسهیلات، شناسایی پیچیدگی تامین مالی و تضادهای میان شرایط حاکم بر این صنعت و کارفرمایان، پیچیدگی های شبکه، فرایند ها، تنوع کالا،تولیدات، مشتری، تامین کننده ها و بررسی نقش شرکت های بزرگ و کوچک با پارک های علم و فناوری کشور از جمله مباحث مطرح شده در این نشست تخصصی بود.