خبرگزاری کار ایران

چهارمین جشنواره غذا و سفره های رنگین در برج میلاد برگزار شد

چهارمین جشنواره غذا و سفره های رنگین در برج میلاد برگزار شد
کد خبر : ۵۶۶۵۷۴

بلند ترین میز غذا بازنشستگان در کشور به همت صدها بازنشسته آشپز تهرانی و خانواده های شان و با ارایه بیش از 1550 غذا در محل نمایشگاه های بین المللی برج میلاد تهران چیده شد.

به گزارش ایلنا،  در چهارمین جشنواره غذا و سفره های رنگین بازنشستگان شهرداری تهران و خانواده های ایشان که در برج میلاد برگزار شد، بیش از 1550 مدل غذا در بخش های پنج گانه غذاها، پیش غذاها، دسرها و نوشیدنی ها و انواع بستنی، ترشی، مربا و شوریجات و شیرینی ها در دو بخش ایرانی و ملل در برج میلاد به زیبایی چیده شد تا رکوردی ماندگار از سفره های ایرانی و ملل در کشور ثبت شود.

حضور بازنشستگان با سن بالا با لباس آشپزی همراه با خانواده در کنار فرزندان و البته نوه ها موجب شد تا جلوه های بسیار زیبایی در این جمع 3 هزار نفری بازنشستگان و خانواده های ایشان رقم بخورد.

در این برنامه، مصطفی منتظرالمهدی، مدیرعامل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه چهارمین دوره جشنواره غذا و سفره های رنگین، برنامه ای است که توانسته جایگاه خود را در بین بازنشسته ها پیدا کند و رشد چشمگیر تعداد شرکت کننده ها در این دوره نسبت به دوره های اول و دوم، موید این ادعاست، افزود: در دوره اول جشنواره غذا و سفره های رنگین 200 نفر و در دومین دوره حدود 500 بازنشسته شرکت کرده بودند. در سومین دوره نیز شاهد حضور 1200 بازنشسته آشپز بودیم؛ حال آنکه امروز در چهارمین دوره از جشنواره غذا، بیش از 1550 بازنشسته آشپز شرکت کرده اند و به همین دلیل، مجبور شدیم تا در فضایی به وسعت 5 هزار متر مربع در محل نمایشگاه های بین المللی برج میلاد تهران، این جشنواره را برگزار کنیم و این حضور، نشان از این است که جشنواره به خوبی توانسته در بین بازنشسته ها جایگاه خود را بیابد.

وی همچنین در خصوص اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: سازمان بازنشستگی شهرداری تهران در سال جاری و بر اساس مصوبه اولیه هیات دولت، این قانون را تا همان مرحله ابلاغی انجام داد و آماده است تا هر زمانی که دولت، قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان را ابلاغ کند، بلافاصله نسبت به اجرایی کردن آن اقدام کند.

بر اساس این گزارش، در چهارمین  جشنواره غذا و سفره های رنگین بازنشستگان شهرداری تهران که با تقدیر از 20 غذای برگزیده توسط هیات داوران به پایان رسید، 275 پیش غذا، 814 غذا، 177 دسر و بستنی، 154 نوشیدنی و 132 ترشی و شوری جات در دو بخش ایرانی و ملل ارایه شد

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز